Nederlands Elftal

Zaakwaarnemer De Jong stelt dat deal met PSG niet rond is

Bron: source

Ali Dursun stelt dat de overgang van Frenkie de Jong naar Paris Saint-Germain nog niet rond is. De zaakwaarnemer wil niet te veel kwijt over de primeur] van De TelegraafNOS. Niet alleen PSG, maar ook FC Barcelona, Manchester City en Tottenham Hotspur zouden de Oranje-International graag willen inlijven. "Frenkie blijft gegarandeerd tot de zomer bij Ajax. Ik kan er verder niets over zeggen."

‘Overmars zal ook het nat in zijn handen hebben, het zal heel moeilijk zijn’

Bron: www.voetbalzone.nl

Ajax zal volgend jaar zomer waarschijnlijk een bedrag van circa 75 miljoen euro ontvangen voor de naderende verkoop van Frenkie de Jong aan Paris Saint-Germain, afgaande op de laatste berichtgeving van De Telegraaf. Daarmee zou de 21-jarige middenvelder annex Oranje-international in één klap tot de op één na duurste Nederlander ooit, na Virgil van Dijk, én de hoofdrolspeler in de

De Ligt had ‘moeite’ met trainer: ‘Moeilijk om zijn kritiek te accepteren’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Matthijs de Ligt werd als speler van de A1 getraind door Winston Bogarde. De verdediger zegt in gesprek met ELF Voetbal Magazine te hebben moeten wennen aan de manier van communiceren van de oud-linksback van Ajax.

“Bogarde was een jaar lang mijn trainer in de A1. In het begin had ik moeite met hem”, zegt de 19-jarige verdediger van Ajax en Oranje. “Winston is veeleisend, heel direct naar spelers toe. Ik vond het moeilijk om zijn kritiek te accepteren, zeker omdat ik dacht dat ik het juist wel goed deed.”

Blind sluit vertrek niet uit: ‘Misschien komt er na dit seizoen wel iets op mijn pad’

Bron: ajaxfanzone.nl

Daley Blind keerde afgelopen zomer terug naar Ajax. Het is echter helemaal niet gezegd dat de linkspoot de komende jaren bij Ajax blijft en in Amsterdam zijn carrière af gaat sluiten.  Sterker nog; naar eigen zeggen is het zelfs niet onwaarschijnlijk dat de linkspoot al aan het einde van het seizoen een nieuw avontuur aangaat. “Met 28 jaar voel ik me in de kracht van mijn carrière. Als ik dit niveau kan vasthouden, bij Ajax en bij Oranje, komt er komende zomer misschien wel weer iets anders op mijn pad”, aldus Blind.

Pages

Subscribe to Nederlands Elftal