Nederlands Elftal

Van de Beek baalt van reserverol en houdt ‘alle opties open’

Bron: ajaxfanzone.nl

Donny van de Beek sluit niet uit dat hij deze zomer nog vertrekt bij Ajax. De middenvelder baalt van de bijrol die hij momenteel heeft onder trainer Erik ten Hag. “Op dit moment kiest hij voor anderen. Hij vindt mijn beste positie iets aanvallender”, aldus een teleurgestelde Van de Beek dinsdag na het uitduel met Standard Luik (2-2) tegen RTL7. Een transfer sluit de viervoudig Oranje-international, die nog vastligt tot de zomer van 2022, door zijn veranderde situatie niet langer uit. “Het is een vervelende tijd voor me en ik sta er nu wel iets anders in dan ik heb gedaan.

Selectie Ajax Vrouwen voor Champions League-kwalificatie

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De Ajax Vrouwen verblijven komende week in Noord-Ierland, waar ze een toernooi afwerken om zich te plaatsen voor het hoofdtoernooi van de Champions League.

Benno Nihom heeft zijn selectie bekend gemaakt. Marjolijn van den Bighelaar ontbreekt vanwege een schorsing. Ook Lize Kop, Caitlin Dijkstra en Lisa Doorn zijn er niet bij. Zij spelen met Oranje onder 20 het WK.

De selectie van de Ajax Vrouwen ziet er als volgt uit:

KeepersMarieke Ubachs, Aukje van Seijst, Regina van Eijk

Het tijdperk voor Tadic: tien keer rugnummer 10

Bron: www.ajaxlife.nl

Brian Laudrup heeft gescoord tegen sc Heerenveen. © Ajax Images

Een toch wat verrassend gebeuren: Dusan Tadic neemt rugnummer 10 over van Hakim Ziyech. Dat leverde enig gedoe op, al was het maar omdat veel supporters al een shirtje van Tadic met nummer 11 kochten. De Servische aankoop krijgt hoe dan ook nummer 10. Vele grote namen gingen hem voor. We namen een kleine duik in het verleden van een aantal illustere en minder illustere nummer 10’s in Amsterdamse dienst.

Door Floris Roos

Pages

Subscribe to Nederlands Elftal