Nederlands Elftal

Hilarisch: beelden van hoe Andy van der Meyde naar Juventus-Ajax keek

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Andy van der Meyde doorliep de jeugdopleiding van Ajax en speelde tussen 1997 en 2003, met uitzondering van een jaar waarin hij werd verhuurd aan FC Twente, in Ajax 1. Tegenwoordig is de 17-voudig international van Oranje nog altijd fanatiek supporter van de Amsterdamse club.

VTBL, de voetbaltalkshow waarbij Van der Meyde tegenwoordig vaste tafelgast is, zette een cameraatje op Andy terwijl hij afgelopen dinsdag naar de Champions League-wedstrijd Juventus-Ajax keek.

Bekijk hier de hilarische beelden:

Onze Trots: 'Frenkie de Jong wilde met mij op de foto'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Bekende Nederlanders en Ajax. Waarom zijn ze fan geworden van de Amsterdamse club en hoe beleven zij de wedstrijden van hun grote liefde? Komen ze vaak in het stadion of kijken ze de wedstrijden liever thuis of in de kroeg? En wat vinden ze eigenlijk van het huidige Ajax? In de rubriek ‘Onze Trots’ gaan we op zoek naar de liefde voor Ajax van de BN’ers. In deel 23 spreken wij met Diederik Ebbinge, die de laatste tijd vooral bekend heeft gestaan als directeur Anton uit De Luizenmoeder.

Ajax bevestigt komst Kik Pierie

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De transfer van Kik Pierie naar Ajax is officieel rond, zo laat de club weten. De verdediger komt komende zomer over van sc Heerenveen en heeft een contract getekend tot medio 2024.

Pierie komt uit de jeugdopleiding van Heerenveen, waar hij op dit moment in het eerste elftal speelt. De 18-jarige verdediger heeft al ruim 60 Eredivisie-duels achter zijn naam staan. Hij scoorde daarin 2 keer, waaronder tegen Ajax.

Pages

Subscribe to Nederlands Elftal