Nederlands Elftal

LIVE: 15.000 Leeuwinnenfans nemen Valenciennes over, totale Oranjegekte in Frankrijk

Bron: www.ad.nl

De inwoners van Valenciennes wisten vanochtend even niet wat ze zagen. Hun stad is voor even overgenomen door vele Oranjefans, die naar Valenciennes zijn gekomen voor de tweede wedstrijd van de Nederlandse voetbalsters op het WK. Vanaf het Place d’Armes lopen 15.000 supportersin een Oranjemars naar het Stade du Hainaut, waar om 15.00 uur het duel met Kameroen begint. Volg alles hier in dit liveblog!

15.000 Leeuwinnenfans nemen Valenciennes over, totale Oranjegekte in Frankrijk

Bron: www.ad.nl

De inwoners van Valenciennes wisten vanochtend even niet wat ze zagen. Hun stad was voor even overgenomen door vele Oranjefans, die naar Valenciennes waren gekomen voor de tweede wedstrijd van de Nederlandse voetbalsters op het WK. Vanaf het Place d’Armes liepen 15.000 supporters in een Oranjemars naar het Stade du Hainaut, waar om 15.00 uur het duel met Kameroen begon. Lees alles over de gekte vóór de wedstrijd hier terug.

L’Équipe roept Matthijs de Ligt uit tot beste voetballer ter wereld onder 20 jaar

Bron: ajaxfanzone.nl

Matthijs de Ligt is de beste voetballer ter wereld onder de twintig jaar, zo schrijft L’Équipe vandaag. De befaamde sportkrant uit Frankrijk stelde een lijst samen met de vijftig grootste talenten ter wereld en zette de negentienjarige verdediger van Ajax en het Nederlands elftal op de eerste plaats. Het is onduidelijk welke criteria L’Équipe gebruikt heeft om de lijst samen te stellen én De Ligt tot het grootste talent van dit moment uit te roepen.

Komst Quincy Promes prioriteit bij Ajax: ‘Dat is wel serieus’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Quincy Promes wordt sinds kort in verband gebracht met een overgang naar Ajax. Volgens Valentijn Driessen is de Amsterdamse interesse serieus te nemen.

Ajax zou meerdere internationals van het Nederlands elftal in de gaten houden, omdat men niet teveel afhankelijk wil worden van buitenlandse spelers. De komst van Promes zou daarbij aansluiten. “Dat is wel serieus”, bevestigt Driessen bij FOX Sports.

Pages

Subscribe to Nederlands Elftal