Nederlands Elftal

Schöne over De Ligt: "Gewoon rustig blijven, hij gaat zeker slagen"

Bron: source

Matthijs de Ligt maakte deze zomer de overstap van Ajax naar Juventus en heeft het moeilijk in zijn eerste periode in Turijn. De centrale verdediger lijkt zelfvertrouwen te zijn verloren bij de Oude Dame, hetgeen ook in zijn spel bij het Nederlands elftal is terug te zien. Lasse Schöne, die eveneens naar de Serie A vertrok deze zomer, rekent erop dat het 'gewoon' goedkomt met zijn voormalig ploeggenoot.

‘Veltman in trek bij Italiaanse clubs: Juventus, Roma en Atalanta’

Bron: ajaxfanzone.nl

Joël Veltman wordt nadrukkelijk in de gaten gehouden door Juventus, zo meldt het Italiaanse Sportmedium Tuttosport. Juve is op zoek naar versterkingen voor de rechtsbackpositie en heeft onder anderen de verdediger van Ajax in het vizier. Scouts van Juventus waren afgelopen zondag aanwezig bij de interland van Oranje tegen Wit-Rusland (1-2 zege) om Veltman aan het werk te zien.

‘Stengs is de ideale jongen om op plek van Ziyech gaan spelen’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Een van de grootste revelaties van de Eredivisie en Jong Oranje is Calvin Stengs van AZ. Dinsdagavond scoorde de 20-jarige aanvaller nog een prachtige treffer in de wedstrijd tegen Jong Noorwegen. Arnold Bruggink ziet de aanvaller in de toekomst maar naar één andere Eredivisieclub vertrekken.

“Ajax is de enige club die Calvin Stengs zou kunnen betalen”, aldus Bruggink in de uitzending van FOX Sports. “Als het moment er zou komen dat Hakim Ziyech weg zou gaan, is Stengs de ideale jongen die op die plek zou kunnen gaan spelen.”

Pages

Subscribe to Nederlands Elftal