Ajax schaamt zich diep voor wanprestatie tegen Hercules en geeft meegereisde fans geld terug

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax compenseert de 325 supporters die hun club donderdagavond in stadion de Galgenwaard pijnlijk onderuit zagen gaan tegen de amateurs van USV Hercules (3-2) in de KNVB-beker. De fans krijgen hun kaartje voor het duel en de busreis naar Utrecht vergoed. „Door de wanprestatie van ons team, heb je het duel Hercules – Ajax ongetwijfeld als pijnlijk ervaren”, laat de club weten aan de fans die in het uitvak van het stadion van FC Utrecht zaten. „We delen die pijn en schamen ons diep.”

„In overleg met de spelersgroep en technische staf is besloten dat alle uitsupporters die een kaart hebben gekocht, gecompenseerd worden. Dat betekent dat we je wedstrijdkaart en busreis vergoeden. Het daarvoor betaalde bedrag staat binnenkort op je rekening. Deze compensatie haalt de herinnering aan de pijnlijke avond niet weg, maar niks doen was geen optie. Dank voor je onvoorwaardelijke steun.”

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2023/12/22/ajax-schaamt-zich-diep-voor-wanprestatie-tegen-hercules-en-geeft-meegereisde-fans-geld-terug/

Gegevens