AFC Ajax

Ajax verkoopt Botman voor miljoenen aan OSC Lille

Bron: source

Ajax heeft Sven Botman vrijdag officieel verkocht aan OSC Lille. De centrale verdediger tekent bij de Franse club een vijfjarig contract en levert de Amsterdammers naar verluidt zo'n acht miljoen euro op. Ook sc Heerenveen pikt een graantje mee, van de achterhoedespeler die het afgelopen seizoen in het Abe Lenstra Stadion voetbalde. 

Ten Hag wil linksbackpositie van Ajax nog dubbel bezet krijgen

Bron: source

Met de huidige bezetting kijkt Ajax nog naar een linksback. Alleen die positie heeft Erik ten Hag niet dubbel bezet. Eerst gaat de trainer van de Amsterdammers kijken of hij dit intern kan oplossen. "We hebben natuurlijk een paar opties daar, bijvoorbeeld Martinez en Dest en ik heb nog wel één of twee dingen in gedachten die ik daar ga uitproberen", aldus Ten Hag, die vandaag (zaterdag) aan de voorbereiding begon.

Ten Hag: "Natuurlijk ben ik nieuwsgierig naar PSV"

Bron: source

Erik ten Hag leidde zaterdag de eerste echte training van Ajax in aanloop naar het nieuwe seizoen. De Amsterdammers vreesden deze zomer meerdere sterkhouders kwijt te raken, maar van de belangrijke spelers vertrokken tot nu toe alleen Hakim Ziyech en Joël Veltman. Zonder het tweetal, maar met onder meer aanwinst Antony, begon Ajax de voorbereiding op het komende seizoen.

Pages

Subscribe to AFC Ajax