AFC Ajax

Ziyech start zoektocht naar jonge veldbestormer Yassine

Bron: source

Hakim Ziyech is op zoek naar Yassine Hussairy, de jongen die vorige week tijdens het Champions League-treffen tussen Lille en Ajax naar hem toe kwam. De Ajacied was in de veronderstelling dat hij na de wedstrijd zijn shirt aan de vader van Yassine had gegeven, maar nu blijkt dat iemand zich had voorgedaan als vader van de jonge veldbestormer. Dat wil Ziyech rechtzetten.

Kranten: 'Generale repetitie Ajax was beneden alle peil'

Bron: source

De ochtendkranten zagen Ajax ondermaats voor de dag komen tegen Willem II. Geheel tegen de verwachtingen in leed de koploper gisteren haar eerste competitienederlaag van het seizoen. Lang treuren kan Ajax niet, want dinsdag wacht Valencia. 'Dat het tegen de Spanjaarden een stuk beter moet dan tegen de Tricolores, zullen de spelers en Erik ten Hag als geen ander beseffen, want de generale repetitie was beneden alle peil.'

Valencia-trainer waarschuwt Ajax: "Mijn spelers geven nooit op"

Bron: source

Valencia reist met een positief gevoel naar Amsterdam voor de cruciale wedstrijd met Ajax in de groepsfase van de Champions League komende dinsdag. Volgens coach Albert Celades zal Ajax te maken krijgen met een zeer enthousiaste tegenstander, nadat de Spanjaarden gisteren een 2-0 achterstand ombogen in een 2-4 overwinning. Die veerkracht neemt Valencia volgens de trainer mee naar de Johan Cruijff Arena.

Ajax treft oude bekende met arbiter Turpin

Bron: ajaxfanzone.nl

Clément Turpin is door de UEFA aangewezen als scheidsrechter voor de wedstrijd Ajax – Valencia in de groepsfase van de Champions League. Turpin is voor Ajax een oude bekende in het miljoenenbal. Vorig seizoen floot de Franse arbiter Ajax drie keer eerder: Dynamo Kiev (3-1), Bayern München (3-3) en de absolute kraker in Turijn tegen Juventus (1-2). De Franse arbiter zal worden bijgestaan door de assistent-arbiters Nicolas Danos en Cyril Gringore. Frank Schneider zal optreden als vierde official.

Pages

Subscribe to AFC Ajax