AFC Ajax

Mazraoui over Ajax: "We zitten tegen de Europese top aan"

Bron: source

Ajax werd in de eerste seizoenshelft weliswaar veroordeeld tot de Europa League, toch vindt Noussair Mazraoui het verschil tussen hen de Europese top niet eens zo heel groot meer. Hij snapt dat de doelstelling 'aanhaken bij de Europese top' is van de Amsterdammers. "Daar zijn we in mijn ogen dichtbij. We hebben vorig en dit seizoen geen geluk gehad in de Champions League en steeds opnieuw laten zien dat we ons kunnen meten met de beste clubs van Europa."

Hattrick De Jong en debuut Ünüvar hoogtepunten bij Ajax-zege

Bron: source

Ajax heeft woensdagavond zonder problemen de kwartfinale van het bekertoernooi bereikt. De Amsterdammers versloegen tweededivisionist Spakenburg in de Johan Cruijff ArenA met gemak: 7-0. Grote man aan de kant van de landskampioen was Siem de Jong, die voor rust een perfecte hattrick maakte. Ook over het debuut van Naci Ünüvar, die ook nog eens scoorde, zal nog worden nagepraat.

Eiting kijkt verder: "Geen opening om vaste basisspeler te worden"

Bron: source

Ajax won woensdagavond voor de KNVB Beker eenvoudig met 7-0 van Spakenburg. Tegen de amateurs gunde Erik ten Hag veel van zijn basisspelers rust, waardoor reservespelers en jonge talenten de kans kregen om zich te laten zien. Dat gold ook voor Carel Eiting. De 21-jarige middenvelder is net terug van een blessure en mocht eindelijk weer negentig minuten maken. In de mixed zone sprak hij over de wedstrijd, zijn knie én toekomstplannen.

Tadic geniet: "Mooi om talenten aan het werk te zien"

Bron: source

Dusan Tadic was woensdagavond in het bekerduel met Spakenburg (7-0) een van de weinige spelers die meespeelde vanuit de gebruikelijke basis van Ajax. De aanvoerder pakte in de tweede helft zijn doelpunt mee, maar genoot vooral van de talenten die zichzelf lieten zien. In de mixed zone sprak hij over de wedstrijd, de tweede seizoenshelft en de blessure van Hakim Ziyech.

Pages

Subscribe to AFC Ajax