FC Utrecht

Heitinga ook komend seizoen trainer Ajax O19

Bron: ajaxfanzone.nl

John Heitinga is ook komend seizoen trainer van Ajax O19, zo heeft de oud-speler laten weten op Twitter. Heitinga wist met het elftal net geen kampioen te worden maar daar gaat volgend seizoen verandering in komen.’Trots te kunnen melden dat ik ook volgend jaar aan het roer sta bij Ajax onder 19. Morgen seizoensafsluiting tegen FC Utrecht. Volgend seizoen de titel én talentontwikkeling het doel’, zo schrijft Heitinga op Twitter. Heitinga stopte in 2016 als actief voetballer bij Ajax en zette daarna zijn eerste stappen als trainer.

John Heitinga ook volgend seizoen trainer Ajax O19

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

John Heitinga is ook komend seizoen trainer van Ajax O19. Ze zijn bij Ajax zeer tevreden over het werk van de trainer vanwege de talenten die er het afgelopen jaar naar Jong Ajax en Ajax 1 zijn doorgestroomd, meldt Telesport.

“Trots te kunnen melden dat ik ook volgend seizoen aan het roer sta bij Ajax O19. Morgen seizoensafsluiting tegen FC Utrecht. Volgend seizoen de titel en talentontwikkeling het doel”, meldt hij op zijn Instagram.

Heitinga ook volgend seizoen trainer van Ajax onder 19

Bron: www.ajaxlife.nl

Heitinga begint na de vakantie aan zijn tweede seizoen als trainer. © Pro Shots

John Heitinga begint na de zomer aan zijn tweede seizoen als trainer van Ajax onder 19. Het vlaggenschip van de opleiding greep dit seizoen naast de landstitel, maar er volgt volgend seizoen dus een herkansing.

Niet dat kampioen worden in de jeugd de hoogste prioriteit heeft, dat is met name het ontluiken van talent, maar het is altijd leuk om aan het einde van het seizoen met een schaal in je handen te staan.

‘Ook Ajax zou geïnteresseerd zijn in Unnerstall’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

PSV legde afgelopen donderdag doelman Lars Unnerstall voor drie jaar vast. De 27-jarige Duitse keeper kwam transfervrij over van VVV-Venlo. Afgesproken is wel dat Unnerstall komend seizoen weer voor een jaar verhuurd wordt aan de Noord-Limburgers. Volgens Voetbal International was ook Ajax in de race voor de doelman.

“Nadat hij in de Johan Cruijff ArenA de ene na de andere bal uit zijn doel had geranseld, liet ook Ajax-directeur Marc Overmars de Venlose delegatie weten gecharmeerd te zijn van de Duitser. Maar het is dus PSV geworden.”

Sturing: Met Vitesse gepiekt op het juiste moment

Bron: www.ad.nl

Edward Sturing gaat met een voldaan gevoel op vakantie. Als interim-hoofdtrainer leidde hij 'zijn' Vitesse naar Europees voetbal. ,,Ik ben blij dat dit seizoen voorbij is. Het kostte bakken met energie, zeker omdat ik de ploeg in de laatste fase van het seizoen moest overnemen'', zei Sturing na de gewonnen finale van de play-offs tegen FC Utrecht (5-3). ,,Ik heb veel zin in vakantie, vooral ook omdat we dit seizoen nu goed hebben afgesloten.''

Ajax Jeugd: O15 wint, O16 speelt gelijk

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax O15 en Ajax O16 kwamen zaterdag in actie in de competitie. O15 wist op bezoek bij FC Utrecht met 1-0 te winnen. O16 speelde met 1-1 gelijk in de mini-Klassieker.

Ajax O16

Ajax O16 kwam in Rotterdam niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Gezien de kansenverhouding was dat alles behalve terecht. Neraysho Kasanwirjo wist op aangeven van Jaymillio Pinas de gelijkmaker te scoren. Door het puntenverlies staat Ajax nu twee punten achter op AZ O16. De Alkmaarders kunnen bij een zege op PSV volgende week de titel veroveren.

Pages

Subscribe to FC Utrecht