Supporters

AFCA Supportersclub: ‘Bestuursraad Ajax begaat grote misstap met benoeming Ruud Haarms’

Bron: ajaxfanzone.nl

De AFCA Supportersclub heeft zich in niet misverstane woorden uitgelaten over de voorgenomen benoeming van Ruud Haarms tot lid van de Bestuursraad. Het orgaan binnen Ajax dat de leiding heeft over de Vereniging AFC Ajax, welke 73% van de aandelen AFC Ajax bezit. De supportersclub zegt met zeer grote verbijstering en verontwaardiging, via de agenda van de ALV van de Vereniging AFC Ajax, kennis genomen te hebben van die voorgenomen benoeming.

Onze Trots: 'Deze lichting misschien beter dan '95'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Bekende Nederlanders en Ajax. Waarom zijn ze fan geworden van de Amsterdamse club en hoe beleven zij de wedstrijden van hun grote liefde? Komen ze vaak in het stadion of kijken ze de wedstrijden liever thuis of in de kroeg? En wat vinden ze eigenlijk van het huidige Ajax? In de rubriek ‘Onze Trots’ gaan we op zoek naar de liefde voor Ajax van de BN’ers. In deel 20 spreken wij met Gregory Sedoc, voormalig Olympisch atleet en deelnemer van Expeditie Robinson 2018.

Siem de Jong staat voor rentree

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Siem de Jong raakte enkele weken opnieuw geblesseerd. De middenvelder viel bij Sydney FC uit met een hamstringblessure, tot grote frustratie: “Ik was de eerste dagen behoorlijk down, want ik wilde hier veel gaan spelen”, vertelt hij op de clubwebsite.

Maar daarna herpakte hij zich en nu is hij terug: “De fysio heeft geweldig werk gedaan en nu kom ik sterker terug dan ooit”, zo is De Jong stellig. Ook de steun van de supporters deed hem goed: “Dat is altijd een extra motivatie, het heeft me geholpen om positief te blijven.”

De vergeten voetballer #7: Ton Blanker

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De vergeten voetballer is een speler, die in dienst van Ajax is geweest en die op ons als supporters een onuitwisbare indruk heeft gemaakt. Of een Ajax-voetballer waar wij goede en warme herinneringen aan hebben beleefd, een voetballer die bekend is geworden door een incident of gewoon om zijn verdiensten voor onze mooie club. In deel 7 van deze rubriek richten wij onze aandacht op Ton Blanker. De voetballer die enorm veel talent had, maar juist bekend werd om een arrestatie en de Dolly Dots.

Benninga: 'Alleen de allerbesten debuteren'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Als het ergens niet aan gelegen heeft bij oud-jeugdspeler Noa Benninga, dan is het wel zijn grenzeloze clubliefde voor Ajax. In de zomer van 2016 verliet de middenvelder na acht jaar de jeugdopleiding van Ajax. Na zijn pijnlijke, gedwongen vertrek besloot Benninga het over een andere, opvallende boeg te gooien: voetballen én studeren in Amerika. Zijn affectie voor Ajax slonk desondanks niet. Vanuit de Verenigde Staten volgt de inmiddels twintigjarige speler en student van de University of Delaware zijn voetballiefde nog altijd op de voet.

Vranjes zegt sorry voor verheerlijken geweld tegen Ajax-fans

Bron: source

Ognjen Vranjes heeft zijn excuses aangeboden voor het verheerlijken van geweld tegen de supporters van Ajax tijdens het uitduel met AEK Athene. Meegereisde fans werden afgelopen dinsdag rond het Champions League-treffen aangevallen door hooligans van de thuisclub. Vranjes, speler van RSC Anderlecht, plaatste op Instagram een foto van een aanval op het uitvak met als bijschrift 'Welcome to Hell!!!'.

LIVEBLOG: Ajax- ADO Den Haag

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Na het veilig stellen van Champions League-overwintering moet de knop weer om in Amsterdam: de strijd om de titel gaat door.

Vanmiddag komt ADO Den Haag – zonder supporters – op bezoek in Amsterdam. In de Johan Cruijff Arena kent Ajax doorgaans weinig moeite met de club uit de Hofstad.

Pakt Ajax vanmiddag opnieuw 3 punten? Volg het in ons LIVEBLOG!

 

Pages

Subscribe to Supporters