Supporters

UEFA legt Ajax zware straf op: Geen uitsupporters naar Chelsea

Bron: ajaxfanzone.nl

De UEFA heeft besloten dat Ajax geen tickets mag verkopen aan de supporters voor de uitwedstrijd tegen Chelsea in de Champions League. Dit betekent dat Ajax het op 5 november het zonder de steun van de 750 supporters moet gaan rooien. Een extra straf is een boete van 50.000 euro omdat er in het stadion van Valencia stoeltjes werden gesloopt en buiten het stadion vonden ook nog wat ongeregeldheden plaats.

‘Ook belastingdienst verdient flink aan transfer Frenkie De Jong’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Niet alleen bij RKC Waalwijk en Willem II is de megatransfer van Frenkie de Jong van Ajax naar FC Barcelona met gejuich ontvangen. Ook bij de belastingdienst zal de deal voor lachende gezichten hebben gezorgd. Volgens het Brabants Dagblad verdient de staat ongeveer 15 miljoen euro aan de transfer.

De Jong verruilde Ajax afgelopen zomer voor een bedrag van 75 miljoen euro voor de Spaanse grootmacht. Een deel van dit bedrag ging naar Willem II en RKC, waar de middenvelder in de jeugdopleiding speelde. De Waalwijkers ontvingen hiervan 5,7 miljoen euro.

Minder Ajax-supporters welkom bij Chelsea – Ajax

Bron: ajaxfanzone.nl

Tijdens de uitwedstrijd op 5 november tegen Chelsea waren in eerste instantie 833 supporters welkom op Stamford Bridge. Op last van de Londense politie is dit echter naar beneden bijgesteld zodat er nu nog maar ruimte is voor 750 supporters. Dit geldt natuurlijk alleen als het onderzoek van de UEFA naar wangedrag van supporters tegen Valencia uit positief voor ons uitvalt. Mocht dit niet zo zijn dan kunnen we ook die 750 kaartjes op onze buik schrijven. Tot dat er duidelijkheid komt van de UEFA wacht Ajax met verkoop van de tickets, zo meldt Ajax Life.

Herboren Kasper Dolberg wijst op verschil met Ajax: ‘Dat is hier onmogelijk’

Bron: www.voetbalzone.nl

Kasper Dolberg lijkt het voetbalgeluk hervonden te hebben in Frankrijk. De Deense spits verruilde Ajax afgelopen zomer voor ongeveer twintig miljoen euro voor een avontuur bij OGC Nice en kende een voortvarend begin bij zijn nieuwe werkgever: in zijn eerste maand werd hij door de supporters vanles Aiglons direct uitgeroepen tot de beste speler van de maand september.

Opstellingen ADO – Ajax

Bron: ajaxfanzone.nl

Wij zijn vandaag op bezoek in Den Haag bij ADO maar nog steeds mogen er geen supporters mee. Hierom zal de directie van Ajax deze wedstrijd ook niet bijwonen. Ajax heeft een nagenoeg fitte selectie die wél welkom is bij ADO alleen Labyad en Mazroui zijn een twijfelgeval. Klaas-Jan Huntelaar start naast Dusan Tadic en Hakim Ziyech in de basis. Dit betekent dat Quincy Promes een linie zal zakken. Kevin Blom zal om 12:15 uur het startsein geven in het Cars Jeans stadion.

Gametalk ADO – Ajax: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax speelt zondag de uitwedstrijd tegen ADO Den Haag. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen. ADO – Ajax begint zondag om 12:15 uur.

UEFA opent wéér onderzoek naar Ajax-supporters

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De UEFA opent alweer een onderzoek naar het gedrag van de Ajax-supporters.

Dit keer zijn er twee redenen: bij het vele juichen zijn er wat stoeltjes gesneuveld. Maar erger: vlak voor de wedstrijd vond een vechtpartij plaats tussen supporters van Ajax en Valencia. Dat gebeurde vlak voor het stadion.

Op 17 oktober besluit de UEFA welke straf er wordt uitgedeeld. Het onderzoek kan zomaar vervelende gevolgen hebben voor Chelsea uit, waar sowieso maar 833 Ajacieden welkom zijn…

Pages

Subscribe to Supporters