Supporters

De herbouw van het supportershome is gestart

Bron: ajaxfanzone.nl

Het heeft even geduurd maar drie jaar na de brand is er een aannemer gevonden die de klus gaat klaren en gaat de 1e paal de grond in. Het was natuurlijk niet alleen wachten op een aannemer maar er werd achter de gordijnen onderzoek gedaan naar hoe, wat en waar er gebouwd kan worden. Nu ook dit in kannen en kruiken is, kan de bouw van het supportershome eindelijk beginnen. Er is geluisterd naar de supporters en het home komt tussen de vakken H en M aan de zuid-zijde.

Nieuw supportershome naar verwachting in winter open

Bron: www.ajaxlife.nl

Met een nieuw home komt er een nieuwe ontmoetingsplek voor supporters. © De Brouwer

Het heeft best lang geduurd, drie jaar maar liefst, maar de eerste paal van het nieuwe supportershome wordt binnenkort geslagen. Drie jaar na de alles verwoestende brand die het oude home in de as legde.

Op vrijdag 23 januari 2015 ging het oude supportershome in vlammen op en vanaf dat moment is de tijd goed benut om het nodige onderzoek te verrichten. Nu dat stadium achter de rug is, kijken we vooruit naar de totstandkoming van het nieuwe home.

Eindelijk Johan Cruijff Arena op verjaardag Johan

Bron: www.ajaxlife.nl

Eindelijk draagt de Arena de naam van Johan. © Pro Shots

Het duurde lang. Het duurde zelfs heel lang. Maar daar hebben we het nu niet meer over. Het Ajaxstadion heet vanaf nu officieel Johan Cruijff Arena en daar zijn we vooral ontzettend blij mee!

Op de dag dat Johan Cruijff 71 jaar zou zijn geworden, werd het logo van de Johan Cruijff Arena onthuld door Frank Rijkaard en drie kinderen van Eberhard van der Laan, oud-burgemeester van Amsterdam.

Zondag verkoop Meersche Helden uitgave 54, interview Simon Tahamata

Bron: ajaxfanzone.nl

Aanstaande zondag, voorafgaand aan Ajax – AZ, komt de Meersche Helden uit met uitgave 54. Naast de AFCA Supportersclub en de SVA leveren ook de bekende groeperingen als de F-Side en South Crew hun bijdrage en vind je het verplichte leesvoer van de bekende columnisten. In deze editie is er tevens een interview met Simon Tahamata. De verkoop zal plaatsvinden in en rondom het stadion.

Steun de Meersche Helden en koop het Fanzine voor de prijs van twee euro.

Verslag BAVA: 'Klaar met het kampenverhaal'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Danny Blind is officieel toegetreden tot de Raad van Commissarissen van Ajax, zo werd maandagmiddag bepaald tijdens de Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders (BAVA). De voormalig speler, trainer, hoofd jeugdopleiding en technisch manager/directeur spelersbeleid kreeg veruit de meeste stemmen van de aanwezige aandeelhouders. Ajax Showtime brengt een (sfeer)verslag.

AZ neemt afstand van vuurwerkgooiers

Bron: www.ad.nl

AZ baalt van de supporters die zondag in het begin van de uiteindelijk verloren bekerfinale tegen Feyenoord vuurwerk op het veld gooien. ,,Deze vuurwerkgooiers hebben zich van hun slechtste kant laten zien. Daar nemen wij als club uiteraard afstand van. Voor de rest willen we onze fans bedanken voor hun massale support", stelt algemeen directeur Robert Eenhoorn op de website van de club uit Alkmaar.

Stem op het ontwerp van de nieuwe seizoenkaart!

Bron: www.ajaxlife.nl

Een van deze ontwerpen prijkt straks op de nieuwe seizoenkaart! © Ajax

Alle Ajacieden beginnen 2018/2019 met een nieuwe seizoenkaart. Een nieuwe seizoenkaart betekent ook een nieuw ontwerp en het leuke is dat supporters zelf kunnen kiezen hoe deze er straks uit komt te zien. Stem dus snel!

We zijn bij Ajax bezig met allerlei processen en het proces dat de nieuwe seizoenkaart oplevert, is zo’n beetje halverwege. De winnaar wordt kort voor de aftrap van Ajax - AZ aangekondigd, maar tot die tijd kun jij je invloed laten gelden.

Schuldige aangewezen: “Hij heeft Ajax naar de klote geholpen”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Waar veel supporters wijzen naar Edwin van der Sar en Marc Overmars, staat volgens journalisten Jaap de Groot en Frits Barend heel iemand anders aan de basis de bestuurlijke en sportieve chaos bij Ajax: Hans Wijers.

Wijers was tot 2015 voorzitter van de raad van commissarissen. “Hij heeft de club naar de klote geholpen”,  zegt Barend bij NH Sportcafé. “Hij heeft iedereen directeur gemaakt, met Cruijff ruzie gemaakt en Kinsbergen eruit gezet.”

Pages

Subscribe to Supporters