Supporters

Meet & greet bij boekpresentatie van 80-jarige 'Mister Ajax'

Bron: www.ajaxlife.nl

Prima prijsvraag om te winnen, als je het ons vraagt! © Pro Shots

Er is zelden een tachtigste verjaardag zo goed gevierd als die van Sjaak Swart. Maar dat mag ook wel, als je ‘Mister Ajax’ bent. Swart kreeg een mooi carrièreboek cadeau en drie leden van de Supportersvereniging Ajax waren bij de presentatie van de partij.

De presentatie vond zaterdag plaats bij Scheltema, om de hoek van De Dam, en Swart had over belangstelling niets te klagen. Er was zelfs hoog bezoek, zoals je uit de diverse foto’s wel kunt afleiden.

Jonkies kunnen gemopper langs de lijn niet voorkomen

Bron: www.ajaxlife.nl

Er werd raar opgekeken zaterdag in Putten toen de spelersbus zich meldde. De harten klopten vol verwachting, maar de supporters waren een beetje teleurgesteld. Wie zijn toch alle spelers die uitstappen? De jonkies bleken ook nog eens niet opgewassen tegen FC Nordsjælland (1-3).

Het had juist zo'n mooie middag moeten worden op sportpark Putter Eng. Er was groots uitgepakt, er waren tribunes opgebouwd en supporters werden naar het 'Wembley van de Veluwe' gelokt met het idee naar Ajax te kijken, maar dat viel toch een beetje tegen.

Sierhuis: “Mooi dat supporters fan van me zijn, daar voetbal je voor”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Kaj Sierhuis speelde zaterdag met het tweede elftal van Ajax tegen FC Nordsjaelland. Sierhuis bleek na afloop één van de favoriete spelers. De supporters stonden rijen dik te wachten op een handtekening of een foto met hem.

“Ik vind het leuk als de supporters fan van me zijn, de supporters zijn toch één van de redenen waarvoor je voetbalt”, aldus de spits in gesprek met Voetbal International. Hoe hij zijn rol ziet komend seizoen? “Ik denk dat ik de derde spits van het eerste ben en daarnaast gewoon wedstrijden wil gaan spelen in Jong Ajax.”

Vijf zaken die opvielen tijdens Ajax - Steaua Boekarest

Bron: www.ajaxlife.nl

Eiting treft in Hattem als enige doel namens Ajax. © Pro Shots

Ajax heeft zijn serieuze oefenpotje van de zaterdag gelijkgespeeld tegen Steaua Boekarest. Zowel de Ajacieden als de Roemenen wisten een keer doel te treffen en dus werd het 1-1. Op basis van het spelbeeld had de ploeg van Erik ten Hag recht op iets meer, maar gelukkig was het slechts een vriendschappelijk duel en hoeven we niet al te teleurgesteld te zijn.

Door Kevin Van Nunen

Duizend Feyenoord-fans bij 'grootste shirtlancering ooit'

Bron: www.ad.nl

Liefst duizend supporters van Feyenoord hebben geholpen bij de presentatie van het nieuwe uitshirt voor komend seizoen. De Rotterdamse fans moesten er wel vroeg hun bed voor uit. Ze werden in alle vroegte in De Kuip verwacht, waar ze tegelijkertijd een vierkante plaat omdraaiden. Daarmee vormden ze samen de beeltenis van het nieuwe uitshirt: blauw met een streepjespatroon. Volgens Feyenoord gaat het om de grootste shirtlancering ooit.

Het nieuwe supportershome krijgt vorm

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De bouw van het nieuwe supportershome vordert gestaag, zo zien we op de Facebook-pagina van De Meersche Helden. Er is een start gemaakt met de binnenmuren en eind deze week wordt ook een begin gemaakt met de indeling van het home. De bedoeling is dat er na de winterstop eindelijk weer gebruik gemaakt kan worden van een supportershome.

Het oude supportershome brandde in januari 2015 af en het duurde erg lang voordat er een besluit genomen werd over een nieuw supportershome. Maar nu zit er dus schot in de zaak, mooi om te zien!

Pages

Subscribe to Supporters