Supporters

Verslag VVV-Ajax

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Handbalopstelling

0-3, 0-2, 0-1 waren de uitslagen van de afgelopen drie jaar tussen VVV en Ajax. Trainer Ten Hag had drie wijzigingen doorgevoerd. Dest, Schuurs en Promes begonnen in de basis voor Veltman, Mazraoui en Neres. Dolberg, die in de belangstelling van Nice en Hoffenheim staat, zat niet bij de selectie. VVV had in de laatste wedstrijd tegen Sparta in een soort handbalopstelling gespeeld. De verwachting was vooraf dat het spelbeeld hedenavond hetzelfde zou zijn. Daarom was de keuze voor Dest wel logisch, omdat hij meer diepgang heeft dan Veltman.

PAOK is woest en komt met statement: “Scheids moet gestraft worden”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De uitschakeling in de Champions League zit PAOK duidelijk dwars. Het was dinsdagavond al meteen op het veld duidelijk dat de Grieken niet blij waren met de scheidsrechter en zijn beslissingen.

Nu laat de club dat ook op Instagram blijken met een compleet statement. Het schrijft daarin dat de scheidsrechter grote fouten heeft gemaakt en de club vindt dan ook dat er onmiddellijke straffen moeten volgen voor het scheidsrechterskorps van gisteren.

Van de Beek: “De kans is aanwezig dat ik blijf, er is nog niets zeker”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Het was niet altijd goed, het was niet altijd om aan te zien. Met hangen en wurgen gaat Ajax volgende week richting Nicosia waar APOEL de volgende horde is op weg naar de groepsfase van de Champions League. Donny van de Beek werd gedurende wedstrijd vaak toegezongen, ook na de wedstrijd klonk het “Donny nog een jaar, nog een jaar.” vaak vanaf de tribunes. Of hij ook daadwerkelijk blijft zal de toekomst uitwijzen, maar het begint er steeds rooskleuriger uit te zien voor de Ajax-supporters.

Ajax na moeizaam duel door naar play-offs Champions League

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Vanavond neemt Ajax het in eigen huis op tegen de Griekse kampioen PAOK Saloniki. Vorige week kwamen de Amsterdammers niet verder dan een 2-2 gelijkspel. Waar Ajax veel beter was dan de Grieken kreeg het toch twee keer een tegendoelpunt te verwerken. De 2-2 uitgangspositie is een gunstige voor Ajax. Zo lang het niet verliest of met 3-3 of meer gelijk speelt dan is het door. Mocht het weer 2-2 staan na 90 minuten dan wordt er verlengd.

Kale en Kokkie verlengen hun contract (Incl video)

Bron: ajaxfanzone.nl

Neres heeft zijn contract verlengd, Hakim Ziyech tekende afgelopen week bij tot 2022, dan kunnen Ajaxfans Kale en Kokkie natuurlijk niet achterblijven. Van AT5 kregen ze vandaag een nieuw contract onder hun neus geduwd, maar over het salaris zijn ze het nog niet eens. Even daarvoor is Kale naar het VVV kantoor gegaan om informatie op te vragen over VVV-Venlo, de tegenstander van Ajax dit weekend. Als hij wil vertrekken ligt er een pakketje voor het supportersduo klaar.

Pages

Subscribe to Supporters