Supporters

‘De supporters zijn voor Ajax, maar ze klapten na mijn wissel voor mij’

Bron: www.voetbalzone.nl

De Ajax Vrouwen gingen woensdagavond op De Toekomst met 0-4 onderuit tegen Olympique Lyon en lijken zo deelname aan de volgende ronde van de Champions League te moeten vergeten. Voor Shanice van de Sanden werd het wel een bijzondere avond, aangezien de Oranje-international, die in Franse dienst speelt, na 77 minuten gewisseld werd en daarbij op een staande ovatie van

KNVB wil beslissingen VAR duidelijker maken voor publiek

Bron: ajaxfanzone.nl

De KNVB gaat er over nadenken hoe beslissingen van de Video Assistant Referee (VAR) beter te volgen zijn voor de toeschouwers die in het stadion zitten. Nu is het voor het publiek vaak nog onduidelijk om welke situatie het gaat. “Kijk naar Ajax-AZ. Daar werd een penalty teruggedraaid omdat in aanloop naar de strafschop buitenspel wordt geconstateerd. De VAR is toch voor een strafschop en niet voor buitenspel?’, vragen mensen zich af. Dat klopt, maar de strafschop was niet toegekend als er voor buitenspel was gevlagd. Zo’n geval behoeft uitleg.

De Vergeten Voetballer #3: Dani

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De vergeten voetballer is een speler, die in dienst van Ajax is geweest en die op ons als supporters een onuitwisbare indruk heeft gemaakt. Of een Ajax-voetballer waar wij goede en warme herinneringen aan hebben beleefd, een voetballer die bekend is geworden door een incident of gewoon om zijn verdiensten voor onze mooie club. In deel 3 van deze rubriek richten wij onze aandacht op Dani. De voetballer die zowel bij mannen als nog meer bij de vrouwen geliefd was.

Ajax Vrouwen kunnen rekenen op uitverkocht huis tegen Lyon

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Afgelopen week ging de kaartverkoop voor het Champions League duel van de Ajax Vrouwen van start. In de achtste finale is titelhouder Olympique Lyon de tegenstander.

De Fransen komen op 17 oktober op bezoek op De Toekomst en de vrouwen kunnen daarbij uiteraard alle support gebruiken. Die support is er dan ook genoeg: het duel is nu al helemaal uitverkocht! Dat betekent dat er ongeveer 2.000 supporters op de Toekomst zullen zijn.

De Vergeten Voetballer #2: Ron Willems

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De vergeten voetballer is een speler, die in dienst van Ajax is geweest en die op ons als supporters een onuitwisbare indruk heeft gemaakt. Of een Ajax-voetballer waar wij goede en warme herinneringen aan hebben beleefd, een voetballer die bekend is geworden door een incident of gewoon om zijn verdiensten voor onze mooie club. In deel 2 van deze rubriek richten wij onze aandacht op Ron Willems. De jeugdige lezers van onze site zullen hun wenkbrauwen nu gaan fronsen. Ron Willems, wie?

Pages

Subscribe to Supporters