Supporters

AFCA gaat demonstreren in Den Haag tegen verbod op uitfans

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De AFCA Supportersclub heeft op zijn Facebookpagina bekend gemaakt in Den Haag te gaan demonstreren tijdens de wedstrijd ADO Den Haag – Ajax. Aanleiding hiervoor is het besluit van burgemeester Paulien Krikke om opnieuw geen uitfans toe te laten tijdens duels tegen Ajax.

AFCA geeft aan zich niet neer te leggen bij het besluit en demonstreert daarom vanaf 12:15 uur gedurende de wedstrijd in de binnenstad van Den Haag. De supportersvereniging al met vijf bussen vol demonstranten afreizen naar de Hofstad.

Ajax gaat in beroep tegen antwoord KNVB betreffende halve finale beker

Bron: www.f-side.nl

Ajax gaat in beroep tegen antwoord KNVB betreffende halve finale beker

Komend weekend staat er een belangrijke competitieronde op het programma, maar daarna volgt op woensdagavond een Klassieker in de beker die nu al zijn schaduw vooruit werpt. De club Ajax heeft besloten in beroep te gaan tegen het antwoord van de KNVB datde club heeft gekregen op het verzoek om uitkaarten ter beschikking te stellen voor het uitvak.

Ajax treedt hard op tegen biergooiers Benzema

Bron: ajaxfanzone.nl

Een aantal supporters van Ajax is woensdagavond tijdens de Champions League-wedstrijd tegen Real Madrid het stadion uitgezet nadat zij bier naar Karim Benzema hadden gegooid, zo meldt Ajax Life. De Fransman zette de Koninklijke in de tweede helft op voorsprong en kreeg daarna tijdens het vieren van dat doelpunt flink wat bier over zich heen gegooid. Op basis van camerabeelden werden de betreffende supporters niet lang na het incident benaderd door een interventieteam, waarna zij van de tribune af werden gehaald.

UEFA onderzoekt vuurwerk, gooien van objecten en ongeoorloofd spandoek

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Naar aanleiding van het duel tussen Ajax en Real Madrid heeft de UEFA opnieuw een onderzoek ingesteld naar de supporters van Ajax.

Het gaat om 3 zaken. Allereerst het gooien van objecten. De spelers van Real Madrid kregen bij beide goals flink wat bekers bier en mogelijk ook andere voorwerpen over zich heen. Daarnaast werd er opnieuw vuurwerk afgestoken, wat verboden is.

Pages

Subscribe to Supporters