Mislukken Ajax Experience

Bron: www.afcasupportersclub.nl

Ons bereikte via de media het bericht dat Ajax de stekker uit de Ajax Experience trekt vanwege forse tegenvallende resultaten op financieel/ economisch/ marketingtechnisch gebied. Hiermee komt een einde aan een project wat bijna op voorhand al was gedoemd te mislukken. Het was een van de laatste paradepaardjes van de vorige commercieel directeur.

In de beginfase werden nadrukkelijk supporters en ook de AFCA Supportersclub betrokken bij dit project. Wij werden ook uitgenodigd bij de opening. In een later stadium werd ons advies over de toegangsprijs en de eventuele korting voor onze leden in de wind geslagen. Uiteindelijk bleek korting geven voor onze leden lastig, omdat de ledenpas van de AFCA Supportersclub geen barcode heeft. Vanaf toen hebben wij onze handen er vanaf getrokken en zijn we opgehouden met goed bedoelde adviezen te geven waarmee de Ajax Experience ook iets zou worden van de (fanatieke) supporters. Daarnaast hoorden we van bezoekers dat zij soms aan de dienstdoende rondleider zelf de Ajax geschiedenis moesten uitleggen.

……

Lees het volledige artikel op http://www.afcasupportersclub.nl/index.php/nieuws/afca-nieuws/2103-mislukken-ajax-experience