Abdelhak Nouri

Ajax verkiest 'sterke en balvaardige' Rensch tot grootste talent

Bron: source

Davyne Rensch is door Ajax uitgeroepen tot het grootste talent in de jeugdopleiding van het huidige seizoen. Woensdagmiddag ontving de verdediger de Abdelhak Nouri Trofee, zoals de prijs heet, uit handen van de familie van Nouri en hoofd jeugdopleiding Saïd Ouaali. "Ik zal jullie niet teleurstellen nu ik deze prijs heb gewonnen", verzekerde het 17-jarige talent aan de supporters van Ajax. 

Fosu-Mensah: 'Rugnummer 34 zal Donny extra kracht geven'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Timothy Fosu-Mensah heeft het volste vertrouwen in de slagingskansen van Donny van de Beek bij Manchester United. Met de verdediger komt Van de Beek een landgenoot tegen die ook nog eens een verleden heeft bij Ajax en hem dus van hulp kan voorzien. De twee spraken elkaar al in aanloop naar de transfer en hebben in ieder geval één ding gemeen: hun liefde voor Abdelhak Nouri.

Van de Beek gaat in Manchester spelen met rugnummer 34

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Donny van de Beek gaat bij Manchester United spelen met rugnummer 34, het oude rugnummer van Abdelhak Nouri. De middenvelder speelde zelf al met de gedachte om dat nummer te kiezen, toen de club het hem aanbood: “De club kende de geschiedenis van Appie (Nouri, red.) en mij en kwam zelf met dat voorstel”, vertelt hij aan De Telegraaf. Het nummer was in bezit van doelman Dean Henderson, maar die heeft besloten om het nummer af te staan aan Van de Beek.

Pages

Subscribe to Abdelhak Nouri