Abdelhak Nouri

Jongkind: 'Cerny was ontegenzeggelijk een toptalent'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Václav Cerny behoorde samen met Donny van de Beek en Abdelhak Nouri jarenlang tot de toptalenten in de Ajax-jeugdopleiding. Al op jonge leeftijd maakte hij de stap naar Ajax 1 en een absolute doorbraak leek een kwestie van tijd. Blessures en hijzelf zorgden echter voor stagnatie van zijn ontwikkeling, waardoor hij nu een stap terugzet, in de hoop er straks twee vooruit te zetten. ‘Als hij zijn topsportmindset hervindt, gaat hij mooie dingen laten zien.’

Advocaat familie Nouri geeft update over situatie

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Het is vandaag (8 juli) precies 2 jaar geleden dat Abdelhak Nouri op het veld werd getroffen door hartproblemen. Hij liep daarbij ernstig, blijvend hersenletsel op, omdat de reanimatie te laat op gang kwam.

John Beer, advocaat van de familie Nouri, was met toestemming van hen te gast in Nieuwsuur. Hij vertelt in het interview hoe de familie subtiel met Abdelhak communiceert en dat hij momenteel in het ziekenhuis ligt met een longontsteking, iets wat al eerder is voorgekomen.

Advocaat familie Nouri: Ajax niet ruimhartig

Bron: www.ad.nl

Er is nog geen overeenstemming over de financiële afhandeling van de schade in de kwestie Abdelhak Nouri tussen de familie van de voetballer en Ajax. Dat zei advocaat John Beer, die de belangen van de familie behartigt. ,,Ajax is niet echt ruimhartig”, verklaarde Beer in het televisieprogramma Nieuwsuur. ,,Dat vind ik jammer.”

Ziyech: ‘25.000 is mooi, maar ik kan en ga niets beloven’

Bron: ajaxfanzone.nl

Hakim Ziyech is nog steeds Ajacied maar de kans dat hij bij Ajax blijft lijkt klein. Lodewijk Asscher, fractievoorzitter van de PvdA, startte onlangs een petitie om Ziyech voor Ajax te behouden. Ruim 25.000 mensen hebben inmiddels de petitie ondertekend. “Dat zijn er veel, hé”, aldus Ziyech. “Ik vind het mooi dat iemand zo’n petitie begint en dat zoveel mensen het ondertekenen, maar ik kan en ga niets beloven. Ik ga nu eerst op vakantie en de Afrika Cup spelen. Daarna zie ik wel wat gebeurt. Dit seizoen heeft me in elk geval geleerd dat je nooit weet hoe het gaat.”

Telegraaf doet boekje open over Arisz nadat Ajax krant ter discussie stelt

Bron: ajaxfanzone.nl

De Telegraaf wist gisteren te melden dat operationeel directeur Rutger Arisz door Ajax op non-actief is gezet. Prompt daarop kwam Ajax zelf met het persbericht naar buiten dat Arisz zelf vertrekt. Het Financieel Dagblad meldde zich bij Ajax en wilde weten wie de waarheid spreekt: Ajax of De Telegraaf. “Ik laat het aan u wie u betrouwbaarder acht: het persbericht van een beursgenoteerd bedrijf of De Telegraaf”, aldus de reactie van Ajax.

Pages

Subscribe to Abdelhak Nouri