September 2017

Ajax O19 wint ruim van FC Utrecht O19: 0-5

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax O19 heeft zaterdagmiddag de uitwedstrijd tegen de leeftijdsgenoten van FC Utrecht ruimschoots gewonnen. De ploeg van John Heitinga stapte uiteindelijk met een 0-5 overwinning van het veld in de Domstad. Sven Botman, Jasper ter Heide, Saku Ylätupa, Mitchel Bakker en Victor Jensen waren de doelpuntenmakers. De Ajacieden nemen vanwege de interlandperiode voor een week afscheid van elkaar. Daarna staat een thuisduel met Sparta Rotterdam op de rol. De jacht op ruime zeges wordt dan weer geopend. 

Selectie voor duel met Heerenveen, Dankerlui vervangt zieke Dijks

Bron: ajaxfanzone.nl

Trainer Marcel Keizer heeft zijn selectie bekendgemaakt voor het uitduel met Heerenveen. Mitchell Dijks ontbreekt vanwege ziekte en zal worden vervangen door Damil Dankerlui. Heerenveen – Ajax begint zondag om 14:30 uur.

Selectie:

Andre OnanaBenjamin van LeerJoël VeltmanMatthijs de LigtMax WöberNick ViergeverDamil DankerluiDeyovaisio ZeefuikDonny van de BeekHakim ZiyechLasse SchöneFrenkie de JongSiem de JongDavid NeresKlaas Jan HuntelaarAmin YounesVaclav CernyKasper DolbergJustin Kluivert

Ajax O19 boekt ook overtuigende zege in Utrecht

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax O19 heeft in Utrecht een goed vervolg gegeven aan de afgelopen weken. De ploeg van John Heitinga won met 5-0 van FC Utrecht.

De Amsterdamse talenten begonnen goed aan de wedstrijd. Sven Botman kopte al binnen tien minuten de 0-1 tegen de touwen. Vlak voor rust schoot Jasper ter Heide de 0-2 op het scorebord. In de tweede helft liep de score verder op via Saku Ylätupa, Mitchel Bakker en Victor Jensen.

Wedstrijdverloop:‘8. 0-1 Botman’38. 0-2 Ter Heide’59. 0-3 Ylätupa’75. 0-4 Bakker’84. 0-5 Jensen

Pages