Louis van Gaal

Van Gaal: "De Jong had betere keuzes kunnen maken"

Bron: source

Louis van Gaal betwijfelt of Frenkie de Jong er verstandig aan heeft gedaan om te kiezen voor een transfer naar FC Barcelona. De trainer in ruste is van mening dat de 22-jarige middenvelder zijn loopbaan beter elders had kunnen voortzetten. "Ik denk dat hij het in Barcelona heel moeilijk krijgt", voorspelt Van Gaal bij het FOX Sports-programma De Tafel van Kees.

Afscheidsduel Van der Vaart 13 oktober in Hamburg

Bron: ajaxfanzone.nl

Rafael van der Vaart heeft eind dit jaar, op 13 oktober, een afscheidswedstrijd gepland in Hamburg. Het duel krijgt de naam Rafa’s HSV Stars vs. Rafa’s All Stars. “Het is een bedankje en een verontschuldiging,” aldus de 36-jarige Van der Vaart. Bij zijn terugkeer in Hamburg kon hij de fans niet bieden wat hij had gewild. De Nederlander speelde van 2005 tot 2008 bij HSV en keerde er in 2012 terug. Van der Vaart heeft onder anderen Arjen Robben, Wesley Sneijder Mark Van Bommel en Louis van Gaal uitgenodigd. Van der Vaart: “Ik hoop ook dat Raúl komt.

Van Gaal over Barça-transfer De Jong: “Denk dat hij het daar moeilijk krijgt”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Frenkie de Jong vertrekt deze zomer naar FC Barcelona, al heeft Louis van Gaal zijn twijfels over of dat een verstandige keuze is. “Ik denk dat ‘ie het daar heel moeilijk krijgt”, vertelde de toptrainer bij De Tafel van Kees.

Hij benadrukt dat hij De Jong een geweldige spelers vindt, maar: “Ik vind Rakitic ook geweldig en Vidal ook. Je moet keuzes maken waar je altijd kan spelen. De vraag is of dat gerechtvaardigd is, dat moeten we afwachten. Ik hoop het voor hem, want op die leeftijd moet je alles spelen.”

Pages

Subscribe to Louis van Gaal