Davy Klaassen

Branie: Heeft Ten Hag zijn ideale formatie gevonden?

Bron: www.ajaxshowtime.com

In weer een gloednieuwe aflevering van Branie bespreekt presentator Ronald Ockhuysen - hoofdredacteur van Het Parool - met schrijver en columnist Menno Pot en onze jeugdwatcher Thijs Zwagerman het nieuwe middenveld van Ajax en wordt er vooruitgeblikt op het treffen met Liverpool.

Verder wordt er teruggekeken op de klinkende zege op sc Heerenveen en is er aandacht voor de rentree van Davy Klaassen en het officiële Ajax-debuut van Sean Klaiber. Ook wordt er gesproken over de grote vraag: heeft trainer Erik ten Hag zijn ideale formatie gevonden?

Video: Kale en Kokkie hebben vertrouwen in Liverpool-thuis

Bron: ajaxfanzone.nl

De stemming zit er een stuk beter in deze week bij Ajaxfans Kale en Kokkie. Twee weken geleden stonden de twee af te geven op trainer Erik ten Hag, hij zou ‘de poppetjes’ namelijk niet op de juiste posities neerzetten. Tegen Heerenveen deed hij dat een stuk beter volgens de fans, ze zijn vooral blij met het spel van Mohammed Kudus en de terugkeer van Davy Klaassen in het elftal.

Klaassen tevereden met rentree; Tadić kritisch over tweede helft

Bron: ajaxfanzone.nl

Dusan Tadić geeft tegenover Fox Sports aan blij te zijn met de 5-1 zege van Ajax op sc Heerenveen. Volgens de aanvoerder was er in de tweede helft echter wel wat meer te winnen geweest. Hij was tevreden met het spel van de eerste helft, maar na de pauze kon het beter. ‘Het belangrijkste is dat het een goede middag was voor Ajax en niet voor mij persoonlijk. We begonnen goed met een belangrijke snelle goal. Ons spel was goed op sommige momenten, maar ik denk dat de tweede helft beter kon. Het tempo lag te laag en we hadden meer energie erin kunnen stoppen.’

Pages

Subscribe to Davy Klaassen