Frank de Boer

“Onana heeft zich in de top genesteld”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

André Onana heeft meermaals de ambitie uitgesproken om na de zomer in een Europese topcompetitie actief te willen zijn. Desondanks doet Marc Overmars een ultieme poging om de Kameroense doelman binnenboord te houden. Een logische actie, zo vindt Ronald de Boer. “Hij heeft zich tussen de top genesteld”, stelt de FOX Sports-analist in gesprek met De Telegraaf.

Ronald de Boer voorziet transfer: ‘Deze trein komt wellicht nooit meer langs’

Bron: www.voetbalzone.nl

Ronald de Boer ziet Donny van de Beek in de zomer een transfer van Ajax naar Manchester United maken, indien Real Madrid niet meer concreet wordt. De middenvelder wordt al bijna een jaar met de Spaanse topclub in verband gebracht, maar de belangstelling voor de Oranje-international lijkt niet meer de hoogste prioriteit in het Santiago Bernabéu te genieten.

'Geen toevalstreffer dat Ajax zo goed was'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Vraag het een willekeurige Ajax-fan en de kans is groot dat hij of zij het met gemak oplepelt. Edgar Davids passt naar Frank Rijkaard, die vervolgens een een-tweetje aan wil gaan met Patrick Kluivert, maar de spits levert de bal niet in. Nee, Kluivert neemt de bal mee naar het doel, speelt de bal daarin iets te ver voor zich uit, maar met een laatste krachtsinspanning puntert Kluivert de bal langs doelman Sebastiano Rossi in het doel. Het blijkt een kleine tien minuten later de winnende goal in de finale van de Champions League in 1995.

Pages

Subscribe to Frank de Boer