Ronald Koeman

De Telegraaf: ‘Bayern München klopt opnieuw aan voor Dest’

Bron: ajaxfanzone.nl

Bayern München had in de winterstop serieuze interesse om Sergino Dest over te nemen van Ajax, maar kreeg van directeur voetbalzaken Marc Overmars te horen dat Dest absoluut niet te koop was. Inmiddels heeft de club uit Duitsland opnieuw aangeklopt bij Ajax en dit keer lijkt men wel te willen praten over een zomerse transfer, zo weet De Telegraaf te melden. Dest beschikt bij Ajax over een contract tot medio 2022 en is doorgaans een vaste waarde in het elftal van Erik ten Hag.

Vergeten voetballer #26: Mauro Rosales

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De vergeten voetballer is een speler, die in dienst van Ajax is geweest en die op ons supporters een onuitwisbare indruk heeft gemaakt. Of een Ajax-voetballer waar wij goede en warme herinneringen aan hebben beleefd, een voetballer die bekend is geworden door een incident of gewoon om zijn verdiensten voor onze mooie club. Deel 26 willen wij aan een Argentijnse voetballer toewijzen, die helaas door vele blessures nooit tot wasdom is geworden. Zijn naam is Mauro Rosales.

Ajax in gesprek met Ryan Babel over terugkeer

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Verrassend transfernieuws: Ajax is momenteel in gesprek met Ryan Babel. Dat meldt Eurosport vandaag.

Ajax is niet de enige club die strijd om de handtekening van Babel. Het heeft namelijk concurrentie van Newcastle United dat de 33-jarige aanvaller richting Engeland wil halen. Babel is zelf nog in dienst bij Galatasaray, maar de spits zou de club snel willen verlaten. Winny Haatrecht, de zaakwaarnemer van Babel, bevestigt tegenover De Telegraaf dat Ajax en Galatasaray in gesprek zijn over de (ver)huur van de aanvaller voor zes maanden.

Pages

Subscribe to Ronald Koeman