Panathinaikos FC

Alle info over de kaartverkoop voor het duel met Panathinaikos

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Maandag 22 juli om 19.00 speelt Ajax een oefenduel met Panathinaikos in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Een mooi nostalgisch potje dus, een fraaie opwarmer voor de zaterdag erop. Dan wordt om de Johan Cruijff Schaal gespeeld.

Maar eerst dat duel met Panathinaikos dus. Daarvoor zijn 7.000 kaarten beschikbaar. Een kaartje kost €12,50 en is vanaf donderdagochtend 10.00 te bestellen. Kaartjes zijn voor iedereen te koop, maar je kunt er wel maximaal 4 bestellen per persoon. Wil je met meer mensen naar deze wedstrijd? Dan moet je meerdere bestellingen plaatsen.

Jong Ajax wint in eerste oefenwedstrijd van FC Twente

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Jong Ajax heeft vrijdagmiddag een oefenwedstrijd tegen FC Twente gespeeld. De promovendus werd met 2-1 verslagen door de Amsterdamse beloften.

Het was de eerste oefenwedstrijd van Jong Ajax onder leiding van Mitchell van der Gaag. De trainer zag zijn team in de eerste helft op achterstand komen door een goal van Vuckic. Onder toeziend oog van Erik ten Hag schoten na rust Nicolas Kühn en Danilo Pereira de beloften naar de eerste oefenzege.

Ajax oefent tegen Panathinaikos in Olympisch Stadion

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax heeft nog een oefenduel toegevoegd aan het programma, namelijk tegen Panathinaikos. Een bijzonder leuke bijkomstigheid: dat oefenduel wordt gespeeld in het Olympisch Stadion!

Eerder was er al sprake van dat het oefenduel met Anderlecht daar gespeeld zou worden, maar dat ging uiteindelijk niet door. Maar we krijgen op 22 juli om 19.00 dus alsnog een oefenwedstrijd in het Olympisch Stadion. Er komen 7.000 kaarten beschikbaar voor het duel, waarover Ajax later meer bekend gemaakt.

Ajax speelt oefenwedstrijd tegen Panathinaikos

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax speelt op 22 juli een oefenwedstrijd tegen Panathinaikos. De wedstrijd begint om 19:00 uur en zal worden gespeeld in het Olympisch Stadion van Amsterdam. Voor deze wedstrijd komen binnenkort 7000 kaarten beschikbaar. Meer informatie over de kaartverkoop van het oefenduel met de Grieken volgt zo snel mogelijk. Houd dus goed alle officiële Ajax-kanalen in de gaten!

Ajax voegt 3 oefenduels toe aan programma

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax heeft 3 oefenduels aan het programma toegevoegd, zo maakt Ziggo bekend.

Naast de duels met Quick ‘20, Aalborg en Anderlecht worden ook wedstrijden tegen Istanbul Basaksehir (14 juli), Watford (18 juli) en Panathinaikos (22 juli).

Tegen Basaksehir wordt in ieder geval in Oostenrijk gespeeld. Het is niet helemaal duidelijk of Ajax 18 juli ook nog in Oostenrijk is. Het duel met Panathinaikos zal waarschijnlijk in Nederland zijn. Meer informatie volgt ongetwijfeld snel.

Pages

Subscribe to Panathinaikos FC