Paris Saint-Germain

Deze Nederlanders gingen De Ligt voor bij Juventus

Bron: source

De soap rond Matthijs de Ligt is eindelijk afgerond. De gewilde verdediger had zijn carrière kunnen voortzetten bij FC Barcelona of Paris Saint-Germain, maar gaf Juventus de voorkeur. Voor liefst 75 miljoen euro is De Ligt verkast naar de Italiaanse grootmacht. Nu de overstap rond is, komt De Ligt in een kort rijtje landgenoten terecht die de stap naar de Oude Dame al een keer maakten.

De Ligt opgelucht: "Natuurlijk was het soms wel lastig"

Bron: source

Na maanden van speculaties wordt donderdag de transfer van Matthijs de Ligt naar Juventus eindelijk afgerond. De centrale verdediger leek eerst op weg naar FC Barcelona, vervolgens naar Paris Saint-Germain, maar koos er uiteindelijk voor zijn loopbaan voort te zetten in de Serie A. De Ligt bevond zich met name in de laatste weken in een heuse transfersoap, waar hij flink van baalde.

Zlatan doet open sollicitatie: ‘Ajax is nog steeds mijn club’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Zlatan Ibrahimovic sluit niet uit nog eens terug te keren bij Ajax. In gesprek met De Telegraaf zegt de Zweed dat dit waarschijnlijk niet meer als speler zal zijn, maar mogelijk in een andere functie.

“Normaal gesproken keer ik niet terug naar clubs waar ik al heb gespeeld, maar misschien kan ik na mijn carrière wel directeur worden bij Ajax”, aldus de ervaren spits van LA Galaxy. “Dan zou ik beter werk leveren dan iedereen die daar nu zit.”

Pages

Subscribe to Paris Saint-Germain