Paris Saint-Germain

‘Mino Raiola geeft De Ligt zijn zin en maakt weg vrij voor Barcelona’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Matthijs de Ligt lijkt zo goed als zeker naar FC Barcelona te vertrekken. De gewilde verdediger van Ajax had al een tijdje zijn zinnen gezet op een stap naar Catalonië, echter vormden de hoge eisen van Mino Raiola nog een struikelblok. De Nederlands-Italiaanse zaakwaarnemer zou een eventuele transfer volgens Mundo Deportivo echter niet langer in de weg zitten.

Loting kwartfinales Champions League 15 maart

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax weet op vrijdag 15 maart wie het gaat treffen in de kwartfinales van de Champions League. In het Zwitserse Nyon zal er op die dag geloot gaan worden. Bovendien wordt er ook gelijk geloot voor de halve finales.

Het elftal van trainer Erik ten Hag bereikte de kwartfinales door vorige week dinsdagavond met 1-4 te winnen op bezoek bij Real Madrid. Het schakelde daarmee de ploeg uit die de laatste drie edities van het miljardenbal wist te winnen.

‘De Ligt maakt keuze en legt andere aanbiedingen naast zich neer’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Matthijs de Ligt wil Frenkie de Jong achterna naar FC Barcelona , zo schrijven Mundo Deportivo en Sport. De 19-jarige aanvoerder van Ajax zou hebben besloten andere aanbiedingen voorlopig te parkeren en een Catalaans bod af te wachten.

Barcelona heeft tot nu toe nog geen officieel bod gedaan, maar de verwachting is wel dat dit gaat gebeuren. De Ligt zou de Spaanse kampioen eerder nog hebben afgewezen, omdat ze hem door de aanwezigheid van Clément Lenglet, Gerard Piqué en Samuel Umtiti geen basisplaats konden garanderen.

Koop nu je tickets voor de Future Cup!

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Over iets meer dan een maand staat de Future Cup weer op het programma. Tijdens het Paasweekend strijden traditioneel O17 teams van over de hele wereld tegen elkaar om de felbegeerde Future Cup te winnen.

De Toekomst is het decor van dit toernooi, met Ajax O17 als gastheer. Onder andere Tottenham Hotspur, PSG en Atlético Madrid zijn dit jaar ook van de partij.

‘United wil Chong verhuren, Ajax geïnteresseerd’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Manchester United zou Tahith Chong komend seizoen willen verhuren, aldus The Sun.

De 19-jarige Chong verruilde in 2015 Feyenoord voor Manchester United en zit nu dicht tegen de hoofdmacht aan. Zo mocht hij tegen PSG wat minuten maken in de Champions League. Voor een definitieve doorbraak lijken ze het in Manchester echter nog wat te vroeg te vinden.

Om wat ervaring op te doen op het hoogste niveau, zou de club de rechtsbuiten een seizoen willen verhuren. Ajax zou al aangegeven hebben dat het interesse heeft Inc Chong

Pages

Subscribe to Paris Saint-Germain