N.E.C.

Programma Ajax Jeugd: O19 begint tegen Sparta, O17 start met mini-Klassieker

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Het programma van Ajax en Jong Ajax is al even bekend, maar inmiddels is ook het programma van de jeugd bekend gemaakt. Tot ongeveer eind juli heeft de jeugd van Ajax vakantie. Hierna zullen ook zij zich gaan voorbereiden op het nieuwe seizoen. De data van de wedstrijden zijn een concrete opzet, maar kunnen tijdens het seizoen nog wel veranderen.

Ajax O19 trapt het seizoen op De Toekomst af tegen Sparta Rotterdam O19. Voor Ajax O17 staat meteen de mini-Klassieker op het programma. Ajax O16 en O15 beginnen tegen respectievelijk FC Utrecht O16 en AZ O15.

Zwiters talent Frei doet met Ajax mee aan Next Gen Series

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Komend weekend staan de Next Gen Series op het programma, het toernooi voor O19-teams in het Olympisch Stadion. Ajax heeft de selectie inmiddels bekend gemaakt.

De opvallendste naam is die van Filip Frei.

Daarnaast vinden we ook de namen van nieuwelingen Steven van der Sloot (voorheen Feyenoord) en Tunahan Tasci (voorheen NEC) terug in de selectie.

De volledige selectie van Ajax O19:

Keepers

  • Calvin Raatsie
  • Harm Dieker

Verdedigers

Voor in de agenda: De wedstrijden van Jong Ajax

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Nu het conceptprogramma volledig is vastgesteld, is het tijd om de eerste data in de agenda te zetten. Met Cambuur, Go Ahead, NAC, Excelsior en De Graafschap zijn er enkele aardige clubs in de Keuken Kampioen Divisie, waardoor er een aantal goede potjes genoteerd kunnen worden. Ajax1.nl zet in ieder geval de opvallendste wedstrijden en de wedstrijden tegen degradanten op een rijtje.

Pages

Subscribe to N.E.C.