N.E.C.

Inktzwarte periode: Ajax eind jaren ’80

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Na de winst van de Europacup voor bekerwinnaars in 1987 leek Ajax met coach Johan Cruijff een gouden periode tegemoet te gaan. Het liep allemaal anders. Cruijff stapte op en werd een half jaar later opgevolgd door Kurt Linder. De tweede Europacup II-finale ging verloren, het bestuur gaf er na bedreigingen de brui aan. Er volgde het staafincident en de verschrikkelijke SLM-ramp. Viel er helemaal niks te (glim)lachen dan?

Amsterdam huilt

‘Dat werd niet gewaardeerd door Ajax-fans, maar ik zou het zo weer doen’

Bron: www.voetbalzone.nl

Jeroen Heubach stond in totaal zestien jaar onder contract bij FC Twente, maar de oud-verdediger zou het hoogtepunt uit de recente clubgeschiedenis van de Tukkers niet helemaal bewust meemaken. Heubach werd in de tweede helft van het seizoen 2009/10 namelijk uitgeleend aan NEC en was daardoor als speler niet betrokken bij de landstitel van de ploeg van trainer Steve McClaren.

Opsporing Verzocht vraagt aandacht voor aanslag op Abdellaoui

Bron: www.ad.nl

Het televisieprogramma Opsporing Verzocht besteedt dinsdagavond uitgebreid aandacht aan de aanslag op voormalig profvoetballer Yassine Abdellaoui. De voormalig speler van Willem II, NAC, Rayo Vallecano, NEC en De Graafschap werd op woensdagavond 6 februari 2019 om half 12 ’s avonds op de George Sliekerkade in Amsterdam onder vuur genomen door een onbekende schutter. Abdellaoui overleefde de aanslag op zijn leven, maar een jaar na de aanslag doet de politie nog altijd pogingen om de aanslagpleger te vinden.

Pages

Subscribe to N.E.C.