N.E.C.

Vergeten voetballer #33: Dennis Schulp

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De vergeten voetballer is een speler, die in dienst van Ajax is geweest en die op ons supporters een onuitwisbare indruk heeft gemaakt. Of een Ajax-voetballer waar wij goede en warme herinneringen aan hebben beleefd, een voetballer die bekend is geworden door een incident of gewoon om zijn verdiensten voor onze mooie club. Deel 33 willen wij toewijzen aan een speler die de bijnaam “de nieuwe Bergkamp” kreeg: Dennis Schulp

Jeugd: O18 wint opnieuw, O16 verliest

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Voor Ajax O18 en Ajax O16 stonden er dit weekend officiële wedstrijden op het programma. De mini-Klassieker van Ajax O17 werd afgelast vanwege Corona-gevallen in de Rotterdamse O17-selectie. Ook de competitiewedstrijd van O15 ging niet door.

Sparta R’dam O18 – Ajax O18 1-2 (0-1)

Ajax O18 kwam vrijdagavond al in actie. Daags na de 2-1-zege op Heerenveen O18 ging het nu op bezoek op Het Kasteel. Dankzij goals van Kristian Hlynsson en Jaymillio Pinas werd er met 2-1 gewonnen. De ploeg van Heitinga boekte daarmee de vierde zege op rij.

Jong Ajax opnieuw onderuit

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Jong Ajax speelde maandag avond alweer de derde  wedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie. Jong Ajax kende niet de beste start, maar dat kwam mede dankzij twee hele jonge selecties de eerste wedstrijden. Lukt het Jong Ajax maandagavond om eindelijk van de nul punten af te komen?

Ajax O18 vernedert Feyenoord, ook O17 haalt uit

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax O18 en Ajax O17 zijn zaterdag uitstekend begonnen aan hun competities. Op Sportpark de Toekomst won Ajax O17 met 6-0 van NEC O17, terwijl Ajax O18 op bezoek bij Feyenoord de mini-Klassieker met 2-6 wist te winnen.

FT | Ajax O17 - NEC O17 (6-0)

Ajax O17 is de competitie begonnen met een klinkende 6-0 overwinning op NEC O17. Namens de Amsterdammers maakte Julian Rijkhoff voor rust een zuivere hattrick, waarna na rust Raphaël Sarfo, Prince Aning en Gabriël Misehouy wisten te scoren.

Pages

Subscribe to N.E.C.