Opstelling

'Blind is een superbelangrijke factor geweest'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Vrijwel iedereen is het er over eens: Ajax heeft een topseizoen achter de rug. Hedwiges Maduro sluit zich daarbij aan. De oud-Ajacied, tussen 2004 en 2008 actief in Ajax 1, werkt nu als analist voor FOX Sports en volgt de verrichtingen van de club op de voet. Hoe heeft Maduro het succesvolle seizoen ervaren? Ajax Showtime sprak met hem.

Wat waren je verwachtingen voorafgaand aan het seizoen?

Opstellingen De Graafschap – Ajax

Bron: ajaxfanzone.nl

Nog één wedstrijd te gaan en dan hebben we de schaal weer in handen. Even nog De Graafschap verslaan want hoewel gelijk spelen ook het kampioenschap oplevert, gaan we toch voor de winst. Wij zijn tenslotte Ajax. De wedstrijd begint om 19:30 uur en Danny Makkelie  heeft de eer om de laatste wedstrijd van Frenkie de Jong in Ajaxtenue  te mogen fluiten.

Opstelling De Graafschap: Bertrams; Owusu, Straalman, Nieuwpoort, Tutuarima, Vet, El Jebli, Matusiwa, Mieghem, Serrarens, Bahoui

Vermoedelijke opstelling Ajax tegen De Graafschap: Huntelaar opnieuw spits

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Nadat na de 4-1 overwinning op FC Utrecht alvast het kampioensfeestje gevierd werd, gaat Ajax vanavond tegen De Graafschap ook officieel de landstitel binnen halen. Gezien de voorsprong van drie punten en een doelsaldo van +14 doelpunten ten opzicht van PSV werd al geopperd om in een fantasieopstelling te spelen, maar Erik ten Hag gaf al aan dat Ajax in de sterkste opstelling zal aantreden.

Opstellingen Ajax – FC Utrecht

Bron: ajaxfanzone.nl

De voorlaatste wedstrijd in de competitie wordt vandaag gespeeld tegen FC Utrecht. De bezoekers hebben altijd maar één doel en dat is winnen van Ajax. Wij moeten de komende twee wedstrijden winnen om kampioen te kunnen worden dus het belooft een spannende pot te worden. Scheidsrechter van dienst is Pol van Boekel en de wedstrijd begint om 14:30 uur.

Opstelling Ajax: André Onana; Nico Tagliafico, Daley Blind, Matthijs de Ligt, Joel Veltman, Frenkie de Jong, Donny van de Beek, Noussair Mazraoui, Dusan Tadic, Klaas Jan Huntelaar, Hakim Ziyech.

Ajax met Mazraoui op middenveld tegen Utrecht

Bron: www.ajaxshowtime.com

Erik ten Hag heeft zijn opstelling voor het cruciale Eredivisie-duel met FC Utrecht bekendgemaakt. Ajax moet winnen in Amsterdam om officieus kampioen te worden, Noussair Mazraoui gaat als middenvelder helpen een goed resultaat te behalen.

Woensdag speelde Mazraoui al even op het middenveld en Ten Hag heeft besloten hieraan vast te houden. Hierdoor start Veltman als rechtsback, Klaas-Jan Huntelaar begint in de spits, waardoor Kasper Dolberg weer op de bank begint. De rest van de namen zijn vertrouwd.

Vermoedelijke opstelling Ajax: Huntelaar in de spits

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Na de harde klap van woensdag moet Ajax nu de rug weer rechten en er staan, want de titelstrijd gaat door. En zoals Dusan Tadic zo mooi zei: We need to pak schaal. De eerste horde is FC Utrecht.

Ten Hag lijkt tegen FC Utrecht te gaan starten met grotendeels hetzelfde team als tegen Tottenham. David Neres haakte toen vlak voor tijd af, waardoor er plots best wat moest veranderen in de formatie. Kasper Dolberg kwam in de spits te staan en Dusan Tadic weer op de flank, waar hij de laatste tijd toch vooral vanuit het centrum speelde.

Pages

Subscribe to Opstelling