Financieel directeur Lenderink houdt eer aan zichzelf: “De afgelopen jaren hebben we enorme stappen gezet”

Bron: ajaxfanzone.nl

Financieel directeur Susan Lenderink gaat vertrekken bij Ajax, zo maakt de club bekend via de eigen website. In navolging van het vertrek van onder meer Piet Eringa, Jan van Halst en Maurits Hendriks is nu Lenderink de volgende die vertrekt. De positie van de financieel directeur leek al langere tijd onhoudbaar, maar Lenderink heeft nu besloten om de eer aan zichzelf te laten.

De financieel directeur heeft aan de Raad van Commissarissen bekendgemaakt dat zij haar positie zal verlaten. Dat zal Lenderink niet direct doen, aangezien er nog een vervanger voor haar aangewezen moet worden. Dit betekent dat Lenderink tot uiterlijk 1 maart nog werkzaam zal zijn voor Ajax. Hiermee treedt de financieel directeur alsnog vroegtijdig af, aangezien de verbintenis tussen de club en Lenderink nog doorliep tot en met het einde van juni 2026.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2024/09/13/financieel-directeur-lenderink-houdt-eer-aan-zichzelf-de-afgelopen-jaren-hebben-we-enorme-stappen-gezet/

Gegevens

Onderwerpen: Directie, RVC, Transfers
Tags: Nieuws
Clubs: AFC Ajax
Bestuursleden: Jeroen Slop
Clubleden: Michael van Praag