Directie

JC ArenA staat niet te springen op bezoek AZ; duel AZ-Ajax in de knel

Bron: ajaxfanzone.nl

De Alkmaarders kunnen momenteel vanwege een ingestort dak niet terecht in eigen stadion en moeten dus uitwijken. De afgelopen thuiswedstrijden week AZ uit naar het stadion van ADO Den Haag en FC Twente. De Johan Cruijff ArenA zou als optie voorbij zijn gekomen als tijdelijke thuisbasis van AZ, zo meldt het Algemeen Dagblad. Voilgens de krant staat de directie van de ArenA niet te springen op massaal bezoek uit Alkmaar.

Neres over contractverlenging: “We hebben zoveel plezier met elkaar”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

David Neres genoot afgelopen zomer interesse van diverse topclubs uit onder meer Spanje en Engeland en had daar een riant salaris kunnen gaan verdienen. De Braziliaanse vleugelaanvaller koos er echter voor zijn contract bij Ajax te verlengen tot de zomer van 2022.

“Maar ik waardeer hoe ik ben behandeld door Ajax, het vertrouwen dat ik heb gekregen”, verklaart Neres zijn beslissing in Het Parool. “Van de directie, van de staf, van mijn medespelers. Ik houd van de club, ik voel me goed in de stad. De samba in Amsterdam gaat door.”

Veltman gaat bijtekenen: ‘Het is geen straf om te blijven’

Bron: ajaxfanzone.nl

Joël Veltman had zijn zinnen eigenlijk gezet op een transfer naar het buitenland, maar Ajax nam geen genoegen met een riant bod uit Engeland voor een nog maar éénjarig contract. Veltman wil niet zeggen om welke Engelse club het ging. Het ging naar verluidt om West Ham United. “Nee, de naam noem ik niet, want dat is niet netjes naar die club toe. Ten Hag heeft mij voor de vakantie laten weten dat hij mij graag wil houden. Toen er later concrete interesse ontstond, hebben de Ajax-directie en de trainer nogmaals laten weten dat ze mij niet willen laten gaan.”

Jordania haalt uit naar bestuur FC Den Bosch: ‘Stop met vernietigen van de club’

Bron: www.ad.nl

Kakhi Jordania en zijn management hebben in een officiële verklaring hard uitgehaald naar de directie van FC Den Bosch. De Georgiër, die eerder deze week de overname van de club definitief zag afketsen, kan naar eigen zeggen niet anders dan naar de rechter stappen. ,,We denken dat het een mogelijkheid is om het bestuur wakker te schudden en te laten stoppen met het vernietigen van de club.”

Overmars spreekt vertrouwen uit in Ten Hag

Bron: www.ajaxshowtime.com

Directeur voetbalzaken Marc Overmars heeft voldoende vertrouwen in trainer Erik ten Hag. De trainer, die in het vorige seizoen geregeld kritiek over zich heen kreeg in de media, staat er bij de directie van Ajax goed op.

'Erik is een winnaar. Hij wil altijd resultaat halen en krijgt dat normaal gesproken ook voor elkaar', zegt Overmars tegenover de NOS. 'Hij heeft zich vorig jaar ook al bewezen. Nu beginnen we weer op nul', beseft de Epenaar.

Pages

Subscribe to Directie