Jeugd

‘Barcelona sprak vorige week voor de tweede keer met kamp-Onana’

Bron: www.voetbalzone.nl

André Onana maakte in het verleden vijf jaar deel uit van de jeugdopleiding van Barcelona en de doelman van Ajax wordt steeds nadrukkelijker in verband gebracht met een terugkeer naar Catalonië. Mundo Deportivo weet maandag te melden dat de zaakwaarnemer van de Kameroener, Albert Botines, vorige week op het trainingscomplex van Barça voor de tweede keer met de beleidsbepalers van

‘Barcelona wil middenvelder inzetten in ruildeal De Ligt’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Barcelona gaf het transferbudget voor 2019/20 zo’n beetje volledig uit aan de komst van Frenkie de Jong, dus zijn de Catalanen op zoek naar manieren om de vraagprijs van Matthijs de Ligt te reduceren. Ajax zou hier wel aan willen meewerken. Op de voorpagina van Sport staat maandag te lezen dat Barcelona de Franse middenvelder Jean-Clair Todibo wil inzetten in ’operación Matthijs de Ligt‘.

Ajax wil 16-jarige linksback van Mechelen

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax heeft interesse getoond in de 16-jarige Dylan Dassy. Hij speelt momenteel bij KV Mechelen. De academie-directeur van de club, Dennis Henderickx, vertelde dat aan het Gazet van Antwerpen.

In gesprek met de krant vertelt Henderickx over de grote talenten die de jeugdopleiding van Mechelen momenteel herbergt. Één van hen is dus linksback Dassy, die ook uitkomt voor België O16 en dus nog geen contract heeft bij zijn club.

Ajax Jeugd: O16 en O15 spelen doelpuntloos gelijk

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Door alle (jeugd)interlands kwamen er weinig jeugdteams in actie dit weekend. Ajax O16 kwam donderdag al in actie tegen AZ en Ajax O15 speelde zaterdag tegen FC Utrecht.

Ajax O16

Afgelopen donderdag speelde Ajax O16 met 0-0 gelijk tegen AZ O16. In het voorjaar ging de uitwedstrijd in Zaandam nog met 5-0 verloren. Ook toen deden er veel spelers mee van Ajax O15. Dat was dit keer niet anders, zo begonnen Julian Brandes, Nassef Chourak, Julian Rijkhoff en Raphaël Sarfo in de basis.

Pages

Subscribe to Jeugd