Trainer

Ajax Jeugd: O17 wint, O16 keihard onderuit in mini-Klassieker

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax O17

Het team van trainer Dave Vos won zaterdag met 2-1 van NEC/FC Oss O17. In een lastige wedstrijd wist Dillon Hoogewerf twee keer te scoren. Zijn tweede goal was het mooist van de middag: Devyne Rensch begon aan een solo van eigen helft en speelde Dillon Hoogewerf op randje zestien in. De aanvaller schoot hard raak.

Wedstrijdverloop Ajax O17 – NEC/FC Oss O17:’38. 1-0 Hoogewerf’54. 1-1 NEC/FC Oss O17’75. 2-1 Hoogewerf

Stam debuteert met zege op Feyenoord

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Jaap Stam is goed begonnen als trainer van PEC Zwolle. Hij kreeg Feyenoord op bezoek en had weinig moeite met de Rotterdammers: 3-1.

Na een halfuur was het Bram van Polen die de score opende, maar lang kon Zwolle daar niet van genieten. Van Persie maakte even later de 1-1. PEC Zwolle zat er echter kort op en Jaap Stam stond continu langs de zijlijn om aanwijzingen te geven. En met succes. Na krap een uur maakte Van Crooij via Van der Heijden de 2-1 Bijlow zat er nog aan, maar kon een goal niet voorkomen.

Heitinga en Vos juichen met Ajax na mooie week

Bron: www.ajaxshowtime.com

Dit is het livetopic voor de jeugdwedstrijden van Ajax van zaterdag 18 januari. Ook Ajax O16 gaat officieel aan de tweede seizoenshelft beginnen en direct staat er een mini-Klassieker op het programma. Ajax O15, Ajax O17 en Ajax O19 treden aan voor hun tweede competitieduel na de winterstop.

FT | Ajax O16 - Feyenoord O16 (1-7)

Ajax O17 heeft in de eerste wedstrijd van de tweede seizoenshelft op het eigen Sportpark de Toekomst een ongelooflijk pak slaag gekregen. Feyenoord O16 won in Amsterdam met 1-7.

Pages

Subscribe to Trainer