Trainer

Sloetski geeft Vitesse ‘goede kans’ op bereiken finale play-offs

Bron: www.ad.nl

Trainer Leonid Sloetski van Vitesse ziet de return tegen FC Groningen, morgen in Arnhem, in de halve finales van de play-offs om Europees voetbal met vertrouwen tegemoet. ,,Ik geef ons een goede kans, de spelers gaan alles geven'', zegt de Russische coach. ,,We moeten dominanter en agressiever zijn. Je krijgt te maken met een tegenstander die gaat verdedigen. Zij gaan tegenhouden, wij gaan aanvallen en op zoek naar een doelpunt.''

Hoofd opleidingen PEC Zwolle ontkent transfer Rav van den Berg

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Afgelopen week meldde het Twitter-account ForzaPEC Zwolle dat verdediger Rav van den Berg komende zomer de stap naar Ajax zou maken. De 15-jarige Rav wordt gezien als een groot talent, net als zijn 17-jarige broer Sepp, die al doorbrak in het eerste elftal van PEC Zwolle.

Alexander Palland, hoofd opleidingen van PEC Zwolle, ontkent dat echter. Hij maakte zaterdag bekend dat Rav van den Berg ook komend seizoen voor PEC Zwolle speelt.

FC Utrecht gaat voor Cerny

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

FC Utrecht zet vol in op de komst van Vaclav Cerny, aldus het Algemeen Dagblad.

Cerny heeft bij Ajax nog een contract voor één seizoen, maar kan op weinig kansen rekenen bij Erik ten Hag. De Tsjechische aanvaller kwam in 2013 naar Ajax en beleefde zijn beste tijden onder Frank de Boer. Velen zullen zijn goal tegen Celtic in 2015 nog herinneren, maar toch vooral ook de misser tegen De Graafschap in 2016.

Pages

Subscribe to Trainer