Trainer

‘Bosz in gesprek met San Jose Earthquakes’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Peter Bosz zou in gesprek zijn met San Jose Earthquakes, zo meldt ESPN.

De club uit de MLS ontsloeg eerder deze week trainer Mikael Stahre. San Jose staat op dit moment onderaan met slechts 20 punten. Voormalig assistent Steve Ralston neemt nu tijdelijk de honneurs waar.

The Quakes zouden meerdere kandidaten hebben, waarvan Bosz er dus één van is. Hij zou al met de club gesproken hebben. Ook met Caleb Porter en Jeremy Gunn zou de club al in gesprek zijn. Bosz zit sinds zijn ontslag bij Dortmund thuis.

Van Bommel rekent op heksenketel

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Mark van Bommel heeft met een persconferentie vooruit geblikt op het duel met PSV.

De trainer kijkt uit naar de topper en heeft hoge verwachtingen: “Ajax-thuis maakt iets meer los dan andere wedstrijden. De sfeer in de vorige editie was onbeschrijflijk, ik was toen in het stadion. Ik ga ervan uit dat onze fans weer zoiets creëren. Ze kunnen er thuis een heksenketel van maken. Ik geniet ervan hoe ze de ploeg kunnen dragen. Bij goede en moeilijke momenten.”

‘Raiola klaar om op oorlogspad te gaan vanwege situatie Kluivert”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Justin Kluivert begon veelbelovend bij AS Roma met een assist bij zin debuut, maar niets is zo veranderlijk als de voetballerij. Tegen Real Madrid zat Kluivert niet eens op de bank, hij werd buiten de wedstrijdselectie gelaten.

Volgens Corriero dello Sport zou Kluivert ontevreden zijn met de hoeveelheid speeltijd die hij krijgt en zou Mino Raiola al klaar zijn om op oorlogspad te gaan. Kluivert maakte tot nu toe 73 minuten in de Serie A. Roma kent sowieso nog niet echt een lekkere start: het staat op 5 punten uit 4 duels.

Het CL-debuut van Ajax was uitstekend, maar kan nog veel beter

Bron: source

Ajax rekende woensdagavond met harde hand af in de eerste wedstrijd in de groepfase van de Champions League met AEK Athene. Na een niet geweldige eerste helft, ging de machine van trainer Erik ten Hag in het tweede bedrijf pas echt lopen. Nicolás Tagliafico vond tweemaal het doel, terwijl de getergde invaller Donny van de Beek tussendoor scoorde. FCUpdate.nl blikt terug op de geslaagde rentree van de Amsterdammers in het miljardenbal. 

Pages

Subscribe to Trainer