Trainer

Sfeerverslag: Heerlijk nieuwsrijke AVA

Bron: www.ajaxshowtime.com

Wie dacht dat het vrijdag 16 november een rustige Algemene Vergadering voor Aandeelhouders (AVA) zou worden, kwam toch ietwat 'bedrogen' uit. Zo werd bekendgemaakt dat Noussair Mazraoui een nieuwe contractaanbieding heeft gekregen, dat Ajax en clubarts Don de Winter uit elkaar zijn gegaan, dat Leo van Wijk is opgestapt als voorzitter van de Raad van Commissarissen (RvC) en bovendien gaf directeur spelersbeleid Marc Overmars een update over het selectiebeleid met het oog op volgend seizoen. Een sfeerverslag.

Ajax Vrouwen grijpen naast koppositie na 1-0 verlies tegen PSV

Bron: ajaxfanzone.nl

De Ajax Vrouwen hebben vrijdagavond verzuimd om de koppositie te pakken door een 1-0 verlies op bezoek bij de vrouwen van PSV. De ploeg van trainer Nihom kwam in de eerste helft op achterstand en wist dat ondanks een goede tweede helft niet meer goed te maken. Door de nederlaag zakt Ajax naar de derde plaats op de ranglijst. PSV staat bovenaan met 21 punten uit 8 duels. ADO is de nieuwe nummer twee met 16 punten, Ajax heeft 1 punt minder.

Transfergeruchten: Real Madrid haalt Exequiel Palacios in januari

Bron: www.nieuwslog.nl

Real Madrid weet dat het roer om moet als ze dit seizoen nog een prijs willen pakken. Ze staan er slecht voor in de La Liga en het is nog de vraag of ze een ronde verder komen in de Champions League. Voor de trainer is deze week een vervanger gevonden in Santiago Solari. Hij […]

Het bericht Transfergeruchten: Real Madrid haalt Exequiel Palacios in januari verscheen eerst op Nieuwslog.nl.

Pages

Subscribe to Trainer