Trainer

Ten Hag kijkt al met schuin oog naar volgend seizoen

Bron:

Gebeuren er in de laatste twee speelrondes geen gekke dingen, dan zal Ajax het seizoen op de tweede plaats eindigen. De Amsterdammers kunnen zondag tegen AZ een ticket voor de tweede voorronde van de Champions League definitief veiligstellen. De focus van trainer Erik ten Hag ligt op het slotstuk van de competitie, maar hij kijkt ook naar het grotere plaatje.

Feyenoord gaat spelen in fantasie-opstelling

Bron: www.ad.nl

Trainer Giovanni van Bronckhorst gaat in de laatste twee wedstrijden van dit seizoen rouleren bij Feyenoord. Hij geeft tegen Sparta Rotterdam (zondag) en sc Heerenveen (6 mei) heel wat spelers die normaal op de bank zitten een kans. ,,Daar is nu de mogelijkheid voor'', zei Van Bronckhorst vier dagen na de winst van de KNVB-beker.

Ten Hag houdt wel/niet rekening met bijtekenen Kluivert

Bron: www.ajaxlife.nl

Kluivert wijst graag op het Ajaxlogo, dus teken gewoon bij joh! © Ajax Images

Justin Kluivert mag na het maken van doelpunten graag op het Ajaxlogo wijzen en er kusjes op geven, maar wij zouden het veel mooier vinden als de jonge aanvaller een klap geeft op een langer verblijf in Amsterdam.

De Ajacied is ook dit seizoen meer dan eens een genot om naar te kijken en laat regelmatig weten dat hij nog veel kan leren bij Ajax. Desalniettemin komen zijn zaakwaarnemer Mino Raiola en Marc Overmars niet tot een hernieuwd contract waaronder kleine Kluivert een krabbel kan zetten.

Ten Hag krijgt onverwachte steun: “Erik verdient een kans”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Frank Rijkaard was woensdag aanwezig bij de onthulling van het logo van de Johan Cruijff Arena. Hier brak hij een lans voor trainer Erik ten Hag, die veel kritiek krijgt.

“Ik vind dat Ajax verplicht is om Erik ten Hag in elk geval de kans te geven te doen wat hij met Ajax wil doen, want hij is natuurlijk op een moeilijk moment ingestapt”, zegt Rijkaard tegen De Telegraaf. “Dat moeten we niet vergeten. Erik verdient dat en ik hoop dat hij het gaat waarmaken. Dat is goed voor de club Ajax en de rust.”

Pages

Subscribe to Trainer