Trainer

“Ziyech speelt nog heel graag een jaar bij Ajax”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Afgelopen maandag begon Hakim Ziyech weer met de training bij Ajax. Ondanks zijn verrekwens en het grote aantal clubs waarmee de middenvelder de afgelopen tijd werd gelinkt, is er nog altijd geen sprake van een deal.

Ziyech zoekt nog altijd verder, maar wil Amsterdam alleen verlaten voor de juiste club. “Maar vindt hij dat niet, dan heeft hij het ontzettend goed naar zijn zin bij Ajax en speelt hij nog heel graag een jaar bij Ajax. We gaan dit de komende periode bekijken, de transferperiode duurt nog lang,” zegt trainer Erik ten Hag in De Telegraaf.

Tagliafico maakt mooiere tekeningen dan jij!

Bron: www.ajaxlife.nl

Was getekend, Tagliafico. © Instagram Tagliafico

Nico Tagliafico geniet van zijn korte vakantie. Waar je wel eens foto’s tegenkomt van voetballers die niets anders doen dan luieren op een strand, zien we in het digitale album van de Argentijn een prachtige tekening voorbij komen.

Nico ging er eventjes goed voor zitten in zijn vrije uurtjes en toverde toen een prachtige leeuw tevoorschijn. Gewoon, met twee potloden. Meer heeft hij niet nodig. Alsof hij een echte kunstenaar is, staat zijn krabbel onder de creatie.

Teleurgestelde Ziyech begint voorbereiding bij Ajax

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Hakim Ziyech meldt zich vandaag voor de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Niet bij AS Roma, maar gewoon in Amsterdam.

Ziyech moest na drie groepswedstrijden op het WK in Rusland al naar huis. Trainer Erik ten Hag verklaart in De Telegraaf: “Ik heb hem gelijk na de uitschakeling gesproken en natuurlijk was hij daar teleurgesteld over. Maar hij zei gelijk: 9 juli ben ik er.”

Ten Hag ziet ‘belangrijke rol’ voor Blind

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Erik ten Hag rekent erop dat Daley Blind deze zomer zal terugkeren bij Ajax. De international van Oranje moet een belangrijke rol gaan invullen in Amsterdam, zo vertelt de trainer in De Telegraaf.

Blind, die bij zijn huidige club Manchester United als centrale verdediger, linksback en verdedigende middenvelder heeft gespeeld, zou bij Ajax als eerste instantie als linker centrale verdediger komen te spelen, maar kan ook als controlerende middenvelder gaan spelen.

ADO wil Spaanse back

Bron: www.ad.nl

ADO Den Haag wil zich versterken met rechtsback Gabriel Company. Trainer Fons Groenendijk heeft een positief advies gegeven over de 26-jarige Spanjaard, die gisteren meespeelde in de met 3-1 gewonnen oefenwedstrijd tegen Scheveningen.

Pages

Subscribe to Trainer