'Liverpool wil toch aan vraagprijs Suarez voldoen'

Bron: ajax.nieuwslog.nl

De kans dat Luis Suarez nog deze maand vertrekt bij Ajax om voor Liverpool te gaan spelen wordt steeds groter. Volgens The Daily Mail staat de Engelse topclub op het punt zijn bod op de spits te verhogen.

Het eerste bod van Liverpool bedroeg naar verluidt zo'n vijftien miljoen euro. Ajax ging hier niet mee akkoorden wil pas praten bij een bedrag van 25 miljoen euro. Volgens The Daily Mail heeft Liverpool besloten hiermee in te stemmen en zal het spoedig een nieuw bod uitbrengen.

Wanneer Ajax tot een akkoord komt met Liverpool, lijkt het slechts een kwestie van tijd voordat de transfer definitief afgerond wordt. Suarez liet eerder immers al weten toe te zijn aan een nieuwe uitdaging en heeft een voorkeur voor de Spaanse en de Engelse competitie.

Behalve Suarez wil Liverpool nog meer spelers naar de club halen deze maand. Een dramatische eerste seizoenshelft heeft de nieuwe Amerikaanse eigenaren ervan overtuigd dat forse investeringen nodig zijn om de komende jaren mee te kunnen blijven doen in de top van de Premier League. (tekst: Voetbalprimeur)

……

Lees het volledige artikel op http://ajax.nieuwslog.nl/article/ajax_113704/_Liverpool_wil_toch_aan_vraagprijs_Suarez_voldoen_.html

Gegevens

Onderwerpen: Spits, Transfers