Luis Alberto Suárez

Vergeten voetballer #14: Thimothée Atouba

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De vergeten voetballer is een speler, die in dienst van Ajax is geweest en die op ons als supporters een onuitwisbare indruk heeft gemaakt. Of een Ajax-voetballer waar wij goede en warme herinneringen aan hebben beleefd, een voetballer die bekend is geworden door een incident of gewoon om zijn verdiensten voor onze mooie club. In deel 14 van deze rubriek richten wij onze aandacht op de voetballer die nooit de verwachtingen waar heeft kunnen maken in het shirt van Ajax: Thimothée Atouba.

Remix: Dario G – Carnaval de Paris X Real Madrid – Ajax

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Carnaval de Paris was dé hit van het WK in 1998. Rob van Someren, dj bij Radio 10, mixte het nummer met het commentaar bij de wedstrijd tussen Real Madrid en Ajax.

En dankjewel daarvoor Rob, want dit is opnieuw kippenvel: de hit van Dario G gemixt met het heerlijke commentaar bij zowel de NOS als Ziggo. Vooral Sierd de Vos die na de 1-4 roept: “Nu moet Real er 100 maken”, kwam bij ons weer even lekker binnen. Luister en geniet!

Huntelaar op jacht naar 100e Eredivisiedoelpunt voor Ajax

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Klaas-Jan Huntelaar kan zondag tegen NAC Breda een mooie mijlpaal bereiken. The Hunter kan namelijk zijn honderdste eredivisiedoelpunt voor Ajax gaan maken. Tijd voor een terugblik dus! Hier vijf van de mooiste eredivisiegoals van Huntelaar in het shirt van Ajax.

Heracles – Ajax 15 september 2007 (0-1)

In 2007 maakte Huntelaar één van zijn meest iconische doelpunten in Almelo. Deze heerlijke omhaal langs doelman Martin Pieckenhagen.

Ajax schrijft nieuwelingen in voor Champions League

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Na de winterse transferperiode krijgen clubs de kans om hun selectie voor de Champions League een update te geven. Van die mogelijkheid maakte Ajax uiteraard ook gebruik. De vertrokken spelers Max Wöber en Luis Orejuela werden van de lijst geschrapt. Er mogen maximaal 3 nieuwe spelers ingeschreven worden en dat deed Ajax dan ook, het schreef nieuwelingen Bruno Varela, Lisandro Magallán en Lassina Traoré in.

Pages

Subscribe to Luis Alberto Suárez