Luis Alberto Suárez

Alles wat je moet weten van Italië - Nederland

Bron: www.ad.nl

Nederland en Italië strijden vanmiddag om het derde startbewijs in de halve finale van het WK. In de bakoven van Valenciennes, luisterend naar de naam Stade du Hainaut, gaan beide landen in tropische temperaturen op voor een dubbele primeur. Nog nooit stonden de landen bij de vrouwen in de halve eindstrijd van een WK of haalden een ticket voor de Olympische Spelen. Zes vragen en één opmerking.

Wie gaat en komt nog….?

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

We hebben net het seizoen afgesloten en we staan alweer op de drempel van het nieuwe seizoen. Marc Overmars heeft de tendens van vorig seizoen weer opgepakt en heeft de eerste aankopen alweer gedaan. Al mag je jezelf afvragen of Overmars en Ten Hag deze aankopen voor de basis of juist voor de breedte hebben gedaan. Het belooft nog een hete transferzomer te worden: wie vertrekt er nog en welke verrassingen weet Marc Overmars dit keer uit de hoge hoed te toveren?

Schreuder: ‘Heel erg trots dat ik bij Ajax heb gewerkt’

Bron: www.ajaxshowtime.com

Alfred Schreuder kijkt terug op een prachtige periode in dienst van Ajax. De oefenmeester uit Barneveld werd anderhalf jaar geleden aangesteld als assistent-trainer van Ajax en sindsdien maakte de Amsterdamse club geweldige successen mee: de dubbel werd gewonnen en in de Champions League werd de halve finale bereikt. Schreuder vertrekt nu naar TSG 1899 Hoffenheim, waar hij hoofdtrainer wordt. Een gesprek over zijn rol bij Ajax, Dusan Tadic, Hakim Ziyech, Lasse Schöne, de kritiek vanuit de media, tactiek en de warmte binnen Ajax.

De top 3 van het seizoen 2018-2019

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

We blikken nog even terug op het afgelopen seizoen. Welke spelers blonken uit? Het was bijna niet te doen om een top 3 te maken in zo’n fantastisch seizoen als afgelopen seizoen. Er zijn dan ook vele variaties mogelijk en iedere supporter heeft zijn eigen voorkeur. Dit is mijn top 3 van afgelopen seizoen.

Eervolle vermelding

De spelers die de top 3 net niet hebben gehaald, maar zeker een eervolle vermelding verdienen zijn:

‘Bod Ajax op Martínez geaccepteerd’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Lisandro Martínez zou vanaf komende zomer Ajacied zijn, zo melden diverse media.

Ajax zou een bod van €7 miljoen hebben gedaan op de verdediger van Defensia y Justicia en de club zou dat bod al geaccepteerd hebben.

De 21-jarige Martínez is een vaste waarde bij de huidige nummer 2 van de Argentijnse competitie.

Pages

Subscribe to Luis Alberto Suárez