Luis Alberto Suárez

Neres keert met hoofdpijn en nederlaag terug naar Ajax

Bron: ajaxfanzone.nl

David Neres keert waarschijnlijk met flinke koppijn terug bij Ajax. De buitenspeler had een basisplaats. Waar Neres tegen Colombia nog negentig minuten op de bank bleef, kreeg hij vannacht tegen Peru een basisplaats van bondscoach Tite. De Ajax-buitenspeler vormde de Braziliaanse voorhoede met Richarlison en Roberto Firmino. Zijn opvallendste moment was een botsing met ploeggenoot Casemiro. In een luchtduel kwamen de twee Brazilianen met de hoofden tegen elkaar. Casemiro kopte hard op het achterhoofd van Neres. Beiden konden het duel na behandeling hervatten met een badmuts.

Ten Hag: ‘Het hangt allemaal samen. Het is niet alleen het middenveld maar de totale teamprestatie’

Bron: ajaxfanzone.nl

Erik ten Hag is na het doelpuntloze gelijkspel tegen APOEL Nicosia uiteraard niet tevreden over het spel van Ajax. Ajax kon dinsdag in de heenwedstrijd van de play-offs van de Champions League niet imponeren, zo weet ook de trainer na afloop in gesprek met Veronica. Ten Hag geeft aan dat Ajax voor de drie punten speelde. “We hebben gespeeld om te winnen, maar als dat er niet inzit, moet je een gelijkspel binnenhalen”, aldus Ten Hag, die tegen APOEL een ‘onrustig’ Ajax zag. “Het was te ongeduldig, te onrustig ook, en er was op een fase na de rust na geen diepgang.

UEFA wijst Spanjaard Lahoz aan als leidsman bij APOEL – Ajax

Bron: ajaxfanzone.nl

De Spanjaard Antonio Mateu Lahoz is door de UEFA aangesteld als scheidsrechter voor de 1e play-off-wedstrijd van de UEFA Champions League tussen APOEL en Ajax dinsdagavond om 21:00 uur in het GSP-Stadion. Lahoz is een oude bekende van Ajax. Hij leidde op 30 april ook al de heenwedstrijd van Ajax’ dubbele confrontatie met Tottenham Hotspur in de halve finales van de Champions League.

Sjaak Swart: ‘Hij komt echt terug naar Ajax, maar ik weet niet wanneer’

Bron: www.voetbalzone.nl

De namen van ex-spelers als Jan Vertonghen, Toby Alderweireld en Luis Suárez passeren iedere transferzomer weer de revue bij Ajax, maar vooralsnog is geen van deze drie routiniers daadwerkelijk teruggekeerd in Amsterdam. Ajax-icoon Sjaak Swart denkt echter dat het wat Suárez betreft slechts een kwestie van tijd is voordat hij weer in de Johan Cruijff ArenA te bewonderen zal zijn.

Pages

Subscribe to Luis Alberto Suárez