Spits

VAR-moment van de week: goal Huntelaar goedgekeurd

Bron: source

Ajax won zaterdagavond op bezoek bij FC Groningen door een laat doelpunt van Klaas-Jan Huntelaar, die vlak voor de 0-1 in een duel verwikkeld was met Tim Handwerker. Scheidsrechter Dennis Higler vond dat de ervaren spits geen overtreding maakte en werd vervolgens gesteund door video-arbiter Danny Makkelie. "Ik vind het niet een heel duidelijke overtreding om hem af te fluiten", aldus de VAR.

Schorsing Huntelaar schept ruimte voor debutant in wedstrijdselectie Ajax

Bron: www.voetbalzone.nl

Erik ten Hag kan dinsdagavond tegen Vitesse niet over de geschorste Klaas-Jan Huntelaar beschikken en de oefenmeester lijkt de afwezigheid van de routinier op te vangen door een andere spits bij de wedstrijdselectie te halen. Voetbal International weet dinsdag namelijk te melden dat Lassina Traoré tegen de Arnhemmers voor het eerst bij de wedstrijdselectie zal zitten.

‘Bijtekenen van Huntelaar betekent het afscheid van Dolberg’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Met zijn doelpunt in de zwaarbevochten zege tegen FC Groningen van afgelopen zaterdag (0-1) was Klaas-Jan Huntelaar weer eens goud waar voor Ajax. De routinier maakte alweer zijn vijftiende doelpunt in de Eredivisie en heeft daarmee een belangrijke rol in de race om het kampioenschap. Volgens Valentijn Driessen is dit voor iedereen bij Ajax goed nieuws, behalve voor één persoon: Kasper Dolberg.

Ajax O17 verliest Future Cup-finale van Juve

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax O17 heeft de finale van de Future Cup verloren maandag. De leeftijdsgenoten van Juventus waren in de eindstrijd te sterk. In de tweede helft leek een wederopstanding mogelijk na een slechte eerste helft. Maar een goal van Nerayshio Kasanwirjo vanaf elf meter was onvoldoende. Op De Toekomst werd het 2-1 voor de Oude Dame. Al binnen vijf minuten ging het fout bij de Amsterdammers. Ervin Omic schoot van afstand raak achter doelman Calvin Raatsie, die kansloos was.

Pages

Subscribe to Spits