Liverpool

Ten Hag houdt zelfde strijdplan, ondanks afwezigheid van Antony

Bron: source

Erik ten Hag kan woensdagavond niet beschikken over buitenspeler Antony. De Brazilkiaan is net als Jurriën Timber niet fit en ontbreekt in de selectie van de Amsterdammers tegen Liverpool in de groepsfase van de Champions League. Toch verandert het strijdplan niet tegen The Reds, die volgens de coach niet onverslaanbaar zijn. "Ze zijn niet onfeilbaar meer, wat ze een hele lange periode wel waren."

Wordt ook het derde Champions League-jaar van Ajax heroïsch?

Bron: source

De Champions League-hymne. Kippenvel op de armen. Stalen gezichten. Het nieuwe avontuur van Ajax in het miljardenbal gaat beginnen met een prachtig affiche tegen Liverpool, dat vorig seizoen met grote overmacht de Premier League won. Maar Erik ten Hag heeft de laatste seizoenen voor vergelijkbare hete vuren gestaan: Chelsea, Real Madrid, Juventus, Bayern München. Heroïsche wedstrijden, fantastische vreugde-uitbarstingen en soms ook gigantische teleurstellingen.

Dit deden de opponenten van Ajax, PSV, Feyenoord en AZ

Bron: source

De Nederlandse clubs komen midweeks weer in actie in de Champions- en Europa League. Ajax ontvangt Liverpool, PSV treft Granada, Feyenoord reist af naar Kroatië voor een uitduel met Dinamo Zagreb en AZ speelt het zware uitduel met Napoli. Hoe deden de opponenten uit de poules van de Nederlandse clubs het afgelopen weekend in de nationale competities?

Efficiënt Ajax met goed gevoel en ruime zege richting Liverpool

Bron: source

Ajax heeft zondagmiddag een overtuigende overwinning geboekt op sc Heerenveen (5-1). De Amsterdammers hadden aan een sterke eerste helft genoeg, want de ploeg van trainer Erik ten Hag was halverwege eigenlijk al klaar met de bezoekers, maar moest in het tweede bedrijf toch nog even aanzetten na een doelpunt van Henk Veerman. Dat bleek echter geen probleem voor Ajax, die Heerenveen én Feyenoord passeert op de ranglijst.

Antony en Timber moeten CL-duel met Liverpool missen

Bron: www.ajaxshowtime.com

Antony moet het Champions League-duel met Liverpool FC aan zich voorbij laten gaan. Dat meldt Ajax-trainer Erik ten Hag dinsdagmiddag tijdens de persconferentie.

De oefenmeester wilde geen reden geven voor de absentie van zijn Braziliaanse aanvaller. Of de aanvaller mogelijk besmet is met het coronavirus is zodoende onduidelijk. 'Daar doen wij nooit uitspraken over. Hij is niet fit, hij is er niet bij. Dat is het', aldus Ten Hag tijdens de persconferentie.

Pages

Subscribe to Liverpool