Liverpool

Toen de A1 het Liverpool van Sterling slachtte

Bron: www.ajaxshowtime.com

Vandaag precies acht jaar geleden vernederde de A1 van Ajax de leeftijdsgenoten van Liverpool FC. In de NextGen Series, de voorloper van de Youth League, werd in het seizoen 2011-2012 een finaleplek veiliggesteld door een indrukwekkende zesklapper op Engelse bodem. Het toernooi winnen deed de ploeg van Fred Grim uiteindelijk niet: na strafschoppen viel in de finale tegen Internazionale het doek. Desondanks maakte die generatie wederom reclame voor de al zo geroemde jeugdopleiding van de Amsterdammers.  

Dusan Tadic sneert naar Tottenham Hotspur: ‘Wij zouden niet zo slecht zijn’

Bron: www.voetbalzone.nl

Dusan Tadic gelooft dat Ajax vorig seizoen een unieke kans op het winnen van de Champions League heeft laten liggen. De 31-jarige Serviër denkt dat de Amsterdammers in de finale van Liverpool zouden hebben gewonnen, ware het niet dat Tottenham Hotspur de hoofdstedelingen in de halve finale in de allerlaatste seconde uit het toernooi knikkerden door een doelpunt van Lucas

Ajax O19 treft Atlético Madrid in Youth League

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax O19 neemt het in de achtste finales van de Youth League op tegen Atlético Madrid O19. Vrijdagmiddag werd het elftal van trainer John Hetinga tijdens de loting gekoppeld aan de Spanjaarden, die zich via de play-offs plaatsten voor deze fase van het toernooi.

Het goede nieuws voor Ajax O19 is dat de ploeg de wedstrijd in eigen huis kan afwerken. Op Sportpark de Toekomst zal de beslissing direct vallen, omdat er geen return plaatsvindt in deze ronde. De wedstrijd wordt gespeeld op dinsdag 3 of woensdag 4 maart.

Ten Hag mist 'wapens' bij minder scorend Ajax

Bron: www.ajaxshowtime.com

Erik ten Hag kijkt uit naar de terugkeer van zijn aanvallers, zo blijkt uit zijn verhaal in de uitzending van Rondo. De oefenmeester mist 'wapens' in zijn voorhoede en mede daardoor ziet hij dat de ploeg het net minder gemakkelijk weet te vinden.

'Ik denk dat we alleraardigst spelen op dit moment, alleen komen we wat moeilijker tot scoren', vertelt hij er openlijk over. 'We hopen dat we Ziyech, Promes, Neres en Labyad zo snel mogelijk weer aan boord krijgen. Dan heb je echte wapens. Die missen we op dit moment.'

Pages

Subscribe to Liverpool