Ook kampioen met sfeeracties

Bron: www.afca.nl

Aanvoerder Siem de Jong liet eergisteren op Ajax.nl weten dat Ajax niet alleen kampioen is op het veld, maar ook op de tribunes:

In een speciale bedankbrief spreken de spelers van Ajax hun waardering uit voor de Ajax-fans. Namens de spelersgroep bedankt Siem de Jong de supporters voor hun onvoorwaardelijke steun en bijzondere sfeeracties.

Beste Ajacieden,

Namens de hele spelersgroep mag ik als aanvoerder alle supporters bedanken die ons dit seizoen gesteund hebben.

Er zijn veel wedstrijden geweest waar de aanmoedigingen ons enorm hebben geholpen. De sfeer in de ArenA is geweldig. Wij weten zeker dat onze tegenstanders onder de indruk zijn vanaf het moment dat ze bij ons het veld betreden.

Wij willen jullie natuurlijk niet alleen bedanken voor de thuiswedstrijden, maar ook voor de uitwedstrijden. Er is voor ons bijna niks mooiers dan een heel stadion stil te krijgen, op een fanatiek uitvak na. Dat is het afgelopen seizoen vaak gelukt: samen feestvieren, op vreemd terrein. Het geeft ons een geweldig gevoel als we na een gewonnen wedstrijd richting uitvak gaan.

……

Lees het volledige artikel op http://www.afca.nl/f-side/ook-kampioen-met-sfeeracties/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=ook-kampioen-met-sfeeracties

Gegevens

Spelers: Siem de Jong
Onderwerpen: ArenA, Kampioen, Supporters
Tags: F-SIDE