Kampioen

Ajax Vrouwen kennen moeizame seizoensstart: opnieuw puntverlies

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Het seizoen loopt voor de Ajax Vrouwen in de Eredivisie nog niet zoals gehoopt. Na 5 duels staat de kampioen van afgelopen jaar pas op 9 minuten. Vrijdagavond werd pas in blessuretijd tegen sc Heerenveen een puntje gesprokkeld: 1-1.

Ajax wist in de eerste helft in Heerenveen niet echt gevaarlijk te worden en kwam halverwege de eerste helft dan ook op achterstand. Tiny Hoekstra schoot de bal vol overtuiging achter Lize Kop. Na rust ging Ajax op zoek naar de gelijkmaker.

‘Barcelona wil De Ligt vanwege blessure Umtiti komende winter al halen’

Bron: ajaxfanzone.nl

Barcelona wil Matthijs de Ligt deze winter al binnen halen. Dat weet het Spaanse El Mundo Deportivo te melden. De kampioen van Spanje zou tijdens Bayern München – Ajax zo onder de indruk zijn geraakt van de aanvoerder van de Amsterdammers dat ze in de winter al toe willen slaan. De twijfels die er nog waren over De Ligt zouden tijdens die wedstrijd volledig zijn weggenomen.

Ajax en overige top 3 doen revolutionair voorstel voor Eredivisie 2.0

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax heeft samen met PSV en Feyenoord een nieuw voorstel gedaan voor een ‘Eredivisie 2.0’ en het opnieuw verdelen van televisiegelden voor Europese wedstrijden, zo meldt het Algemeen Dagblad.

In de nieuwe opzet zou minimaal 10 procent van de inkomsten uit de Champions League en Europa League onder de overige clubs verdeeld worden. Op basis van dit jaar zou dit uitkomen op zo’n extra  miljoen euro.

Ik volg je overal #4: Mateusz Rogulski vanuit Bielsko-Biala

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

In onze nieuwe rubriek ‘Ik volg je overal’ spreken we Ajacieden die in het buitenland wonen en er alles voor doen om Ajax te blijven volgen, ook al zijn ze ver van Amsterdam. In onze vierde aflevering spreken we Mateusz Rogulski, een fanatieke Poolse Ajax-fan.

Hi Mateusz! Waar woon je precies?Ik woon in het zuiden van Polen, in Bielsko Biala, een stad met ongeveer 200.000 inwoners. Daar werk ik als e-commerce specialist bij een groot kledingbedrijf.

Blind optimistisch: “PSV zal ongetwijfeld ook lastige wedstrijden krijgen”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax rekende zondag eenvoudig af met AZ, door de Alkmaarders met 5-0 naar huis te sturen. ‘Man of the match’ Daley Blind ziet dat de Amsterdammers over een gouden selectie beschikken, maar dat dit geen garantie is dat Ajax dit seizoen kampioen wordt.

“Het is een elftal met veel, heel veel kwaliteit. Maar of we kampioen worden, hangt van veel factoren af”, zegt Blind in De Telegraaf. “Het stond goed. Ik ga met een lekker gevoel naar huis. We hebben een goed resultaat neergezet, het publiek vermaakt.”

Trainer Almere City: “Trainer van Ajax worden zou het ultieme zijn”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Op dit moment voert Michele Santoni met Almere City FC knap de ranglijst van de Keuken Kampioen Divisie aan. De 38-jarige trainer zit goed op zijn plek bij de club: “Elke zomer schreeuwen zeven of acht clubs dat promotie naar de Eredivisie het doel is. Het gaat om de visie en de plannen die de ambities realistisch maken. Hier is dat het geval. Het was liefde op het eerste gezicht”, vertelt hij aan Voetbal International.

Jong Ajax zonder goed te spelen ruim langs Telstar: 3-0

Bron: ajaxfanzone.nl

Jong Ajax heeft vrijdagavond in de Keuken Kampioen Divisie zonder echt goed te spelen ruim gewonnen van Telstar.  Op De Toekomst werd na rust het verschil gemaakt: 3-0. De eerste helft was niet best. Aanvankelijk waren het de gasten die het gevaarlijkst waren zonder te scoren. Langzaam aan kroop Jong Ajax naar voren en kreeg het enkele kansjes via Noa Lang en Ryan Gravenberch. De eerste echte mooie aanval kwam na ruim een half uur spelen toen spits Danilo Pereira mooi weg draaide, maar zijn schot ging voorlangs. 

Pages

Subscribe to Kampioen