PSV

Zahavi voelt zich jong genoeg om te schitteren: ‘Kijk naar Zlatan, hij is bijna 39’

Bron: www.ad.nl

PSV presenteerde dinsdagmiddag de nieuwe spits Eran Zahavi, een 54-voudig Israëlisch international die tijdens zijn carrière in China, Israël en de nationale ploeg van Israël uitstekende cijfers kon overleggen. Nu wil hij het ook in Europa laten zien. ,,Ik wil elke dag het beste uit mezelf halen”, zei hij in het Philips Stadion. ,,Dat wilde ik in Israël, in China, bij het nationale team en nu bij PSV”, aldus de man die net zo makkelijk lijkt te praten als scoren. Dat laatste moet hij in de eredivisie nog wel bewijzen.

Feyenoord haalt Baggio Wallenburg op bij PSV

Bron: www.ad.nl

Feyenoord haalt verdediger Baggio Wallenburg naar Rotterdam. De 21-jarige rechtsback mocht PSV transfervrij verlaten. Wallenburg zal aansluiten bij de selectie van Feyenoord onder 21 jaar. De in Houten opgegroeide verdediger is meer dan welkom in Rotterdam omdat Denzel Hall maanden uitgeschakeld is met een knieblessure. Wallenburg traint per direct mee en blijft minimaal tot het einde van het seizoen.

PSV paar uur later tegen Heracles Almelo

Bron: www.ad.nl

De wedstrijd in de eredivisie tussen Heracles Almelo en PSV van komende zondag wordt verplaatst van 14.30 uur naar 16.45 uur. Dit op verzoek van PSV, dat donderdag in de derde voorronde van de Europa League een uitwedstrijd speelt tegen NS Mura uit Slovenië. De Eindhovense club krijgt zo wat meer voorbereidingstijd op het duel in Almelo.

Pages

Subscribe to PSV