PSV

Ajax Vrouwen met 4-0 te sterk voor VV Alkmaar

Bron: ajaxfanzone.nl

De Ajax Vrouwen hebben vrijdagavond de competitiewedstrijd tegen VV Alkmaar met 4-0 gewonnen. Op sportpark De Toekomst waren er in de eerste helft opgelegde kansen voor de Ajax Vrouwen om de score te openen maar in de rust stond het nog altijd 0-0. In de tweede helft was het Marjolein van den Bighelaar die aan alle onzekerheid een einde maakte en binnen vier minuten twee keer wist te scoren. Een toetje hadden de Ajax Vrouwen ook nog voor het publiek want nadat Pelova er in de 84ste minuut 3-0 van maakte schoot Lewerissa drie minuten later ook nog eens de 4-0 tegen de touwen.

Hattrick Siem de Jong in oefenduel achter gesloten deuren tegen Willem II

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax heeft woensdagmiddag op Sportpark De Toekomst in een oefenwedstrijd achter gesloten deuren met 6-1 van Willem II gewonnen. Ajax speelde zonder de internationals. Siem de Jong was op dreef met drie treffers. Naast de hattrick van de aanvallende middenvelder was er ook een doelpunt van Zakaria Labyad te noteren. De overige doelpunten van Ajax kwamen op naam van Hassane Bandé en Damjan Dostanic. Paul Gladon zorgde vanaf de strafschopstip voor het enige doelpunt van de Tricolores.

Tien voor Tahamata (Incl video)

Bron: ajaxfanzone.nl

Simon Tahamata speelde 40 jaar geleden de wedstrijd van zijn leven. Ajax won met 4-1 van PSV dankzij de kleine linksbuiten. Tahamata was met twee doelpunten, een assist en een heleboel panna’s de absolute uitblinker. Van VI kreeg hij een tien, waarmee hij in een select gezelschap van spelers terechtkwam.

Pages

Subscribe to PSV