ArenA

Ajax levert CL-spelerslijst in bij UEFA

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax heeft haar spelerslijst voor de tweede voorronde van de Champions League ingeleverd bij de UEFA. Voor degenen die de lijst bekijken, zal het even schrikken zijn als zij bijvoorbeeld de namen van Matthijs de Ligt, Donny van de Beek of Noussair Mazraoui niet zien staan. De door Ajax zelf opgeleide talenten, geboren op of na 1 januari 1997 staan namelijk op de B-lijst, terwijl op de site van de UEFA nu alleen de A-lijst wordt vermeld.

Cerny: “Heb opnieuw het gevoel van debuteren, zoals in 2015”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Vaclav Cerny trainde deze week voor het eerst weer op het veld. De jonge aanvaller trainde met Jong Ajax mee en maakt zijn laatste stappen in zijn revalidatie. “De afgelopen 7 weken trainde ik al op het veld, maar sinds maandag train ik met Jong Ajax mee. Heerlijk vind ik dat. Echt bizar! Ik moet nog wat stappen maken voordat ik ook kan aansluiten bij het eerste, maar het begin is er zeker. Soms sta ik op het veld tussen trapvorm en positiespel en denk ik ‘JA! Ik ben er weer!’”, citeert Ajax.nl de Tsjech.

Kaasplankje uit Amsterdam? Neem een Arenakaasje!

Bron: www.ajaxlife.nl

Dat logo moet nog ff anders, maar dat volgt vast! © My ArenA

Voetbal is de belangrijkste bijzaak ter wereld, horen wij wel eens. In het kader van bijzaken: dit jaar bestaat de Arenakaas vijf jaar. Jazeker!

We horen jullie denken: ‘huh, wat, Arenakaas? What the…’ Logisch, daarom een kleine toelichting naar jullie toe. Zo zijn we namelijk ook. Dat weten jullie.

Kijk live mee met de aanleg van de nieuwe grasmat in de JC Arena!

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Na weer een zomer vol concerten is het eindelijk weer tijd voor voetbal. Volgende week treedt Ajax aan in de Johan Cruijff Arena voor het duel met Sturm Graz. Het is spannend hoe het gras er dan bij ligt, want de grasmat wordt op dit moment nog aangelegd. Je kunt hieronder live mee kijken!

Het bericht Kijk live mee met de aanleg van de nieuwe grasmat in de JC Arena! verscheen eerst op Ajax1.nl.

Pages

Subscribe to ArenA