ArenA

‘Ajax-thuis was mooi, maar ook duel in Amsterdam waar we ArenA stil speelden’

Bron: www.voetbalzone.nl

AZ was, voordat de Eredivisie werd stilgelegd vanwege de uitbraak van het coronavirus, bezig aan een opmars en de Alkmaarders hebben momenteel evenveel punten als koploper Ajax. Myron Boadu gold dit seizoen als een van de belangrijkste spelers in het elftal van trainer Arne Slot en de jonge aanvaller beaamt dat dit eigenlijk het jaar van zijn doorbraak is geweest.

Arena-baas over uitstel EK: ‘Stonden al concerten met potlood in de agenda’

Bron: www.ad.nl

De verplaatsing van het EK-voetbal van 2020 naar 2021 heeft ook voor de Johan Cruijff Arena gevolgen. In het Amsterdamse stadion staan drie groepswedstrijden en een achtste finale op de planning. Directeur Henk Markerink: ,,Het besluit van de UEFA is volstrekt logisch. Jammer voor ons, maar we gaan puzzelen. We hadden al wat concerten met potlood in de agenda staan.’'

UEFA stelt EK 2020 definitief uit tot zomer 2021

Bron: ajaxfanzone.nl

Het EK 2020 wordt met een jaar uitgesteld, zo is zojuist bekend geworden. De Europese voetbalbond hakte die knoop dinsdagmiddag door op de speciaal belegde crisisvergadering naar aanleiding van het uitgebroken coronavirus. De start van het EK stond aanvankelijk gepland in juni, maar die periode zal nu benut worden om de reeds stilgelegde nationale voetbalcompetities in te halen. Het EK 2021 zal gespeeld worden van 11 juni tot en met 11 juli.

Pages

Subscribe to ArenA