February 2017

Ajax – FC Kopenhagen zo goed als uitverkocht

Bron: ajaxfanzone.nl

Een volle Amsterdam Arena tijdens de return op 16 maart is een feit. Binnen vier dagen verliep de kaartverkoop in razendsnel tempo en kan Ajax melden dat de wedstrijd zo goed als uitverkocht is. Als je een seizoenkaart hebt voor de eerste ring Zuid, kun je daar nog een paar vrije stoelen vinden. Daarnaast zijn er nog Business Seats beschikbaar en enkele losse plaatsen verspreid over het stadion. Tevens bestaat de mogelijkheid dat er vanuit de UEFA nog kaarten terugkomen. Mocht dit gebeuren dan zal dat gelijk via de officiële kanalen worden vermeld.

Suk: “Wil afsluiten bij Ajax”

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Hyun-Jun Suk, wie kent hem niet. De Zuid-Koreaan klopte aan op een training bij Ajax, mocht zowaar meetrainen en speelde zelfs enkele wedstrijden in het eerste van elftal. Een cultheld was al snel geboren. En als het hem zelf ligt, keert hij ooit nog terug bij de club waar het voor hem allemaal begon. Dat vertelt hij in de nieuwe Voetbal International.

Cillessen over ‘mede-Ajacied’: “Suárez hielp me overal mee”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Jasper Cillessen verliet Ajax in het begin van het seizoen voor een avontuur bij FC Barcelona. Samen met Ajax TV kijkt de doelman terug op het afgelopen halfjaar. “Het is hier wel wat zwaarder. Vooral met het reizen erbij. De afstanden zijn hier toch wat groter dan in Nederland. Hier pak je het vliegtuig voor een uitwedstrijd en in Nederland de bus. Het niveau is natuurlijk ook aanpoten, maar daar raak ik steeds meer aan gewend.”

Cillessen: “Onana doet het echt fantastisch”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Jasper Cillessen is onder de indruk van de prestaties van zijn opvolger André Onana. De Kameroener verrast de Barcelona-keeper vooral op mentaal vlak. Cillessen wist al wel dat het talent goed kan keepen. “Hij doet het echt fantastisch. Ik wist dat hij het goed kon, daar stond ik niet zo van te kijken. Het enige wat ik me afvroeg was of hij de druk aan kon. In een volle ArenA spelen is toch anders dan in de Jupiler League spelen op De Toekomst. Het maakt hem eigenlijk niks uit”, laat de goalie weten aan Ajax TV.

Blessure van Nick Viergever valt mee

Bron: ajaxfanzone.nl

Afgelopen zondag viel Nick Viergever in de wedstrijd tegen Heracles geblesseerd uit. Gevreesd werd dat hij een spierscheuring in zijn lies opgelopen had maar dat bleek na een MRI-scan een verrekking te zijn. Het is nog niet zeker of Nick al zondag tegen FC Groningen ingezet kan worden maar de medische staf verwacht dat de uitwedstrijd tegen FC Kopenhagen haalbaar is. Dit zou met het ontbreken van Davinson Sanchez en Joël Veltman, die allebei geschorst zijn,  bijzonder goed uitkomen.

Likes(63)Dislikes(3)

Pages