Champions League

35.000 supporters op wachtlijst voor een seizoenkaart bij Ajax

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax heeft een geweldig seizoen achter de rug door landskampioen te worden, de KNVB beker te winnen en de halve finale van de Champions League te bereiken. De verkoop van de Ajaxshirts breekt dan ook alle records en ook de wachttijd voor een seizoenkaart is inmiddels fors gegroeid. Ajax Life weet te melden dat er maar liefst 35.000 mensen op de wachtlijst staan voor een seizoenskaart en dat deze lijst nog steeds groeit. De verwachting is dat er ongeveer 98 procent van de seizoenskaarthouders zijn plek behoudt.

Ødegaard hoopt snel duidelijkheid te krijgen van Real Madrid; ook Leverkusen meldt zich

Bron: ajaxfanzone.nl

Martin Ødegaard hoopt in juni duidelijkheid te krijgen over zijn voetbaltoekomst. Hij wil graag een hele voorbereiding meedraaien bij een nieuwe club. De Noor geeft daarbij in gesprek met De Telegraaf aan dat dat ook kan bij een club uit de Eredivisie. ‘Ik moet doorgaan met minuten maken op hoog niveau en de volgende stap zetten in mijn carrière, in termen dat ik nog beter wil gaan spelen. Dus ik zeg niet, dat ik naar een betere competitie wil’.

Transfergeruchten: Christian Eriksen wordt na CL finale gepresenteerd door Real Madrid

Bron: www.nieuwslog.nl

De Spaanse media zijn ervan overtuigd dat de nieuwe aankoop Christian Eriksen officieel binnen is. De middenvelder van Tottenham Hotspur zal binnenkort gepresenteerd worden als de nieuwe aankoop van de Koninklijke. De middenvelder zou alleen persoonlijk aangegeven hebben dat hij zich eerst wil focussen op de Champions League finale. De transfer wordt daardoor pas na […]

FOX blikt vanavond terug op Europese seizoen Ajax

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax veroverde afgelopen seizoen de harten van miljoenen voetbalfans over heel de wereld, door met aanvallend voetbal de ene na de andere Europese grootmacht te verslaan in de Champions League. De zegereeks kwam op 1 mei plotseling op de meest pijnlijke manier ten einde, toen er in de laatste seconden van de return tegen Tottenham Hotspur met 2-3 werd verloren. FOX Sports 1 blikt donderdagavond nog één keer terug op het intense seizoen van Ajax.

Pages

Subscribe to Champions League