Champions League

De Ligt: “Dat is allemaal makkelijker gezegd dan gedaan”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Matthijs de Ligt sloot het vorige seizoen af als aanvoerder en staat nu voor een nieuw seizoen. Een seizoen waarin iedereen het gevoel heeft dat het erom spant: met deze selectie móeten er prijzen gepakt worden.

Prijzen

“We willen kampioen worden en de beker winnen, maar dat is allemaal makkelijker gezegd dan gedaan. En daarnaast willen we graag Champions League spelen. Maar het is vooral belangrijk dat we ons als team verbeteren en elkaar beter leren kennen”, vertelt De Ligt aan Ajax TV.

De Ligt: 'Wil nog meer ervaring opdoen'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Matthijs de Ligt heeft vertrouwen in volgend seizoen en heeft geen moeite zijn ambities uit te spreken. Zowel met Ajax als persoonlijk hoopt de verdediger de nodige doelen te bereiken.

'In alles waar je meedoet, heb je een paar doelen', opent De Ligt in gesprek met Ajax TV. 'We willen natuurlijk kampioen worden, de beker winnen en daarbij willen we Champions League spelen. Maar bovenal is het belangrijk om als team te verbeteren.'

Ziyech hoeft niet per se weg bij Ajax: "Zal altijd alles geven"

Bron: source

De transfer van Hakim Ziyech naar AS Roma lijkt van de baan, maar dat betekent zeker niet dat de middenvelder gedesillusioneerd is. De Ajacied sloot na een vakantie van elf dagen alweer aan om belangrijk te zijn voor de Amsterdammers in de voorronde van de Champions League. "Ik vind het heel fijn om weer bij Ajax te zijn. Het is altijd leuk om weer te voetballen. Ik heb ook helemaal geen afscheid genomen van de club."

Pages

Subscribe to Champions League