Champions League

Mazraoui: ‘Ik las dat Dest de strijd al had gewonnen terwijl ik nog helemaal niet begonnen was’

Bron: ajaxfanzone.nl

Noussair Mazraoui kende door blessureleed een moeizame start dit seizoen, maar wil nu weer vlammen voor zijn club en land. Mazraoui is naar eigen zeggen nu pas klaar om in Amsterdam de concurrentiestrijd aan te gaan met Sergiño Dest. Mazraoui erkent dat Dest het goed heeft gedaan toen hij noodgedwongen moest toekijken. “Dan kan het snel gaan in het voetbal. Andere spelers pakken hun kans en dan worden er ook al snel allerlei conclusies getrokken. Dat heeft me wel verbaasd. Dan las ik dat Sergiño Dest de concurrentiestrijd had gewonnen.

Utrecht-aanvoerder Janssen: ‘Ik loop al een tijdje mee, maar ben nog nooit zo weggespeeld’

Bron: ajaxfanzone.nl

Willem Janssen vindt dat FC Utrecht zondag is overklast door Ajax in de Johan Cruijff ArenA. De Domstedelingen verloren met 4-0 van de Eredivisie-koploper. “Ik loop al een tijdje mee, maar ben nog nooit zo weggespeeld. Met die nederlaag van 4-0 komen we echt heel goed weg”, aldus de 33-jarige aanvoerder van FC Utrecht na afloop van het duel tegenover diverse media. “We deden niet veel anders dan tegen PSV toen we met 3-0 wonnen”, vervolgde Janssen. “Maar Ajax combineerde zo snel.

Ajax passeert grens van vijftig miljoen in CL

Bron: www.ajaxshowtime.com

De miljoenen bij Ajax blijven door de successen in de Champions League binnenstromen. De Amsterdamse club heeft de grens van vijftig miljoen euro inmiddels gepasseerd, maar er lonkt meer. Veel meer zelfs.

Ajax wist zich in de afgelopen zomer middels de voorrondes te kwalificeren voor het miljardenbal, zoals we het toernooi inmiddels wel mogen noemen. De Amsterdammers versloegen PAOK Saloniki en APOEL Nicosia en bereikten daardoor de groepsfase van de Champions League. Die plaatsing alleen al levert Ajax ruim 36 miljoen euro op.

Pages

Subscribe to Champions League