Champions League

Ajax-Real Madrid in no time uitverkocht: Alternatief is scherm in Ziggodome

Bron: ajaxfanzone.nl

Na een lange technische storing konden supporterclubcardhouders aanhet eind van de middag dan eindelijk ook proberen een kaartje te kopen voor het Champions League duel Ajax – Real Madrid. Het werd zoals verwacht een loterij. Ajax biedt een alternatief voor hen die misgrepen. Ajax zorgt er namelijk voor dat de wedstrijd tegen Real Madrid live op groot scherm is te zien in de Ziggo Dome naast de Arena. Ook organiseert de club er een aantrekkelijk programma omheen.

Reiziger ziet dat de stap naar Ajax 1 'steeds moeilijker wordt'

Bron: source

De goede prestaties van Ajax in de Champions League en de daarbij toenemende drang naar directe versterkingen, werpen nog niet bepaald de vruchten af voor Jong Ajax. De beloftenploeg van Michael Reiziger heeft het een stuk moeilijker dit seizoen in de Eerste Divisie en hoewel Erik ten Hag talenten als Jurgen Ekkelenkamp, Noa Lang en Ryan Gravenberch loofde na het trainingskamp in Amerika, is een doorbraak in de hoofdmacht forceren een stuk moeilijker geworden voor talenten.

‘Ik wil iedereen eraan herinneren dat Real in Champions League Real is’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Rafael van der Vaart heeft zin in de Champions League-ontmoetingen tussen zijn twee oud-werkgevers Ajax en Real Madrid. Volgens de oud-voetballer kan Real zijn borst natmaken, zo zegt hij in gesprek met Marca. “Ajax is geweldig bezig, beschikt over geweldige talenten en winnen alle wedstrijden met geweldig voetbal”, zegt Van der Vaart. “Ze spelen aanvallend voetbal, scoren veel en de supporters zijn fantastisch.”

Pages

Subscribe to Champions League