Champions League

Mazraoui over Ajax: "We zitten tegen de Europese top aan"

Bron: source

Ajax werd in de eerste seizoenshelft weliswaar veroordeeld tot de Europa League, toch vindt Noussair Mazraoui het verschil tussen hen de Europese top niet eens zo heel groot meer. Hij snapt dat de doelstelling 'aanhaken bij de Europese top' is van de Amsterdammers. "Daar zijn we in mijn ogen dichtbij. We hebben vorig en dit seizoen geen geluk gehad in de Champions League en steeds opnieuw laten zien dat we ons kunnen meten met de beste clubs van Europa."

Vergeten voetballer #26: Mauro Rosales

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De vergeten voetballer is een speler, die in dienst van Ajax is geweest en die op ons supporters een onuitwisbare indruk heeft gemaakt. Of een Ajax-voetballer waar wij goede en warme herinneringen aan hebben beleefd, een voetballer die bekend is geworden door een incident of gewoon om zijn verdiensten voor onze mooie club. Deel 26 willen wij aan een Argentijnse voetballer toewijzen, die helaas door vele blessures nooit tot wasdom is geworden. Zijn naam is Mauro Rosales.

De 3 meest tegenvallende Ajacieden van de eerste seizoenshelft 2019/2020

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De verkiezing

Een lastige verkiezing, dat zeker. Over de 3 meest tegenvallende Ajacieden zal nooit iedereen het volledig over eens zijn. Net als de 3 beste Ajacieden, maar dat terzijde. Het beoordelen van deze categorie is moeilijk, gezien de verwachtingen, gekregen kansen, niveau van concurrenten en prijs van een aankoop. In deze categorie zijn een aantal spelers naar voren gekomen waar in de eerste seizoenshelft meer van werd verwacht. De volgende spelers komen daar in voor:

Pages

Subscribe to Champions League