Champions League

Sfeerverslag: Heerlijk nieuwsrijke AVA

Bron: www.ajaxshowtime.com

Wie dacht dat het vrijdag 16 november een rustige Algemene Vergadering voor Aandeelhouders (AVA) zou worden, kwam toch ietwat 'bedrogen' uit. Zo werd bekendgemaakt dat Noussair Mazraoui een nieuwe contractaanbieding heeft gekregen, dat Ajax en clubarts Don de Winter uit elkaar zijn gegaan, dat Leo van Wijk is opgestapt als voorzitter van de Raad van Commissarissen (RvC) en bovendien gaf directeur spelersbeleid Marc Overmars een update over het selectiebeleid met het oog op volgend seizoen. Een sfeerverslag.

Overmars: “De lijntjes voor volgend seizoen zijn uitgegooid”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Afgelopen zomer lukte het Marc Overmars om de selectie bij elkaar te houden, maar het staat vast dat het onmogelijk is om dat ook komende zomer te realiseren.

Op de aandeelhoudersvergadering blikte Overmars nog even terug op afgelopen zomer: “De privévliegtuigen van de clubs stonden al klaar op Schiphol-Oost. Maar ik ben trots dat de talenten zijn gebleven en dat we nu Champions League spelen”, aldus de technisch directeur.

Mazraoui krijgt aanbod voor contractverlenging

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Noussair Mazraoui heeft vorige week een voorstel gekregen om zijn contract te verlengen, zo vertelde Marc Overmars op de jaarlijkse aandeelhoudersvergadering van Ajax.

De rechtsback ligt nog tot medio 2021 vast, maar Ajax wil hem dus belonen door dit contract open te breken. In april dit jaar tekende Mazraoui ook al een nieuw contract.

De Marokkaanse speler ontwikkelt zich echter snel: in korte tijd ging hij van amateurspeler bij Jong Ajax naar een vaste waarde in Ajax 1 met belangrijke goals in de Champions League.

Ajax biedt Mazraoui nieuw contract aan

Bron: www.ajaxshowtime.com

Noussair Mazraoui heeft een aanbieding gehad voor een nieuw contract bij Ajax, zo vertelt Marc Overmars op de AVA. Wat er in nieuwe contract precies wordt opgenomen is nog niet bekend.

Het contract van Mazraoui loopt nu nog door tot 2021. Mazraoui groeide in het huidige seizoen tot een onbetwiste basisspeler in Ajax 1. Daarnaast koos hij voor een internationale carrière met het Marokkaanse elftal, waar hij zijn debuut reeds voor maakte.  

Transfergeruchten: Real Madrid haalt Exequiel Palacios in januari

Bron: www.nieuwslog.nl

Real Madrid weet dat het roer om moet als ze dit seizoen nog een prijs willen pakken. Ze staan er slecht voor in de La Liga en het is nog de vraag of ze een ronde verder komen in de Champions League. Voor de trainer is deze week een vervanger gevonden in Santiago Solari. Hij […]

Het bericht Transfergeruchten: Real Madrid haalt Exequiel Palacios in januari verscheen eerst op Nieuwslog.nl.

Tete denkt aan vertrek bij Lyon

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Hoewel Ronald Koeman in hem de “meest complete rechtsback” ziet (aldus de bondscoach in gesprek met de NOS), speelt Kenny Tete bij zijn club Olympique Lyon nauwelijks.

Hij besloot Ajax te verlaten nadat hij in het seizoen onder Peter Bosz weinig speeltijd kreeg. Zijn volgende stap werd Olympique Lyon. Maar waar hij in zijn eerste seizoen nog vrij veel speelde, staat de teller voor Tete dit seizoen pas op 2 wedstrijden: 1 in de Champions League en 1 in de Ligue 1.

Uitvak stadion AEK veilig verklaard

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax speelt op dinsdag 27 november de uitwedstrijd in de Champions League tegen AEK Athene en eventjes was er onzekerheid of alle supporters ook daadwerkelijk konden afreizen naar Griekenland. Reden was dat tijdens de thuiswedstrijd tegen Bayern Munchen het beton in het uitvak van het Olympisch Stadion wel erg veel bewoog. De UEFA stelde daarop een onderzoek in en een extra inspectie heeft geen verontrustende resultaten opgeleverd. Alle Ajax-supporters kunnen dus gewoon afreizen naar Athene.

“Returning to Ajax would complete the circle”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Former Ajax-captain Davy Klaassen would love to return to the club where he grew up some day, he says in an interview with the Dutch magazine Helden.

The 24-year-old is currently playing at Weder Bremen and does not want to plan to much: “I will see what the future holds, I don’t like to plan everything. My next goal is playing Europa League or Champions League with Werder Bremen and someday, I would love to return to Ajax. It would complete the circle”, the midfielder says.

Pages

Subscribe to Champions League