Real Madrid C.F.

Ajax-fans klaar met ‘droeftoeter’ Valentijn Driessen na goedkoop ‘kleedkamerverhaal’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Op social media is een storm van reacties op gang gekomen, nadat Valentijn Driessen in de uitzending van Veronica Inside zogenaamde ‘insights‘ deelde over de kleedkamer verhoudingen bij Ajax. Volgens de De Telegraaf-journalist zou trainer Erik ten Hag geen grip op zijn selectie hebben en zouden de vedettes, en met name Dusan Tadic, de dienst uitmaken bij Ajax.

Kale en Kokkie evalueren op het terras (Incl video)

Bron: ajaxfanzone.nl

Er is weer hoop bij Ajaxfans Kale en Kokkie. De afgelopen weken hebben ze flink wat te verduren gehad, maar zagen in de wedstrijden tegen Real Madrid en NAC weer lichtpuntjes bij hun club.  De twee zijn ervan overtuigd dat Ajax geen rare fratsen meer uithaalt zoals tegen Feyenoord en Heracles.  Als de ploeg van Erik ten Hag de lijn zo doorzet wordt Feyenoord in beker een makkie en hebben ze zelfs kans tegen Real in Madrid, aldus de rasoptimisten.

Ajax treedt hard op tegen biergooiers Benzema

Bron: ajaxfanzone.nl

Een aantal supporters van Ajax is woensdagavond tijdens de Champions League-wedstrijd tegen Real Madrid het stadion uitgezet nadat zij bier naar Karim Benzema hadden gegooid, zo meldt Ajax Life. De Fransman zette de Koninklijke in de tweede helft op voorsprong en kreeg daarna tijdens het vieren van dat doelpunt flink wat bier over zich heen gegooid. Op basis van camerabeelden werden de betreffende supporters niet lang na het incident benaderd door een interventieteam, waarna zij van de tribune af werden gehaald.

4 biergooiers gepakt tijdens duel met Real Madrid

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Het zal niemand ontgaan zijn: de bierdouche die Karim Benzema kreeg na zijn goal tegen Ajax afgelopen woensdag. Maar het gooien met voorwerpen, en dus ook bekers bier, is verboden en leidt tot flinke boetes.

Zo kreeg Ajax na het duel met Dinamo Kiev als eens een boete van €8.000 van de UEFA, die werd verhaald op 6 biergooiers die werden geïdentificeerd met behulp van de camerabeelden. €1.300 per persoon dus, een flink bedrag.

Pages

Subscribe to Real Madrid C.F.