FC Twente

Ajax in Afrika: einde van een sprookje na 21 jaar?

Bron: www.ajaxshowtime.com

Het leek zo’n mooi plan: met een zusterclub in Kaapstad zou Ajax vele Zuid-Afrikaanse naar Amsterdam kunnen halen. Het eindresultaat in de praktijk blijkt mager. Slechts vier spelers – Steven Pienaar, Eyong Enoh, Thulani Serero en Lassina Traoré - haalden met succes Ajax in Amsterdam. Inmiddels lijkt het einde van de samenwerking met Ajax Cape Town nabij. Jonathan Ursem, hoofdredacteur van Nieuwe Revu, schreef er een boek over: Ajax in Afrika.

Hersi steunt Ten Hag: 'Hij was het brein achter Rutten'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Nu het betaald voetbal in Nederland tot en met 31 maart is afgelast, gaat het duel tussen Ajax en FC Twente niet door. Dat in de journalistiek niet altijd alles te plannen valt, bleek deze week. In aanloop naar Ajax - FC Twente spraken wij met oud-Ajacied Youssouf Hersi. De voormalig middenvelder, tegenwoordig spelersbegeleider bij Play Now Management, had een simpele zege voor Ajax verwacht, waardoor de ploeg weer vertrouwen kon opdoen.

Ajax komt met Retro Matchday: kijk Ajax – FC Twente terug

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Aanstaande zondag zou Ajax – FC Twente weer op het programma staan. Vanwege het coronavirus zijn echter alle wedstrijden in Nederland in ieder geval tot en met 31 maart afgelast.

Geen Ajax – FC Twente dus zondag en ook in veel andere landen wordt er niet meer gevoetbald. Om samen toch de voetballoze weken door te komen, komt Ajax met een uitstekend idee: retro matchday! Het zendt zondag vanaf 14.30 het duel tussen Ajax en FC Twente uit, dat op 15 mei 2011 beslissend was in de strijd om het landskampioenschap.

Het duel is zondag hieronder te volgen:

Alle wedstrijden in Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie afgelast

Bron: ajaxfanzone.nl

De overheid heeft alle wedstrijden in de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie in de maand maart afgelast. Dit werd door premier Mark Rutte en Bruno Bruins van het RIVM tijdens een persconferentie medegedeeld. Ook evenementen waar meer dan 100 mensen bij elkaar komen, zijn verboden. De wedstrijden tegen FC Twente (15 maart) en tegen feyenoord (22 maart) zullen dus verplaatst worden. Ook door de oefeninterlands van het Nederlands elftal tegen de Verenigde Staten (26 maart) Spanje (29 maart) is een streep gezet.

Pages

Subscribe to FC Twente