FC Bayern Munchen

Vrees voor dominantie Ajax: “Zoals Bayern München of Paris Saint-Germain”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Door het grote succes in de Champions League verdiende Ajax dit seizoen al zo’n 90 miljoen euro en bovendien steeg de waarde van de selectie binnen een jaar met zo’n 180 miljoen euro. De tafelgasten van Studio Voetbal vrezen dat dit gat niet meer te dichten is voor de andere Eredivisie-clubs en trekken de vergelijking met Bayern München en Paris Saint-Germain.

Onze Trots: 'Frenkie de Jong wilde met mij op de foto'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Bekende Nederlanders en Ajax. Waarom zijn ze fan geworden van de Amsterdamse club en hoe beleven zij de wedstrijden van hun grote liefde? Komen ze vaak in het stadion of kijken ze de wedstrijden liever thuis of in de kroeg? En wat vinden ze eigenlijk van het huidige Ajax? In de rubriek ‘Onze Trots’ gaan we op zoek naar de liefde voor Ajax van de BN’ers. In deel 23 spreken wij met Diederik Ebbinge, die de laatste tijd vooral bekend heeft gestaan als directeur Anton uit De Luizenmoeder.

‘Engelse top wil Ziyech ophalen voor £25 miljoen’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Hakim Ziyech zou begeerd worden door Bayern München, maar volgens The Mirror os de Duitse grootmacht zeker niet de enige geïnteresseerde.

Zo’n beetje de complete Engelse top zou de komst van de middenvelder ook wel zien zitten. Specifiek gaat het om Manchester City, Manchester United, Arsenal en Liverpool.

Bij Ajax ligt Ziyech bog tot medio 2021 vast en hij zou ongeveer £25 miljoen moeten kosten, omgerekend zo’n €29 miljoen. Zelf gaf Ziyech onlangs nog aan dat hij kieskeurig is als het een nieuwe club betreft en Ajax niet zomaar wil verlaten.

Guardiola: “Ben dolblij voor Ten Hag”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Pep Guardiola werd woensdag met Manchester City uitgeschakeld, na een bloedstollend duel met Tottenham Hotspur. Had City de halve finale wel gehaald, dan hadden Guardiola en Ten Hag tegenover elkaar gestaan.

Het zou een bijzondere ontmoeting zijn geworden, want Guardiola en Ten Hag werkten tussen 2013 en 2015 samen bij Bayern München. “Ik ben dolblij voor hem waar hij nu staat met een historische club als Ajax. Ik had het erg leuk gevonden om tegen hem te spelen. Ik zit straks voor de televisie”, vertelde Guardiola tijdens zijn persconferentie vrijdag.

‘Hakim Ziyech heeft ‘bijzonder intensief contact’ met grootmacht’

Bron: www.voetbalzone.nl

Hakim Ziyech gaat dinsdagavond proberen om met Ajax de halve finales van de Champions League te bereiken, maar de gedachten van de spelmaker lijken in de afgelopen weken ook al voorzichtig bij zijn toekomst te zijn geweest. De Marokkaans international werd in een eerder stadium al eens in verband gebracht met een transfer naar Bayern München en een dergelijke overstap

Pages

Subscribe to FC Bayern Munchen