FC Bayern Munchen

Van de Beek verwacht duel met Bayern te halen

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Meestal worden er op een kidspersco vooral vragen gesteld over lievelingseten en dat soort zaken, maar op de Ajax kidspersconferentie werden zondag scherpe vragen gesteld.

Donny van de Beek viel zaterdag tegen PEC Zwolle geblesseerd uit en één van de vragen aan de middenvelder was dan ook: kun je tegen Bayern München weer spelen? De middenvelder antwoordde daarop dat hij verwacht van wel. Goed nieuws dus!

Onze Trots: 'Deze lichting misschien beter dan '95'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Bekende Nederlanders en Ajax. Waarom zijn ze fan geworden van de Amsterdamse club en hoe beleven zij de wedstrijden van hun grote liefde? Komen ze vaak in het stadion of kijken ze de wedstrijden liever thuis of in de kroeg? En wat vinden ze eigenlijk van het huidige Ajax? In de rubriek ‘Onze Trots’ gaan we op zoek naar de liefde voor Ajax van de BN’ers. In deel 20 spreken wij met Gregory Sedoc, voormalig Olympisch atleet en deelnemer van Expeditie Robinson 2018.

Ook Bayern speelt goede generale voor treffen met Ajax

Bron: ajaxfanzone.nl

Waar Ajax met 1-4 wist te winnen in Zwolle kende ook Bayern Munchen, waar Arjen Robben vanwege een blessure ontbrak, een goede generale met het oog op de laatste poulewedstrijd van de Champions League tegen Ajax van aanstaande woensdag. Thuis had de Duitse kampioen geen kind aan Nürnberg. De wedstrijd was al binnen het half uur beslist door twee treffers van Robert Lewandowski. De Pool kopte na negen minuten raak uit een corner.

Ajax ziet ook Onana uitvallen met hamstringklachten

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Donny van de Beek viel tegen PEC Zwolle uit met een blessure, maar hij was niet de enige. Ook Andre Onana moest al in de eerste helft het veld verlaten.

Hij greep meermaals naar de hamstring en liet zich na ongeveer 40 minuten wisselen voor Kostas Lamprou.

Of het uit voorzorg is, of dat er echt wat aan de hand is, is nog even afwachten. Het zag er niet goed uit, maar we hopen uiteraard dat Onana woensdag tegen Bayern München gewoon inzetbaar is.

Van de Beek valt al vroeg uit tegen PEC Zwolle

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Donny van de Beek is in het duel met PEC Zwolle zaterdagavond uitgevallen met een blessure.

De middenvelder ging eerst al even zitten met pijn, maar speelde na een korte blessurebehandeling en het nemen van een pijnstiller weer verder.

Toch ging het niet en na ongeveer een halfuurtje werd hij gewisseld voor Zakaria Labyad. Wat voor blessure hij heeft en hoe ernstig het is, zal nog duidelijk moeten worden. Het is dus ook nog niet bekend of Van de Beek tegen Bayern München weer kan spelen.

Pages

Subscribe to FC Bayern Munchen