Keeper

Onana en Dest ontbreken bij Ajax, maar 'niet vanwege transfers'

Bron: source

Andre Onana en Sergino Dest ontbreken zaterdagavond bij Ajax in de oefenwedstrijd tegen RKC Waalwijk. Toch heeft dat niet te maken met mogelijke uitgaande transfers, maar met andere redenen. De keeper van de Amsterdammers is nog niet helemaal fit, de afwezigheid van Dest is eveneens vanwege een lichte enkelblessure. Beide spelers werden wel volop aan de uitgang gelinkt in Amsterdam. 

Met deze talenten gaat Jong Ajax het doen

Bron: www.ajaxshowtime.com

Met een nederlaag in Almere werd afgelopen zaterdag het seizoen van Jong Ajax officieus afgetrapt. In het oefenduel met de plaatselijke FC werden de eerste contouren van het beloftenelftal zichtbaar. Liefst twintig spelers maakten hun opwachting. Eens te meer bestaat Jong Ajax uit een grote selectie, die wel opnieuw flink zal fluctueren naar de wensen van Erik ten Hag en zijn staf. 

Ünüvar over debuut: “Zo’n moment ga ik nooit meer meemaken”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Naci Ünüvar straalt nog altijd als hij mag vertellen over zijn officiële debuut in het eerste van Ajax. Na een goed trainingskamp in Qatar volgde enkele weken later het moment waar hij al lange tijd over droomde. “Begin 2020 zat ik tegen Spakenburg voor het eerst bij de wedstrijdselectie voor een officiële wedstrijd. We speelden toen tegen een amateurclub, dus de kans dat het een grote uitslag zou worden was groot. En dus wordt de kans dat je kan debuteren ook wat groter”, begint hij te vertellen aan FunX.

Pages

Subscribe to Keeper