Keeper

“Ik probeerde iedereen wakker te maken, want het begin was niet best”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Hakim Ziyech was met twee assist tegen ADO Den Haag wederom van groot belang voor Ajax. Aan de andere kant miste de aanvaller in de tweede helft een grote mogelijkheid om de wedstrijd vroegtijdig in het slot te gooien: “mischien had ik hem wat meer in de hoek moeten schieten, maar vooral complimenten aan de keeper. Als ik die maak is de wedstrijd zo goed als klaar, nu lopen we toch nog een beetje achter de feiten aan.”

Ajax neemt drie punten mee uit Den Haag

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax weet relatief eenvoudig te winnen van ADO. Na een boeiende eerste helft wordt het in Den Haag 0-2 voor de Amsterdammers. Ajax begon de wedstrijd met vrijwel dezelfde opstelling als tijdens de midweekse Champions League overwinning op Valencia. Alleen Edson Álvarez moest zijn plek in het basiselftal afstaan. Dit betekende voor Donny van de Beek een rol als controlerende middenvelder, Klaas-Jan Huntelaar mocht zodoende in de punt van de aanval beginnen.

Gravenberch genomineerd voor beste speler eerste periode

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De Keuken Kampioen Divisie is opgesplitst in 4 periodes, waarbij na iedere periode prijzen te winnen vallen: er is een prijs voor de beste speler en een prijs voor de beste keeper. Wie de prijs wint, wordt bepaald aan de hand van stemmen van het publiek.

Ryan Gravenberch is genomineerd als beste speler van de eerste periode. Na de eerste periode staat hij met Jong Ajax vierde in de Keuken Kampioen Divisie. De 17-jarige middenvelder is inmiddels een vaste waarde bij Jong Ajax en maakte al 5 goals en gaf 2 assists. Stemmen kan tot dinsdag 8 oktober 18.00.

Cillessen op zijn hoede voor Ajax: ‘Vergelijk ze altijd met Barcelona’

Bron: www.voetbalzone.nl

Voor Jasper Cillessen is de Champions League-wedstrijd van Valencia tegen Ajax van woensdagavond er een met een speciaal tintje, want de doelman stond vijf seizoenen onder contract in Amsterdam. De sluitpost van los Che zag zijn voormalige werkgever afgelopen seizoen tot de halve finale van het miljardenbal reiken, waardoor volgens hem een moeilijk duel op het programma staat voor Valencia.

Met deze 21 spelers is Ajax afgereisd naar Valencia

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax is dinsdagmiddag vertrokken naar Valencia, waar woensdagavond het Champions League-duel met Valencia op het programma staat. Erik ten Hag heeft 21 spelers meegenomen naar Spanje.

Aangezien er in de Champions League slechts 7 wisselspelers zijn toegestaan, moeten er dus nog een paar spelers afvallen. Dat zal in ieder geval één keeper zijn, aangezien Ten Hag 3 keepers mee heeft genomen.

Pages

Subscribe to Keeper