Keeper

De Ligt: “Iedereen weet wat Andre voor ons betekent”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Al na 5 minuten maakte Matthijs de Ligt een overtreding op Ehizibue in Zwolle. Hij kreeg geel, maar er werd ook even gesproken over een rode kaart.

Na afloop zag De Ligt de situatie terug en reageerde in gesprek met FOX Sports: “Ik denk dat ik hem wel heb geraakt. Hij speelt de bal voor zich uit, dus ik denk dat Onana de bal wel had gehad. Maar wel een overtreding denk ik.”

Ook zonder keeper zou Ajax al 2 maanden ongeslagen zijn in de Eredivisie

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Even een heerlijk feitje van Opta Sports. Andre Onana mocht dan tegen ADO Den Haag niet de nul hebben gehouden, uit de statistieken blijkt dat hij bijna net zo goed helemaal thuis kan blijven.

Als Onana voor de grap alle schoten op doel in de Eredivisie had doorgelaten vanaf begin oktober, dan was Ajax alsnog ongeslagen geweest. In plaats van 7 zeges had het dan 5 zeges en 2 gelijke spelen geboekt.

Benninga: 'Alleen de allerbesten debuteren'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Als het ergens niet aan gelegen heeft bij oud-jeugdspeler Noa Benninga, dan is het wel zijn grenzeloze clubliefde voor Ajax. In de zomer van 2016 verliet de middenvelder na acht jaar de jeugdopleiding van Ajax. Na zijn pijnlijke, gedwongen vertrek besloot Benninga het over een andere, opvallende boeg te gooien: voetballen én studeren in Amerika. Zijn affectie voor Ajax slonk desondanks niet. Vanuit de Verenigde Staten volgt de inmiddels twintigjarige speler en student van de University of Delaware zijn voetballiefde nog altijd op de voet.

Pages

Subscribe to Keeper