Juventus F.C.

De Ligt gearriveerd in Turijn

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Nadat het de afgelopen dagen relatief rustig was rondom Matthijs de Ligt, is er nu weer wat te melden.

De verdediger arriveerde dinsdagavond laat per privéjet in Turijn, zo zien we op de social media-kanalen van Juventus. Hij vertelt dat hij erg blij is om in Turijn te zijn.

De verwachting is dat woensdag het formele gedeelte van de transfer (medische keuring en contractondertekening) op het programma staat.

Overmars kon rond transfer Alvarez ternauwernood een ’Lainez-je’ voorkomen

Bron: ajaxfanzone.nl

Marc Overmars heeft ternauwernood een ’Lainez-je’ kunnen voorkomen. De directeur voetbalzaken van Ajax dacht afgelopen wintertransferperiode rond te zijn met de Mexicaan Diego Lainez. Maar de buitenspeler koos op het laatste moment voor Betis Sevilla. Door de lange afwikkeling van de transfer van Matthijs de Ligt naar Juventus hield de rvc de voet op de rem en dreigde Ajax ook naast Edson Alvarez (21) te grijpen.

‘Juve wilde niet gegarandeerd 75 miljoen betalen voor De Ligt’

Bron: ajaxfanzone.nl

De transfer van Matthijs de Ligt naar Juventus is nog altijd niet voor 100% afgerond maar niks lijkt de transfer nog in de weg te zitten. Gemakkelijk verliepen de onderhandelingen tussen de Italiaanse topclub en Ajax niet. Dat onthult Mike Verweij, Ajax-watcher van De Telegraaf, dinsdagavond via Twitter. Volgens hem waren Juventus en Ajax wel uit over het te betalen bedrag van 75 miljoen euro, maar de manier waarop het geld betaald zou worden leverde nog wat gedoe op.

Pages

Subscribe to Juventus F.C.