Juventus F.C.

‘De Ligt hakt deze week de knop door’

Bron: ajaxfanzone.nl

De Spaanse sportkrant Sport meldt dat Matthijs de Ligt deze week de knoop doorhakt wat betreft zijn toekomst. FC Barcelona zou hem maar al te graag willen inlijven, maar weet dat het financieel niet kan tippen aan clubs als Juventus en Bayern München. Men wil De Ligt dan ook overtuigen door ‘het sportieve plaatje’. Het kamp-De Ligt verwacht in de komende dagen nog een ‘laatste gebaar’ van Barça, waarna een besluit genomen zal worden.

UEFA straft Ajax opnieuw: €52.000 boete

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De UEFA heeft Ajax opnieuw een financiële straf opgelegd. Dit keer voor gebeurtenissen tijdens het thuisduel met Juventus.

De trappen werden geblokkeerd, er werd met voorwerpen gegooid en er was sprake van ‘crowd disturbance’. Daarmee wordt waarschijnlijk dat een ingang bij de F-Side werd ingeslagen na de chaos die ontstond door het politie-optreden. Al met al levert het de club een boete van €52.000 op.

Daarmee komt het bedrag dat Ajax aan boetes kreeg van de UEFA dit seizoen op zo’n €180.000.

UEFA legt Ajax boete van 52.500 euro op wegens wangedrag fans

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax moet een boete van 52.500 euro aan de UEFA betalen na incidenten bij de thuiswedstrijd in de kwartfinales tegen Juventus. Tijdens het Champions League-thuisduel tegen de Italianen gooiden supporters voorwerpen op het veld en werden tribunetrappen in de Johan Cruijff ArenA geblokkeerd, aldus de UEFA.Coach Erik ten Hag krijgt bovendien een waarschuwing omdat het heenduel tussen Tottenham Hotspur en Ajax te laat begon.

‘Bayer Leverkusen meldt zich voor Sinkgraven’

Bron: ajaxfanzone.nl

Daley Sinkgraven wordt na Frenkie de Jong waarschijnlijk de tweede speler uit de huidige Ajax-selectie die een transfer gaat maken. De Telegraaf schrijft vrijdag dat het Bayer Leverkusen van Peter Bosz zich heeft gemeld voor de multifunctionele linkspoot. Volgens het dagblad gunt Ajax Sinkgraven een transfer en hoeft Leverkusen niet de hoofdprijs te betalen om het tot medio 2020 doorlopende contract van de 23-jarige linksback annex middenvelder af te betalen.

Overmars: ‘Gaan niet weer van trainer wisselen’

Bron: ajaxfanzone.nl

Directeur voetbalzaken Marc Overmars is overtuigd: Erik ten Hag is ook volgend seizoen gewoon de trainer van Ajax. De coach zou, door de successen van Ajax, in de belangstelling staan van Europese topclubs, maar Overmars geeft tegenover Voetbal International aan dat de club niet opnieuw een trainer gaat verkopen. ‘Ja, we gaan niet weer van trainer wisselen. Erik wil zelf ook blijven, hij zit hier net anderhalf jaar.

Pages

Subscribe to Juventus F.C.