Juventus F.C.

Pot 2 bij groepsloting CL ver weg, maar niet onmogelijk

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax heeft nog altijd kans om bij de loting voor de groepsfase een plekje in pot twee te bemachtigen. Op dit moment verkeert de Amsterdamse club in pot drie, al kan dit nog veranderen wanneer de Champions League en de Europa League worden uitgespeeld en Benfica zich niet zou kwalificeren voor het miljardenbal.

Een groepsticket voor de Champions League voor Ajax lijkt nabij. Alleen wanneer Olympique Lyon of Napoli de Champions League in augustus wint, moet Ajax play-offs spelen. Bij winst van een andere club gaat Ajax rechtstreeks de Champions League-groepsfase in.

VI: ‘Ajax mengt zich in strijd om Deens toptalent Jeppe Kjær Jensen(16)

Bron: ajaxfanzone.nl

Als we Voetbal International mogen geloven gaat Ajax zich mengen in de strijd om de zestienjarige Deense aanvallende middenvelder Jeppe Kjær Jensen. De jongeling baart in eigen land opzien bij AC Horsens. Het talent debuteerde op zijn zestiende verjaardag op het hoogste niveau in Denemarken. Hij geldt als de jongste doelpuntenmaker in de geschiedenis van de Superligaen, het hoogste niveau van Denemarken.

Welke clubs mogen Champions League niet winnen?

Bron: www.ajaxshowtime.com

Vijfendertig tot veertig miljoen euro. Het is het bedrag dat in de media wordt genoemd dat Ajax ontvangt als het zich rechtstreeks plaatst voor de Champions League. Miljoenen die Ajax goed kan gebruiken, zeker in de coronacrisis. De Amsterdammers plaatsen zich voor het miljardenbal wanneer de winnaar van de Champions League zich ook via de eigen competitie plaatst voor het volgende Champions League-seizoen.

Pages

Subscribe to Juventus F.C.