FC Barcelona

Mogelijke tegenstanders Ajax in achtste finales Champions League

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax eindigt door het gelijkspel tegen Bayern München als nummer twee in de groep en dus zijn de mogelijke tegenstanders bekend die Ajax gaat treffen. De ploeg van Erik ten Hag gaat ongeslagen richting de achtste finales want vanaf de tweede voorronde won Ajax zeven wedstrijden en speelde het vijf keer gelijk. Het doelsaldo: 24 doelpunten voor, 9 tegen. De clubs die dus rekening kunnen gaan houden met de opmars van Ajax zijn Borussia Dortmund, FC Barcelona, Paris Saint-Germain, FC Porto, Manchester City, Real Madrid of Juventus.

‘Niet PSG maar Barca heeft beste papieren voor De Jong’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Of hij nou wel of niet naar Paris Saint-Germain gaat, dat Frenkie de Jong komende zomer vertrekt bij Ajax staat zo goed als vast. Tot de middenvelder van Ajax zijn handtekening definitief heeft gezet, kan de internationale media blijven speculeren over zijn toekomst. Volgens de Spaanse journalist Oriol Domènech heeft niet PSG maar Barcelona momenteel de beste papieren.

Barcelona meldt zich officieel voor De Ligt

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Vanochtend in het programma “De tafel van Kees” meldde Hans Kraay junior dat Barcelona zich officieel heeft gemeld bij Ajax.

Barcelona is geschrokken van alle ophef deze week van Paris Saint Germain in combinatie met Frenkie de Jong. Ook de Jong is een target van de grote renovatie bij Barcelona komende zomer.

Kraay junior meldde dat Barcelona niet wil wachten tot het te laat is en Barca hoogstwaarschijnlijk weer achter het net vist. Barcelona wil dan ook zo snel mogelijk in actie komen om de oersterke verdediger uit Amsterdam in te lijven.

Dembele wakkert transfergeruchten rondom De Jong verder aan

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Vrijdag kwam De Telegraaf met het bericht dat Frenkie de Jong zo goed als zeker naar PSG vertrekt komende zomer. De Fransen zouden €75 miljoen betalen.

Zelf gaf De Jong na PEC Zwolle – Ajax aan dat er nog helemaal niks besloten is. Er zijn gesprekken, maar hij heeft zijn keuze nog niet gemaakt. Na het duel plaatste hij daarnaast op Instagram: “3 points, now focus on UCL”. Opvallend was één van de reacties onder die post.

Zaakwaarnemer De Jong stelt dat deal met PSG niet rond is

Bron: source

Ali Dursun stelt dat de overgang van Frenkie de Jong naar Paris Saint-Germain nog niet rond is. De zaakwaarnemer wil niet te veel kwijt over de primeur] van De TelegraafNOS. Niet alleen PSG, maar ook FC Barcelona, Manchester City en Tottenham Hotspur zouden de Oranje-International graag willen inlijven. "Frenkie blijft gegarandeerd tot de zomer bij Ajax. Ik kan er verder niets over zeggen."

Pages

Subscribe to FC Barcelona