FC Barcelona

De Ligt: 'De kritiek heeft me wel verbaasd'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Matthijs de Ligt vindt de kritiek op zijn keuze voor Juventus niet terecht. De verdediger werd vrijdag officieel gepresenteerd bij de Italiaanse topclub, maar in de afgelopen weken was er - naast de lof voor de verdediger - ook kritiek op zijn keuze voor De Oude Dame. 'Ik heb me voorgenomen er niet te veel aandacht aan te schenken, maar de kritiek heeft me wel verbaasd', zegt hij in een interview met De Telegraaf.

Deze Nederlanders gingen De Ligt voor bij Juventus

Bron: source

De soap rond Matthijs de Ligt is eindelijk afgerond. De gewilde verdediger had zijn carrière kunnen voortzetten bij FC Barcelona of Paris Saint-Germain, maar gaf Juventus de voorkeur. Voor liefst 75 miljoen euro is De Ligt verkast naar de Italiaanse grootmacht. Nu de overstap rond is, komt De Ligt in een kort rijtje landgenoten terecht die de stap naar de Oude Dame al een keer maakten.

De Ligt opgelucht: "Natuurlijk was het soms wel lastig"

Bron: source

Na maanden van speculaties wordt donderdag de transfer van Matthijs de Ligt naar Juventus eindelijk afgerond. De centrale verdediger leek eerst op weg naar FC Barcelona, vervolgens naar Paris Saint-Germain, maar koos er uiteindelijk voor zijn loopbaan voort te zetten in de Serie A. De Ligt bevond zich met name in de laatste weken in een heuse transfersoap, waar hij flink van baalde.

Hoogewerf: “Ünüvar beste speler waar ik mee heb samen gespeeld”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Dillon Hoogewerf verruilde deze zomer de jeugdopleiding van Ajax voor die van Manchester United. De aanvaller wilt hard blijven werken om uiteindelijk de top te bereiken. “Ik vind het belangrijkste dat je gewoon ‘in’ je schoenen moet blijven lopen, zoals ik het vaak zeg. In plaats van er naast te lopen. Ik denk dat als je hard genoeg blijft werken en je laat zien wat je kan, dat je er dan snel genoeg gaat komen”, laat hij weten aan de organisatie van het Marveld Toernooi.

Ajax O19 oefent tegen Barca O19 bij opening Estadi Johan Cruyff

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax O19 speelt op 27 augustus een oefenwedstrijd tegen FC Barcelona O19. Het is de officiële opening van het Estadi Johan Cruyff.

In het stadion zullen de wedstrijden van Barcelona B, de vrouwen en de jeugd worden afgewerkt. “Ik ben ontzettend trots en dankbaar met dit mooie eerbetoon. Dit wordt de plek waar jeugdspelers straks de laatste stap richting het eerste elftal gaan zetten”, vertelt Jordi Cruyff op de officiële site van FC Barcelona.

Pages

Subscribe to FC Barcelona