FC Barcelona

‘Barcelona sprak vorige week voor de tweede keer met kamp-Onana’

Bron: www.voetbalzone.nl

André Onana maakte in het verleden vijf jaar deel uit van de jeugdopleiding van Barcelona en de doelman van Ajax wordt steeds nadrukkelijker in verband gebracht met een terugkeer naar Catalonië. Mundo Deportivo weet maandag te melden dat de zaakwaarnemer van de Kameroener, Albert Botines, vorige week op het trainingscomplex van Barça voor de tweede keer met de beleidsbepalers van

De Ligt komt snel met duidelijkheid: ‘Volgende week over toekomst praten’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Matthijs de Ligt denkt snel een beslissing te gaan nemen over bij welke club hij volgend jaar actief zal zijn. De 19-jarige aanvoerder van Ajax heeft de clubs voor het uitkiezen, maar zegt zelf de knoop nog niet te hebben doorgehakt, zo zegt hij in gesprek met de Spaanse radiozender Cadena COPE.

Na afloop van de wedstrijd van het Nederlands elftal tegen Duitsland (2-3) werd de verdediger gevraagd naar de interesse van FC Barcelona. “Ik ga volgende week praten over mijn toekomst. Ik heb mijn keuze nog niet gemaakt”, antwoordde De Ligt.

‘Barcelona wil middenvelder inzetten in ruildeal De Ligt’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Barcelona gaf het transferbudget voor 2019/20 zo’n beetje volledig uit aan de komst van Frenkie de Jong, dus zijn de Catalanen op zoek naar manieren om de vraagprijs van Matthijs de Ligt te reduceren. Ajax zou hier wel aan willen meewerken. Op de voorpagina van Sport staat maandag te lezen dat Barcelona de Franse middenvelder Jean-Clair Todibo wil inzetten in ’operación Matthijs de Ligt‘.

Pages

Subscribe to FC Barcelona