FC Barcelona

Eerste Divisieclubs willen geld zien uit deelname beloftenteams in ‘hun’ competitie

Bron: ajaxfanzone.nl

Opnieuw is er discussie over de aanwezigheid van beloftenteams in de Eerste Divisie. Jong Ajax en Jong PSV deden in 2013 voor het eerst hun intrede in de Eerste Divisie. Een jaar later werd er al gediscussieerd en sleutelde de KNVB al aan de regels voor die teams. Eveneens in 2014 lieten de supportersverenigingen van de Eerste Divisie club s al weten niks te zien in de Beloften Teams in ‘hun’competitie.

Leicester-manager haalt inspiratie uit Ajax: ‘Soortgelijk model als Barcelona’

Bron: www.voetbalzone.nl

Brendan Rodgers is groot voorstander van de filosofie die Barcelona hanteert, zo geeft de manager van Leicester City aan in een interview met The Coaches Voice. Rodgers heeft van dichtbij gezien hoe de jeugdafdeling van de Catalaanse grootmacht in elkaar steekt en de Noord-Ier ziet overeenkomsten met de werkwijze van Ajax, een andere favoriete club van hem.

‘Een van mijn favorieten bij Ajax: techniek, karakter en een geniale geest’

Bron: www.voetbalzone.nl

Na het teleurstellende debuut van Matthijs de Ligt voor Juventus spraken meerdere analisten hun bedenkingen uit over de keuze van de verdediger. René van der Gijp en Johan Derksen noemden Barcelona, Manchester City, Bayern München en Liverpool maandagavond als clubs die veel beter bij De Ligt hadden gepast; zondag zei Aad de Mos nog dat de kwaliteiten van de verdediger

Pages

Subscribe to FC Barcelona