Kurt Linder

[Alibabba] Voorbeschouwing Ajax-Go Ahead Eagles

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Hallo Ajacieden. Met het zweet op de rug heb ik woensdag Ajax zien winnen. Het werd een slijtageslag die je niet verwacht. Ajax zit in de welbekende herfstdip en het is zaak om daar snel uit te komen. Het enige positieve aan woensdag waren de fans, die werkelijk fantastisch waren. Ajax heeft aan kwaliteit ingeleverd en Ajax let op de centen. Het kan niet anders dan dat Ajax aan het potten is. Een beursexit ligt op de loer en als dat gaat gebeuren, heb ik er vrede mee.

Ode aan de heer Ton Harmsen

Bron: www.afca.nl

Voorzitter van Ajax tussen 1978 en 1989. Geliefd en gehaat, maar een voorzitter waar vooral Ajax als club een grote fout mee heeft gemaakt. Op 6 september 1998 overleden, en dus 15 jaar geleden. Is het misschien tijd om als supporters bijvoorbeeld van het sfeerteam bij de eerst volgende thuiswedstrijd een statement te maken dat we de doden horen te eren en te respecteren. Iets wat sommige leden van het oude bestuur duidelijk niet hebben gedaan.

Jimmy’s Free Kick: Cursus zinkend schip verlaten

Bron: www.afca.nl

De Oranje kotter werd reeds 2 jaar geleden voor de Afrikaanse kust van binnenuit lek geschoten. Het was toen al dat de meest vileine aller muiters zich in het gevlei van de kapitein wist. Robin van Persie heeft jarenlang in een uitzonderingspositie gezeten, volledig afgeschermd door de familie Knots, alias Van Marwijk-Van Bommel. Uit naam van nimmer geleverde prestaties was de geboren  rotterdammer steeds verzekerd van een basisplaats op zijn favoriete stek, en in zijn  kielzog werden voor zijn maatje Ibrahim Affelay in de loop van de tijd dezelfde privileges voorbereid.

Subscribe to Kurt Linder