Van der Sloot: “Had het gevoel dat ik me bij Feyenoord niet meer kon ontwikkelen”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax onder 19 won afgelopen weekend de Next Gen Series in het Olympisch Stadion. De ploeg van John Heitinga won alle drie de groepswedstrijden en was in de finale met 1-0 te sterk voor Sparta. Ajax speelde het toernooi met enkele nieuwelingen, waaronder de van Feyenoord overgekomen Steven van der Sloot.

De 16-jarige Van der Sloot moest de eerste wedstrijd nog vanaf de bank toekijken, maar stond de daarop volgende wedstrijden in de basis als rechtsachter. Van der Sloot, die vorig seizoen aanvoerder was bij Feyenoord onder 17, is blij met zijn eerste minuten in het Ajax-shirt: “Het is leuk hier te zijn en met Ajax te spelen. Ik heb leuke teamgenoten en het Ajax-spel is ook erg goed, dus dat is mooi.” De meeste van zijn nieuwe teamgenoten kende hij al van Oranje O17, wat de overstap een stuk makkelijker maakte.

De overstap van Feyenoord naar Ajax is natuurlijk altijd gevoelig, maar voor Van der Sloot stond zijn ontwikkeling centraal bij zijn keuze. “Ik wilde een stap maken vanaf Feyenoord om me beter te ontwikkelen en ik had het gevoel dat dat bij Feyenoord niet meer ging lukken. Ajax heeft me het gevoel gegeven dat het daar wel kon.”

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/van-der-sloot-feyenoord-niet-ontwikkelen/

Gegevens