Feyenoord

Willem van Hanegem-special

Bron: www.ad.nl

Feyenoord-legende Willem van Hanegem is vandaag 75 jaar geworden. AD Sportwereld viert dat met een schitterende special over de Kromme. Daarin onder meer een persoonlijke verhaal van verslaggever Sjoerd Mossou, een dubbelinterview tussen Willem van Hanegem en Johan Neeskens, herinneringen van onder anderen Hugo Borst en Henk Fraser, een uitgebreide terugblik op de Europa Cup-I-finale van 1970, uiteraard een groot interview met de jarige job zelf en veel en veel meer.

‘Het is tijd voor een grote schoonmaak bij Feyenoord’

Bron: www.ad.nl

Een tikkeltje verwond en aangeslagen beginnen koploper PSV en Feyenoord zondagmiddag in Eindhoven aan de kraker in de eredivisie. Zowel de kampioen als de Rotterdammers moet winnen. PSV om Ajax van het lijf te houden, Feyenoord om de marge met AZ niet als sneeuw voor de zon te zien verdwijnen. Verslaggevers Mikos Gouka, Maarten Wijffels en Sjoerd Mossou nemen alle onderwerpen onder leiding van presentator Etienne Verhoeff onder de loep in de nieuwe AD Voetbalpodcast.

Lasse Schöne wint prijs en geeft hem aan Daan Reiziger

Bron: ajaxfanzone.nl

Lasse Schöne scoorde tegen de verloren wedstrijd tegen Feyenoord met een prachtige vrije trap en dit doelpunt is verkozen tot de mooiste van januari. Lasse zelf vindt dat Daan Reiziger veel meer recht op deze prijs heeft. De goalie van Ajax O19 scoorde de 1-1 tgen NAC en deed dat in de laatste minuten van de wedstrijd en sleepte de penaltyserie eruit. Bovendien kreeg Ajax O19 in die wedstrijd ook nog een penalty tegen die Daan Reiziger wist te stoppen. Op Ajax TV zegt Lasse: ‘Een goal maken als keeper en daarna ook nog een penalty stoppen… Jij verdient deze meer dan ik.

Pages

Subscribe to Feyenoord