Aanvallen

Ødegaard glimlacht bij Ajax-vraag en houdt alle opties open

Bron: source

Martin Ødegaard verwacht dat er binnen enkele weken duidelijkheid komt over zijn toekomst. De twintigjarige Noor zou onlangs een geheim bezoek hebben gebracht hebben aan Ajax, dat in de aanvallende middenvelder de opvolger van Hakim Ziyech ziet. Toen Ødegaard maandag na het EK-kwalificatieduel tussen Faeröer en Noorwegen (0-2) gevraagd werd naar Ajax, kon hij geen glimlach onderdrukken.

‘Sinkgraven onderweg naar Bayer Leverkusen’

Bron: ajaxfanzone.nl

Het begint er steeds meer op te lijken dat Daley Sinkgraven vertrekt bij Ajax. Het Duitse Bild weet namelijk te melden dat Sinkgraven zijn jawoord heeft gegeven aan Bayer Leverkusen, de club van trainer Peter Bosz. Sinkgraven die in 2015 de overstap maakte van SC Heerenveen naar Ajax heeft nooit echt kunnen doorbreken in Amsterdam. Sinkgraven werd gehaald als aanvallende middenvelder maar als snel vervulde hij de rol van gelegenheidslinksback waarin hij momenteel Nico Tagliafico voor zich moet dulden. Ajax zou hebben ingestemd met een transfersom van vijf miljoen euro.

‘Ajax wil PSV aftroeven in strijd om Zuid-Koreaan Lee Kang-in’

Bron: ajaxfanzone.nl

Wederom nieuws uit het geruchtencircuit: Super Deporte meldt dinsdag dat Ajax Lee Kang-in, een achttienjarige middenvelder uit Zuid-Korea, op de radar hebben staan. De jongeling maakte afgelopen voetbaljaargang zijn debuut voor de Spaanse topclub Valencia. Ook PSV zou belangstelling hebben voor de jongeling, maar het is Ajax dat naar verluidt snel werk gaat maken van de komst van de Zuid-Koreaan.

‘Ajax wil PSV aftroeven in strijd om Valencia-sensatie’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax is in de speurtocht naar versterkingen uitgekomen bij Valencia, zo meldt het Spaanse Super Deporte. De Amsterdammers zouden hun oog hebben laten vallen op de Zuid-Koreaan Lee Kang-in, die afgelopen seizoen zijn debuut maakte in de hoofdmacht.

Lee Kang-in is een aanvallend ingestelde middenvelder. Het 18-jarige toptalent speelde tot dusver elf keer mee bij Valencia, waar hij nog vastligt tot media 2022. Ajax zou concurrentie hebben van PSV, dus willen De Amsterdammers naar verluidt snel een concrete aanbieding neerleggen bij Valencia.

De Ligt: Mijn timing bij corners wordt steeds beter

Bron: www.ad.nl

Matthijs de Ligt (19) was tegen Engeland wederom van grote waarde in aanvallend opzicht. Zijn rake kopbal zette Nederland op koers naar de finale tegen Portugal. De verdediger herstelde daarmee de fout die hij eerder dat duel maakte bij de 1-0 voor Engeland, die viel uit een strafschop na een overtreding van De Ligt. ,,Ik was bij die fout al bezig met het vervolg, dat had ik niet moeten doen.”

‘Ajax veegt bod van 40 miljoen van Atletico op Neres resoluut van tafel’

Bron: ajaxfanzone.nl

Volgens Braziliaanse media heeft Atlético Madrid een bod van 40 miljoen euro bij Ajax neergelegd voor David Neres. Ajax zou het bod direct afgewezen hebben, aldus de Brazilianen. Volgens hen speelt Marc Overmars ‘een hard spel’ en heeft de directeur voetbalzaken van Ajax de eerste aanbieding van Atlético daarom resoluut afgewezen. Neres ziet een overstap naar de nummer twee van LaLiga naar verluidt zelf erg zitten en hoopt dat de clubs er in de nabije toekomst uit zullen komen.

Pages

Subscribe to Aanvallen