A.S. Roma

‘Ajax geeft hoop op komst beoogde opvolger Ziyech niet op’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax hoopt nog altijd dat het erin slaagt om Dušan Tadić als vervanger van Hakim Ziyech naar Amsterdam te halen, zo meldt De Telegraaf. Afgelopen zondag speelde Tadic met Servië op het WK tegen Costa Rica (1-0).

Hoe reëel de komst van Tadić is lijkt onduidelijk. Omdat de club van de Serviër Southampton zich op het nippertje wist te handhaven in de Premier League, kan de stilist voor een langer verblijf in Engeland kiezen.

‘Ook Liverpool geïnteresseerd in Ziyech’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Het lijstje clubs dat interesse heeft in Hakim Ziyech wordt langer en langer.

Volgens het Portugese Correia da Manha heeft ook Liverpool interesse in Hakim Ziyech. De Engelse zouden zich mengen in de race met onder anderen Benfica en AS Roma.

Hoewel de Romeinen al een bod van 30 miljoen zouden hebben gedaan, komt Liverpool met een bod van 18 miljoen pond (ongeveer 20 miljoen euro). Opmerkelijk is dat het medium vermeldt dat Ziyech een clausule kn zijn contract zou hebben, waardoor dit bod voldoende zou zijn.

Silooy: “Clubliefde bestaat niet meer”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Een leegloop dreigt deze zomer voor Ajax. Justin Kluivert mag zichzelf al speler van AS Roma noemen en het lijkt erop dat Hakim Ziyech hetzelfde pad gaat bewandelen. Matthijs de Ligt heeft al aangegeven te willen vertrekken uit Amsterdam en Europese topclubs strijden om Frenkie de Jong. De fans hopen in ieder geval dat Tagliafico en Dolberg nog een jaartje blijven in Amsterdam en dat zou zeker voor laatst genoemde goed zijn volgens Silooy.

Pages

Subscribe to A.S. Roma