S.S.C. Napoli

Juventus verliest kampioensduel met B-elftal

Bron: ajaxfanzone.nl

Juventus, komende dinsdag weer tegenstander van Ajax in de kwartfinale van de Champions League, kon zaterdagavond kampioen worden in de uitwedstrijd tegen SPAL. Juventus verloor echter, met een ‘B-opstelling’ het uitduel met 2-1 en dus moet het kampioenschap nog minimaal een weekje wachten.  Juventus-trainer Massimiliano Allegri heeft er geen spijt van dat hij zaterdag veel basisspelers rust gaf met het oog op de ontmeoting met Ajax van dinsdag. Bij een punt tegen SPAL had Juventus de titel al kunnen vieren. Dat kan zondag alsnog, als Napoli punten verspeelt tegen Chievo Verona.

Milik en Younes trefzeker voor Napoli

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Napoli won zondag met 4-2 van Udinese en er kwamen maar liefst 2 oud-Ajacieden op het scorebord.

De naam van Arek Milik verscheen dit seizoen al geregeld op het scorebord in de Serie A. Hij maakte tegen Udinese alweer zijn 15e competitiegoal van het seizoen.

Ook de naam van Amin Younes verscheen eindelijk weer eens op het scorebord. De aanvaller kampte zeer lange tijd met een blessure en maakte nu dan eindelijk zijn eerste goal voor Napoli. De ontlading was groot na zijn goal, die de openingsgoal in het duel was.

 

Pages

Subscribe to S.S.C. Napoli