Schorsing

Egyptische Tennisser levenslang geschorsts wegens matchfixing

Bron: www.nieuwslog.nl

De Tennis Integrity Unit (TIU) heeft een levenslange schorsing opgelegd aan de Egyptische tennisser Youssef Hossam nadat hij was veroordeeld voor meerdere matchfixing en bijbehorende corruptie aanklachten. De 21-jarige, die momenteel op de 820ste plaats staat van enkelspelers van de ATP, werd in mei 2019 voorlopig geschorst van al het professionele tennis, vanwege bezorgdheid over […]

De maand van Jong Ajax: Februari

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Het volgen van de wedstrijden van Ajax 1 is soms al een aardige bezigheid. Om daarnaast ook Jong Ajax te volgen is wellicht iets te veel van het goede en daarom reist Ajax1.nl de selectie van Mitchell van der Gaag het hele land achterna. In deze maandelijkse rubriek vertellen we je de meest opvallende zaken over de spelers die in de toekomst in de Johan Cruijff ArenA gaan schitteren.

Titelstrijd weer helemaal open: Ajax keihard onderuit tegen AZ: 0-2

Bron: ajaxfanzone.nl

AZ heeft de titelstrijd in de Eredivisie weer helemaal opengegooid. De Alkmaarders wonnen verrassend maar dik verdiend in de Johan Cruijff ArenA met 2-0 van Ajax en staan nu naast Ajax aan kop. Ajax kwam geen moment in het spel voor en maakte een gezapige, apathische, onsamenhangende  indruk. Daar kon de terugkeer van de donderdag nog geblesseerde Hakim Ziyech en de donderdag nog geschorste Nico Tagliaficoi ook niets aan veranderen. 

Pages

Subscribe to Schorsing