Davinson Sánchez Mina

Vertonghen en Eriksen lang uit de roulatie

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Het zit niet mee voor de oud-Ajacieden bij Tottenham. De club bracht donderdag naar buiten dat Jan Vertonghen een hamstringblessure heeft die hem zeker tot december aan de kant houdt.

Ook Christian Eriksen is al een tijdje uit de roulatie met een buikwandblessure. Ook de Deense bondscoach deed daar uitspraken over, die door sommigen werden geïnterpreteerd als dat het om een chronische blessure zou gaan. Volgens de zaakwaarnemer van Eriksen is daar echter geen sprake van.

‘Barcelona akkoord met Ajax over transfer Frenkie de Jong voor volgend seizoen’

Bron: ajaxfanzone.nl

Volgens de Spaanse journalist Adrián Sanchez heeft Barcelona een mondeling akkoord bereikt met Ajax voor het eerste recht op koop van Frenkie de Jong voor volgend seizoen. Dat meldt Sanchez via Twitter. De Jong wordt al maanden bijna dagelijks gelinkt aan een transfer naar de kampioen van Spanje en Barcelona hoopt hem nu voor volgend seizoen vast te kunnen leggen.

VI: ‘Ajax weigerde biedingen van 65 mln op De Ligt en 50 mln op De Jong’

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax heeft onlangs twee gigantische biedingen op Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong afgeslagen, zo meldt Voetbal International vandaag. Ajax laat echter, op mogelijk Hakim Ziyech na, niemand meer gaan. Op De Ligt zou maar liefst 65 miljoen zijn geboden, terwijl op Frenkie de Jong een bod van vijftig miljoen is gedaan. Om welke clubs het gaat, wordt niet beschreven. ‘Maar in Amsterdam gaat niemand de deur uit.

Teleurstellende resultaten voor Sánchez en Milik op WK

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Dinsdag kwamen onder andere Colombia en Polen in actie op het WK. Bij de Colombianen stond Davinson Sánchez in de basis.

De oud-Ajacied zag zijn team al na drie minuten een penalty tegen krijgen. Tot overmaat van ramp werd Carlos Sánchez met rood van het veld gestuurd. Japan wist de wedstrijd uiteindelijk met 2-1 te winnen.

PolenOok het Poolse elftal, met Arek Milik in de basiself, ging met 2-1 onderuit. Senegal kwam via een eigen doelpunt en Niang op een 2-0 voorsprong. Vlak voor tijd kopte Krychowiak de aansluitingstreffer binnen.

“Ik begon bij Jong Ajax, dat vond ik maar niets”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Inmiddels speelt Davinson Sánchez na een goed jaar Ajax de pannen van het dak bij Tottenham Hotspur.

Toch was hij even bang dat hij niet de goede keuze had gemaakt door naar Ajax te gaan, zo vertelt hij op FOX Sports. “Mijn eerste wedstrijd met Ajax, speelde ik met het tweede team. Dat vond ik maar niets. Ik had belangrijke aanbiedingen afgeslagen om hier te komen, om hier met het tweede te spelen? Ik zei tegen de manager: ik ben gekomen voor het eerste. Een week later speelde ik bij het eerste en daar ben ik niet meer weggegaan.”

Pages

Subscribe to Davinson Sánchez Mina