Davinson Sánchez Mina

VI: ‘Ajax weigerde biedingen van 65 mln op De Ligt en 50 mln op De Jong’

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax heeft onlangs twee gigantische biedingen op Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong afgeslagen, zo meldt Voetbal International vandaag. Ajax laat echter, op mogelijk Hakim Ziyech na, niemand meer gaan. Op De Ligt zou maar liefst 65 miljoen zijn geboden, terwijl op Frenkie de Jong een bod van vijftig miljoen is gedaan. Om welke clubs het gaat, wordt niet beschreven. ‘Maar in Amsterdam gaat niemand de deur uit.

Teleurstellende resultaten voor Sánchez en Milik op WK

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Dinsdag kwamen onder andere Colombia en Polen in actie op het WK. Bij de Colombianen stond Davinson Sánchez in de basis.

De oud-Ajacied zag zijn team al na drie minuten een penalty tegen krijgen. Tot overmaat van ramp werd Carlos Sánchez met rood van het veld gestuurd. Japan wist de wedstrijd uiteindelijk met 2-1 te winnen.

PolenOok het Poolse elftal, met Arek Milik in de basiself, ging met 2-1 onderuit. Senegal kwam via een eigen doelpunt en Niang op een 2-0 voorsprong. Vlak voor tijd kopte Krychowiak de aansluitingstreffer binnen.

“Ik begon bij Jong Ajax, dat vond ik maar niets”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Inmiddels speelt Davinson Sánchez na een goed jaar Ajax de pannen van het dak bij Tottenham Hotspur.

Toch was hij even bang dat hij niet de goede keuze had gemaakt door naar Ajax te gaan, zo vertelt hij op FOX Sports. “Mijn eerste wedstrijd met Ajax, speelde ik met het tweede team. Dat vond ik maar niets. Ik had belangrijke aanbiedingen afgeslagen om hier te komen, om hier met het tweede te spelen? Ik zei tegen de manager: ik ben gekomen voor het eerste. Een week later speelde ik bij het eerste en daar ben ik niet meer weggegaan.”

Ajax beurt een miljoen euro dankzij kwartet WK-gangers

Bron: www.ajaxlife.nl

Ook voor Ziyech ontvangt Ajax 8.530 dollar per dag. © Pro Shots

Het is je vast niet ontgaan dat het WK op het punt van beginnen staat. Maar nog voordat de bal rolt, begon voor Ajax de teller al te lopen. Dankzij het afvaardigen van vier spelers komt de club in aanmerking voor allerlei financiële vergoedingen van de Fifa.

Het is en blijft soms een beetje een moeilijk verhaal dat de werkgever vakantie heeft, terwijl de werknemer in actie moet komen. Er spelen ook nog eens allerlei risico’s mee. Dan bedoelen we nog niet eens een transfer, eerder een blessure.

Ook handig: alle WK-wedstrijden met een Ajaxtintje!

Bron: www.ajaxlife.nl

De Belgen hopen een gooi naar de wereldtitel te kunnen doen. © Pro Shots

Het grote aftellen is nu echt begonnen, want donderdag begint het WK. Dat is al bijna. En ook al blijft Oranje thuis, er doen genoeg spelers van Ajax en oud-Ajacieden mee aan het toernooi. Omdat het leuk is om Ajaxspelers te volgen, doken wij even in het schema!

Er doet een kwartet spelers mee dat momenteel bij Ajax onder contract staat, maar als je in iets bredere zin kijkt naar de band van de club met WK-deelnemers, kunnen we dit lijstje nog wat verder uitbreiden.

Pages

Subscribe to Davinson Sánchez Mina