Davinson Sánchez Mina

Ajax rond transfer Wöber naar Sevilla af: Transferconstructie gewijzigd

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax laat via de officiële kanalen weten dat het de formaliteiten rondom de transfer van Maximilian Wöber naar Sevilla heeft afgerond. In tegenstelling tot wat er eerder bericht werd zal de verdediger in eerste instantie voor een halfjaar worden gehuurd door de Andalusiërs, waarna hij aankomende zomer voor 10,5 miljoen euro definitief zal worden ingelijfd. Dat bedrag kan door variabelen nog oplopen tot maximaal elf miljoen euro.

Bevestiging De Telegraaf: ‘Magallán naar Ajax’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Zaterdagochtend heeft De Telegraaf bevestigd dat Lisandro Magallán alsnog naar Ajax toe gaat komen. Gisteren werd een Amsterdams bod geaccepteerd.

Afgelopen zomer

De verdediger leek in de zomer al naar Ajax toe te komen, maar de transfer ging toen niet door waarna Ajax doorschakelde naar Daley Blind. Nu is de transfer toch rond gekomen. De Amsterdamse club gaat 8 miljoen euro betalen aan Boca Juniors. Het bedrag kan oplopen tot 9 miljoen euro door bonussen.

Aandeel Ajax stijgt naar recordhoogte na berichtgeving rond transfer De Jong

Bron: ajaxfanzone.nl

De koers op het aandeel Ajax is vrijdag naar het hoogste niveau ooit gestegen, zo weet De Telegraaf vrijdagmiddag te melden. De ochtendkrant maakte eerder melding van een mogelijke transfer van Frenkie de Jong naar Paris Saint-Germain die Ajax naar verluidt een slordige 75 miljoen euro op gaat leveren. De koers van Ajax steeg met 1,3 procent naar 14,85 euro. Het aandeel Ajax was sowieso al een van de best presterende op de Amsterdamse beurs.

Overmars: ‘We gaan goed besteden, de lat nóg hoger leggen’

Bron: ajaxfanzone.nl

Dat Ajax aankomende zomer kan rekenen op een leegloop wat spelers betreft lijkt een zekerheid. Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong lijken sowieso onhoudbaar voor Ajax maar ook Hakim Ziyech, Andre Onana en David Neres worden regelmatig in verband gebracht met een zomerse transfer. Directeur spelerszaken Marc Overmars heeft tegenover het AD laten weten zich bewust te zijn van deze situatie en dat Ajax komende zomer weer flink gaat investeren.

De Ligt en De Jong stuwen beurskoers Ajax flink omhoog

Bron: ajaxfanzone.nl

Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt hebben met Ajax zicht op overwintering in de Champions League en ook in Oranje gaat het de twee Ajacieden voor de wind. Tevens zijn de spelers er mede verantwoordelijk voor dat Oranje de eerste plaats heeft veroverd in de groep des doods van de Nations League, na het 2-2 gelijkspel tegen Duitsland van afgelopen maandagavond. Voor de aandeelhouders op de beurs is de euforie dan ook goed te merken, zo schrijft Quote.

Vertonghen en Eriksen lang uit de roulatie

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Het zit niet mee voor de oud-Ajacieden bij Tottenham. De club bracht donderdag naar buiten dat Jan Vertonghen een hamstringblessure heeft die hem zeker tot december aan de kant houdt.

Ook Christian Eriksen is al een tijdje uit de roulatie met een buikwandblessure. Ook de Deense bondscoach deed daar uitspraken over, die door sommigen werden geïnterpreteerd als dat het om een chronische blessure zou gaan. Volgens de zaakwaarnemer van Eriksen is daar echter geen sprake van.

‘Barcelona akkoord met Ajax over transfer Frenkie de Jong voor volgend seizoen’

Bron: ajaxfanzone.nl

Volgens de Spaanse journalist Adrián Sanchez heeft Barcelona een mondeling akkoord bereikt met Ajax voor het eerste recht op koop van Frenkie de Jong voor volgend seizoen. Dat meldt Sanchez via Twitter. De Jong wordt al maanden bijna dagelijks gelinkt aan een transfer naar de kampioen van Spanje en Barcelona hoopt hem nu voor volgend seizoen vast te kunnen leggen.

Pages

Subscribe to Davinson Sánchez Mina