Chelsea

UEFA legt Ajax zware straf op: Geen uitsupporters naar Chelsea

Bron: ajaxfanzone.nl

De UEFA heeft besloten dat Ajax geen tickets mag verkopen aan de supporters voor de uitwedstrijd tegen Chelsea in de Champions League. Dit betekent dat Ajax het op 5 november het zonder de steun van de 750 supporters moet gaan rooien. Een extra straf is een boete van 50.000 euro omdat er in het stadion van Valencia stoeltjes werden gesloopt en buiten het stadion vonden ook nog wat ongeregeldheden plaats.

Geen Ajax-supporters welkom bij Chelsea

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Na Valencia – Ajax startte de UEFA opnieuw een onderzoek naar Ajax-supporters. Er stond nog een voorwaardelijke straf open van een wedstrijd zonder uitpubliek.

En de UEFA maakt nu van de gelegenheid gebruik om die straf om te zetten in een daadwerkelijke straf. Dat betekent dat er over enkele weken helemaal geen Ajacieden welkom zijn bij Chelsea.

Overigens zijn we daarmee niet van de UEFA af, want er is ook een nieuwe voorwaardelijke straf toegevoegd.

8 Ajacieden geselecteerd voor WK O17

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Eind oktober gaat in Brazilië het WK O17 plaats vinden. Nederland O17 zit in de groep bij Japan, Senegal en de Verenigde Staten.

OnsOranje maakte woensdag de selectie officieel bekend. In totaal gaan er 8 Ajacieden mee naar Zuid-Amerika: Calvin Raatsie, Naci Ünüvar, Youri Regeer, Sontje Hansen, Anass Salah-Eddine, Kenneth Taylor, Devyne Rensch en Steven van der Sloot. Brian Brobbey en Neraysho Kasanwirjo waren eigenlijk zekerheden in de O17-selectie, maar door blessures missen zij helaas het eindtoernooi.

Castillo: “Hoop uiteindelijk gekocht te worden door Ajax”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Juan Familia Castillo is nog altijd erg blij met zijn transfer naar Ajax. De multifunctionele speler werd deze zomer door Ajax gehuurd van Chelsea met een optie tot koop. “Ik ben heel erg blij om terug te zijn. Ik heb mijn familie, vrienden en jongens waarmee ik vroeger heb samengespeeld gemist. Dus ik ben blij dat ik terug ben op vertrouwd gebied”, laat hij weten aan VI.

‘Als ik het goed doe, hoop ik dat Ajax mij koopt en ik meer minuten krijg’

Bron: www.voetbalzone.nl

Juan Familia-Castillo verliet Ajax drie jaar geleden voor een avontuur bij Chelsea, maar de linksback is inmiddels weer terug op het oude nest. De negentienjarige verdediger verlengde afgelopen zomer zijn aflopende contract in Londen met drie jaar en keerde vervolgens op huurbasis terug bij de Amsterdammers, die bovendien een optie tot koop hebben bedongen.

Minder Ajax-supporters welkom bij Chelsea – Ajax

Bron: ajaxfanzone.nl

Tijdens de uitwedstrijd op 5 november tegen Chelsea waren in eerste instantie 833 supporters welkom op Stamford Bridge. Op last van de Londense politie is dit echter naar beneden bijgesteld zodat er nu nog maar ruimte is voor 750 supporters. Dit geldt natuurlijk alleen als het onderzoek van de UEFA naar wangedrag van supporters tegen Valencia uit positief voor ons uitvalt. Mocht dit niet zo zijn dan kunnen we ook die 750 kaartjes op onze buik schrijven. Tot dat er duidelijkheid komt van de UEFA wacht Ajax met verkoop van de tickets, zo meldt Ajax Life.

Pages

Subscribe to Chelsea