Aston Villa

El Ghazi blikt terug: ‘Dat was puur uit liefde naar Nouri toe’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Anwar El Ghazi promoveerde afgelopen seizoen met Aston Villa naar de Premier League, nadat Derby County met 2-1 werd verslagen in de finale op Wembley. Na afloop deed de oud-Ajacied zijn interviews in een shirt met de naam en rugnummer 34 van Abdelhak Nouri. Tegenover VTBL zegt El Ghazi nog vaak stil te staan bij zijn vriend, die in de voorbereiding in 2017 ernstige hersenschade opliep.

Transfer Wöber nog niet rond, Ajax wacht op bankgaranties

Bron: ajaxfanzone.nl

Max Wöber heeft de overstap gemaakt naar het Spaanse Sevilla maar van een presentatie is het nog niet gekomen. Wöber arriveerde zondag al in Sevilla en doorliep de medische keuring vervolgens ook met succes. Echter heeft Ajax specifiek gevraagd om bepaalde bankgaranties en die zijn door Sevilla nog niet afgegeven. Vorig jaar ging het mis bij de transfer van Jordan Amavi, toen Sevilla ondanks een akkoord met Aston Villa in een laat stadium de stekker uit de onderhandelingen trok.

Drie dingen die je moet weten over Ajax - FC Kopenhagen

Bron: www.ajaxlife.nl

Was dit doelpunt maar goedgekeurd vorige week... © Pro Shots

De opdracht is duidelijk: Ajax moet 1-0 of met twee doelpunten verschil winnen van Kopenhagen, dan is het door naar de kwartfinales van de Europa League. Maar hoe moeilijk die opdracht is, blijkt vanaf 21.05 uur. Om te zorgen dat je in ieder geval goed voorbereid aan de wedstrijd begint, hebben we drie dingen die je vooraf moet weten voor je verzameld.

Pages

Subscribe to Aston Villa