Aston Villa

Toen de A1 het Liverpool van Sterling slachtte

Bron: www.ajaxshowtime.com

Vandaag precies acht jaar geleden vernederde de A1 van Ajax de leeftijdsgenoten van Liverpool FC. In de NextGen Series, de voorloper van de Youth League, werd in het seizoen 2011-2012 een finaleplek veiliggesteld door een indrukwekkende zesklapper op Engelse bodem. Het toernooi winnen deed de ploeg van Fred Grim uiteindelijk niet: na strafschoppen viel in de finale tegen Internazionale het doek. Desondanks maakte die generatie wederom reclame voor de al zo geroemde jeugdopleiding van de Amsterdammers.  

‘Ajax aast op 17-jarige Engelse buitenspeler’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Na de komst van Antony en Giovanni is Ajax bezig met de volgende versterking. De Amsterdammers zouden Jaden Philogene-Bidace naar Amsterdam willen halen.

Volgens Football Insider heeft Ajax diverse malen scouts richting Engeland gestuurd om de 17-jarige aanvaller te bekijken. Philogene-Bidace speelt op dit moment in de jeugdopleiding van Aston Villa. Hij speelt voor de O18, maar ook geregeld voor de O23. Daarnaast traint hij ook mee met het eerste elftal van de club uit de Premier League.

El Ghazi: "Nog zeven jaar te gaan, kan alleen maar mooier worden"

Bron: source

Anwar El Ghazi maakt na een aantal dieptepunten in zijn carrière een uitstekende ontwikkeling door bij Aston Villa. De oud-Ajacied staat wekelijks in de basis bij de Premier League-club en is belangrijk voor zijn ploeg. "Ik ben nog lang niet waar ik wil zijn, maar dat ik nu bijna wekelijks in de Premier League speel vervult me trots, want ik heb er hard voor moeten knokken", zei hij.

Engelse krant dirigeert naar creativiteit snakkende Solskjaer richting Ajax

Bron: www.voetbalzone.nl

Manager Ole Gunnar Solskjaer aast op aanvallende versterkingen en volgens de Manchester Evening News is het aantrekken van Hakim Ziyech in dat kader een absolute must voor Manchester United. De Engelse krant ziet James Maddison (Leicester City) en Jack Grealish (Aston Villa) ook als geschikte kandidaten, maar Ziyech steekt er door zijn rol van uitblinker van Ajax met kop en

Pages

Subscribe to Aston Villa