SC Cambuur

Voorstel: FC Utrecht kan zes ton krijgen voor missen Europees voetbal, Cambuur krijgt ruim vier ton

Bron: www.ad.nl

FC Utrecht kan 600.000 euro tegemoet zien uit het solidariteitsfonds van de KNVB voor het niet spelen van de bekerfinale tegen Feyenoord. Dat is het voorstel waarover de clubs donderdag in een vergadering van de KNVB beslissen. Utrecht maakte door het missen van de finale geen kans op een ticket voor de groepsfase van de Europa League en loopt daardoor veel mogelijke inkomsten mis.

Rinus Michels-awards, onze top 3: Lukkien, Advocaat en Slot

Bron: www.ad.nl

Vandaag een jaar geleden won Erik ten Hag (Ajax) de prijs voor beste eredivisietrainer. Marino Pusic (destijds FC Twente) kreeg de Rinus Michels Award voor beste coach in de Keuken Kampioen Divisie. Wie zouden dit seizoen de meeste kans hebben gemaakt? In de eerste divisie ongetwijfeld Henk de Jong, dirigent van het swingende Cambuur. Voor de eredivisie schuiven wij zelf drie kandidaten naar voren.

Voorzitter De Graafschap woedend op Gudde: ‘Volstrekt ruggengraatloos persoon’

Bron: www.ad.nl

De Graafschap komt volgend jaar opnieuw uit in de Keuken Kampioen Divisie, nadat de voorzieningenrechter van de Rechtbank Midden-Nederland alle argumenten van de Superboeren van tafel veegde om de club met Cambuur te laten promoveren. De klap is als een mokerslag aangekomen bij voorzitter Martin Mos. Hij haalt bij Omroep Gelderland hard uit naar KNVB-directeur Eric Gudde.

Pages

Subscribe to SC Cambuur