De Toekomst

Kremers is Ajacied: 'Heb wel echt getwijfeld'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Sten Kremers is vanaf volgend seizoen officieel keeper van Ajax. De doelman speelt nu nog bij De Graafschap O16 en maakt vanaf de nieuwe jaargang deel uit van de jeugdopleiding van Ajax. In gesprek met Ajax Showtime bespreekt de talentvolle goalie zijn aanstaande overgang naar Sportpark de Toekomst.

Goedemiddag Sten. Allereerst, gefeliciteerd met je overstap! Het is helemaal zeker?

'Dankjewel! Jazeker, alles is helemaal zeker!

Martinez: “Positie op het middenveld is moeilijker”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Lisandro Martinez kwam afgelopen zomer naar Ajax en maakt in zijn eerste seizoen een prima indruk. Toch was hij zelf ook onder de indruk van het niveau van zijn teamgenoten, vooral Hakim Ziyech verbaasde hem.

“Hier bij Ajax is iedereen echt goed, maar Hakim verblindde me”, vertelt hij op de Argentijnse zender 947FMRadio. Maar niet alleen over zijn teamgenoten is hij enthousiast, Martinez blijft ook graag op de Toekomst om naar de jeugd te kijken: “Ze brengen ze daar de Ajax-filosofie al bij, het is fantastisch.”

Ajax in Afrika: einde van een sprookje na 21 jaar?

Bron: www.ajaxshowtime.com

Het leek zo’n mooi plan: met een zusterclub in Kaapstad zou Ajax vele Zuid-Afrikaanse naar Amsterdam kunnen halen. Het eindresultaat in de praktijk blijkt mager. Slechts vier spelers – Steven Pienaar, Eyong Enoh, Thulani Serero en Lassina Traoré - haalden met succes Ajax in Amsterdam. Inmiddels lijkt het einde van de samenwerking met Ajax Cape Town nabij. Jonathan Ursem, hoofdredacteur van Nieuwe Revu, schreef er een boek over: Ajax in Afrika.

Ajax wil spelers thuis voorzien van fitnessattributen

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax doet er alles aan om de spelers fit te houden want nadat door de uitbraak van het coronavirus alle wedstrijden zijn afgelast mag er inmiddels ook niet meer getraind worden op sportpark de Toekomst. Afgelopen maandag kregen de spelers al een schema mee om hun conditie op pijl te houden, maar de club gaat nog verder en werkt aan een plan om de spelers thuis te voorzien van fitnessattributen. 

Ook Ajax neemt maatregelen ter bestrijding van coronavirus

Bron: ajaxfanzone.nl

Ook Ajax heeft inmiddels maatregelen aangekondigd ter bestrijding van het coronavirus. De club laat via de officiële kanalen weten dat de jeugdopleiding tenminste tot 31 maart gesloten blijft. Ook zal de School van de Toekomst gesloten worden en blijft het gehele sportcomplex voorlopig gesloten voor externe bezoekers. Dit betekent niet dat er tot 31 maart niet getraind zal worden, benadrukt Ajax.

De Toekomst gaat ook op slot, collectief trainen afgeraden

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Het kabinet kondigde zondagavond verscherpte maatregelen aan tegen het coronavirus. In ieder geval tot 6 april worden er geen wedstrijden gespeeld.

Ajax was van plan om door te trainen, maar ook dat wordt nu verboden: alle sportcomplexen moeten op slot, inclusief de trainingsfaciliteiten van BVO’s. Het wordt ook afgeraden om als collectief te trainen. Clubs zullen dus alternatieven moeten zoeken om spelers fit te houden, zoals individuele trainingsprogramma’s.

Pages

Subscribe to De Toekomst