De Toekomst

De vergeten voetballer #6: Felix Gasselich

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De vergeten voetballer is een speler, die in dienst van Ajax is geweest en die op ons als supporters een onuitwisbare indruk heeft gemaakt. Of een Ajax-voetballer waar wij goede en warme herinneringen aan hebben beleefd, een voetballer die bekend is geworden door een incident of gewoon om zijn verdiensten voor onze mooie club. In deel 6 van deze rubriek richten wij onze aandacht op Felix Gasselich. De voetballer die een ongelofelijke techniek bezat, maar het helaas bij Ajax nooit waar kon maken.

Ajax wint besloten oefenduel met 3-2 van SC Heerenveen

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax heeft woensdagmiddag op sportpark de Toekomst een besloten oefenduel tegen SC Heerenveen met 3-2 gewonnen. Vanwege de interlandperiode kregen veel jeugdspelers een kans om zich te bewijzen.  Sebastian Pasquali, Danilo Pereira en Brian Brobbey verzorgden de doelpunten voor Ajax terwijl Heerenveen twee keer een strafschop wist te verzilveren. Het jeugdige Ajax boekte dus een knappe zege in Amsterdam.

Ajax Jeugd: O17 boekt nipte zege op Excelsior

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax O17 ging dinsdagavond op bezoek bij Excelsior O17. De club waar het eerste afgelopen zondag met 7-1 uithaalde. De talentvolle Ajacieden ging het iets minder voor de wind.

Ajax O17 speelde een moeizame wedstrijd, maar wist die wel te winnen dankzij een goed ingestudeerde corner. Op aangeven van Anass Salah-Eddine wist Youri Regeer te scoren. Afgelopen weekend wonnen de Amsterdammers met 2-1 op bezoek bij NEC. Komende zaterdag ontvangt de ploeg van Dave Vos op De Toekomst AZ O17.

Pages

Subscribe to De Toekomst