De Toekomst

Ten Hag niet bezig met vertrek: ‘Ik heb hier een contract’

Bron: ajaxfanzone.nl

Erik ten Hag is niet bezig met een eventueel vertrek bij Ajax. Hij focust zich momenteel vol op Ajax en denken aan een mogelijke transfer naar een andere club zit er voorlopig niet in, zo zegt hij op de persconferentie voorafgaand aan De Graafschap – Ajax over de geruchten. Door de successen van Ajax in Nederland en Europa is Ten Hag volgens verschillende media op de radar komen te staan van de Europese top waaronder Chelsea, FC Barcelona en Bayern München. ‘Alle suggesties zijn mooi’,  ‘Maar ik heb hier een contract en ik heb het naar mijn zin. We zijn bezig met de toekomst.

Ten Hag over vertrek: 'Heb hier een contract'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Erik ten Hag is niet bezig met een eventueel vertrek bij Ajax. Hij focust zich momenteel vol op Ajax en denken aan een mogelijke transfer naar een andere club zit er voorlopig niet in.

Ten Hag heeft dit seizoen twee prijzen gewonnen met Ajax, al moet de Eredivisie-titel woensdag nog officieel binnengehaald worden, en bereikte met zijn ploeg de halve finale van de Champions League. Zodoende is hij volgens verschillende media op de radar komen te staan van de Europese top. Onder meer Chelsea, FC Barcelona en Bayern München zouden lonken naar zijn diensten.

Kale en Kokkie en Ajax is kampioen (Incl video)

Bron: ajaxfanzone.nl

Al het bloed, zweet en de tranen zijn zeker niet voor niks geweest: Ajax is (officieus) kampioen van Nederland. De dag na de winst op Utrecht en het verlies van PSV is het tijd om na te beschouwen met onze haarloze vrienden Kale en Kokkie. Die zijn uiteraard erg tevreden en staan lekker in het zonnetje bij De Toekomst.

App-gebruikers: Bekijk de video op onze website www.AjaxFanzone.nl via deze link

Jong Ajax sluit seizoen af met monsterzege op Almere City

Bron: ajaxfanzone.nl

Jong Ajax heeft het seizoen afgesloten als meest scorende ploeg van de Keuken Kampioen Divisie. . Op Sportpark de Toekomst werd het dankzij doelpunten van Dani de Wit, Vaclav Cerny, Lassina Traoré, Danilo Pereira (foto), Perr Schuurs (2) en Ché Nunnely (2) maar liefst 8-0 tegen Almere City.

Ondanks de 8-0 overwinning sluit Jong Ajax het seizoen af op een teleurstellende 11e plek, maar is het met 81 doelpunten wél de meest scorende ploeg geweest van de Keuken Kampioen Divisie.

Pages

Subscribe to De Toekomst