Klassieker

KNVB positief over plan Van der Sar

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De KNVB presenteerde onlangs een routekaart voor de terugkeer van het voetbal. Daarin staat dat vanaf september zonder publiek gespeeld gaat worden en vanaf januari weer met publiek.

Edwin van der Sar opperde al om topduels pas in de tweede seizoenshelft te spelen, omdat je die het liefste met publiek wilt beleven. Denk bijvoorbeeld aan de beide Klassiekers.

Feyenoord en Ajax zeggen samen ‘dankjewel’ tegen zorgverleners

Bron: ajaxfanzone.nl

In het weekend dat eigenlijk de Klassieker had moeten worden gespeeld slaan beide clubs de handen ineen, om het zorgpersoneel in de strijd tegen het coronavirus een hart onder de riem te steken. In de kranten van zaterdag hebben Ajax en Feyenoord een paginagrote advertentie geplaatst, en de twee clubs hebben vanochtend een ‘moving billboard’ door Nederland laten rijden. 

Definitief streep door Ajax-FC Twente dit weekend

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Alle wedstrijden in de Eredivisie tot en met 31 maart zijn afgelast vanwege de uitbraak van het coronavirus. Dit meldde minister Bruno Bruins donderdag op een persconferentie van het kabinet.

”Alle evenementen in Nederland met meer dan 100 bezoekers worden afgelast.”, aldus de minister van Medische Zorg & Sport.

EredivisiewedstrijdenDit betekent dat de thuiswedstrijd van komende zondag tegen FC Twente niet door gaat. Ook de klassieker zal later worden ingehaald. Dit geldt ook voor de duels van Jong Ajax in de Keuken Kampioen Divisie.

Pages

Subscribe to Klassieker