PEC Zwolle

Van Bronckhorst: Andere spelers? We moeten vooral anders op het veld staan

Bron: www.ad.nl

Giovanni van Bronckhorst denkt dat zijn spelers de klap van de nederlaag bij PEC Zwolle voldoende hebben verwerkt om morgen van Fortuna Sittard te kunnen winnen in het bekertoernooi. ,,Het was een tik om zo te beginnen na de winterstop’’, zegt Van Bronckhorst. ,,We zijn goed met het verlies omgegaan in die zin dat we het goed hebben kunnen analyseren. Morgen moeten we er staan. Met andere spelers? We moeten vooral anders op het veld staan.’’

Makkelie fluit Klassieker, Gözübüyük krijgt geen wedstrijd van KNVB

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Danny Makkelie is door de KNVB aangesteld als scheidsrechter voor De Klassieker die aanstaande zondag in De Kuip gespeeld wordt. Björn Kuipers zal vanuit Zeist als VAR fungeren.

Ook Serdar Gözübüyük zal achter de schermen van het KNVB Replay Center plaatsnemen, maar dan voor de wedstrijd Heracles Almelo – PEC Zwolle. Gözübüyük is het middelpunt van discussie, vanwege de omstreden beslissing in de wedstrijd Ajax – SC Heerenveen van afgelopen zondag (4-4). Hierbij leken de Friezen een zuivere penalty onthouden te worden.

Lammers en Serrarens beginnen trefzeker, Tapia meteen belangrijk

Bron: www.ad.nl

Sam Lammers was de grote man van de spectaculaire speelronde 18 in de Eredivisie, de eerste speelronde na de winterstop. De spits van Heerenveen kreeg een 8 voor zijn optreden in de Johan Cruijff Arena tegen Ajax. Alleen Paal en Clement (PEC Zwolle), Bruns (FC Groningen), Tapia (Willem II), Serrarens (De Graafschap) en Van Bergen (ook van Heerenveen) konden volgen. Zij scoorden een 7,5.

Stam debuteert met zege op Feyenoord

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Jaap Stam is goed begonnen als trainer van PEC Zwolle. Hij kreeg Feyenoord op bezoek en had weinig moeite met de Rotterdammers: 3-1.

Na een halfuur was het Bram van Polen die de score opende, maar lang kon Zwolle daar niet van genieten. Van Persie maakte even later de 1-1. PEC Zwolle zat er echter kort op en Jaap Stam stond continu langs de zijlijn om aanwijzingen te geven. En met succes. Na krap een uur maakte Van Crooij via Van der Heijden de 2-1 Bijlow zat er nog aan, maar kon een goal niet voorkomen.

Pages

Subscribe to PEC Zwolle