PEC Zwolle

Hoofd opleidingen PEC Zwolle ontkent transfer Rav van den Berg

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Afgelopen week meldde het Twitter-account ForzaPEC Zwolle dat verdediger Rav van den Berg komende zomer de stap naar Ajax zou maken. De 15-jarige Rav wordt gezien als een groot talent, net als zijn 17-jarige broer Sepp, die al doorbrak in het eerste elftal van PEC Zwolle.

Alexander Palland, hoofd opleidingen van PEC Zwolle, ontkent dat echter. Hij maakte zaterdag bekend dat Rav van den Berg ook komend seizoen voor PEC Zwolle speelt.

‘Ajax haalt Rav van den Berg en wil ook broer Sepp’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Volgens het Twitter-account Forza PEC Zwolle komt Rav van den Berg komende zomer van PEC Zwolle naar Ajax.

Al een paar maanden was duidelijk dat Ajax interesse had in de 15-jarige verdediger, die ook gesprekken voerde met PSV. Nu lijkt hij dus de keuze te hebben gemaakt voor Ajax.

De Amsterdammers zouden ook broer Sepp over willen nemen. De 17-jarige Sepp, ook verdediger, brak al door in het eerste elftal van de Zwollenaren. Hij heeft nog een contract voor een jaar, waardoor Ajax voor hem een transfersom zal moeten betalen.

VVV verslaat PEC Zwolle voor tweede keer

Bron: www.ad.nl

PEC Zwolle heeft de scheidende trainer Jaap Stam (naar Feyenoord) geen overwinning kunnen schenken in de laatste thuiswedstrijd van het seizoen in de eredivisie. De club uit Overijssel ging met 2-4 onderuit tegen VVV-Venlo. Peniel Mlapa scoorde drie keer voor de bezoekers, die eerder dit seizoen in Venlo ook al drie punten pakten tegen PEC (2-0).

Pages

Subscribe to PEC Zwolle