PEC Zwolle

Hamer tekent voor drie jaar bij Coventry City

Bron: www.ad.nl

Gustavo Hamer tekent vandaag een driejarig contract bij Coventry City. De 23-jarige Leidenaar moet volgens manager Mark Robbins één van de bepalende spelers op het middenveld worden komend seizoen. De dit seizoen terug naar de Championship gepromoveerde club betaalt zo’n 1,5 miljoen voor de speler van PEC Zwolle. Dat bedrag zou via bonussen de komende jaren nog kunnen oplopen naar maximaal zo’n 2 miljoen euro.

Ook spelers en staf PEC Zwolle leveren salaris in

Bron: www.ad.nl

In navolging van onder meer PSV, Sparta Rotterdam, Heracles Almelo, FC Groningen, VVV-Venlo en FC Twente heeft ook PEC Zwolle een akkoord bereikt met de spelers over salarisverlaging. Niet alleen de spelers leveren geld in, ook de technische staf en het kantoorpersoneel. De eredivisieclub uit Overijssel volgt de aanbevelingen uit het pakket aan noodmaatregelen waar de belangenorganisaties voor werkgevers en werknemers uit de voetballerij onlangs een akkoord over sloten.

Oproep supporterssites richting fans: Steun ‘Ajax en wijs voorstel voor compensatie af’

Bron: ajaxfanzone.nl

De coronacrisis heeft voortijdig een einde aan het Eredivisie-seizoen gemaakt. Voor Ajax betekent dit dat de thuisduels met FC Twente, PEC Zwolle, Vitesse en VVV-Venlo niet doorgaan. Ajax komt volgens De Telegraaf dinsdag met drie compensatie voorstellen richting de supporters die eigenlijk bij deze wedstrijden in de Johan Cruijff ArenA aanwezig zouden zijn geweest.

F-Side en supportersvereniging vragen fans voorstel van Ajax af te wijzen

Bron: www.voetbalzone.nl

De coronacrisis heeft voortijdig een einde aan het Eredivisie-seizoen gemaakt en hierdoor zullen de wedstrijden die nog op het programma stonden geen doorgang meer vinden. Voor Ajax betekent dit dat de thuisduels met FC Twente, PEC Zwolle, Vitesse en VVV-Venlo niet doorgaan en de club komt volgens De Telegraaf dinsdag met een voorstel aan de supporters die eigenlijk bij deze

Eddy Pieters Graafland op 86-jarige leeftijd overleden

Bron: ajaxfanzone.nl

De legendarische doelman Eddy Pieters Graafland is dinsdag op 86-jarige leeftijd overleden. Hij wordt beschouwd als een van de beste keepers uit de Nederlandse geschiedenis. Pieters Graafland debuteerde in 1951 als 17-jarige doelman onder de lat bij Ajax en speelde zeven seizoenen in Amsterdam. Daarna vertrok hij, voor een toenmalig recordbedrag van 134.000 gulden, naar aartsrivaal Feyenoord waar hij zijn loopbaan in 1970 afsloot. Hij kwam tussen 1957 en 1967 47 keer uit voor het Nederlands elftal.

Pages

Subscribe to PEC Zwolle